Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracowników Dawidek47, maciejka47 oskarżony przez Alvnek^^.

Alvnek^^
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Alvnek^^
Nick osoby oskarżonej: @Dawidek47 @maciejka47
Powód napisania skargi: Odholowanie pojazdu bez podstaw
Dowody:  https://imgur.com/a/yAsXNoF
Pozwole sobie tez dodać od siebie cały przebieg sytuacji. Mianowicie stanąłem w tamtym miejscu, ponieważ czekałem na swojego kolege na spawnie bo mial wrocic z eventu poscigowego.. Po niemalże 30 sekundach znikąd pojawił się @maciejka47 mówiąc mi, że nie moge tu stać, gdzie dodam, że nigdzie nie było zakazu, abym tam stanął na chwile, oskarżony uznał, że tam "parkowałem". W takim razie jakbym stanął na poboczu, gdzie nie ma zakazu postoju to też auto zostałoby mi odholowane? Pan @Dawidek47 przyjechał po 2 minutach lawetą, założył mi blokade na koło i bez żadnego RP zabrał mój pojazd na PP.  W dodatku pan maciejka, nie przywitał się nawet żadnym bindem tylko wyleciał od buta "a ty co?", w spojlerze załączam logi z całej sytuacji.

Spoiler

[2022-08-18 16:32:25] [Output] : maciejka47 [66]: a ty co?
[2022-08-18 16:32:27] [Output] : Alvnek^^ [407]: co
[2022-08-18 16:32:32] [Output] : Alvnek^^ [407]: nie ma zakazu
[2022-08-18 16:32:32] [Output] : maciejka47 [66]: wiesz ze tu nie mozna parkowac?
[2022-08-18 16:32:35] [Output] : maciejka47 [66]: ale nie mozna
[2022-08-18 16:32:36] [Output] : Alvnek^^ [407]: nie parkuje
[2022-08-18 16:32:37] [Output] : Alvnek^^ [407]: stoje
[2022-08-18 16:32:41] [Output] : maciejka47 [66]: to radze odjechac
[2022-08-18 16:32:44] [Output] : maciejka47 [66]: 1 ostrzezenie
[2022-08-18 16:32:47] [Output] : Alvnek^^ [407]: nie mozesz mi dac blokady
[2022-08-18 16:32:50] [Output] : Alvnek^^ [407]: bo nie ma zakazu
[2022-08-18 16:32:53] [Output] : maciejka47 [66]: moge na spokojnie
[2022-08-18 16:32:55] [Output] : Alvnek^^ [407]: ta?
[2022-08-18 16:33:01] [Output] : maciejka47 [66]: nie ma zakazu ale nie upowaznia cie to do parkowania tu
[2022-08-18 16:33:07] [Output] : Alvnek^^ [407]: nie ma zakazu mordo
[2022-08-18 16:33:12] [Output] : Alvnek^^ [407]: wiec idz scigac inne furki
[2022-08-18 16:33:17] [Output] : maciejka47 [66]: administracja sadzi inaczej
[2022-08-18 16:33:22] [Output] : maciejka47 [66]: mam ci tu wezwac kogos?
[2022-08-18 16:33:26] [Output] : Alvnek^^ [407]: dwaj
[2022-08-18 16:33:27] [Output] : Alvnek^^ [407]: dawaj
[2022-08-18 16:33:29] [Output] : maciejka47 [66]: s
[2022-08-18 16:33:35] [Output] : Alvnek^^ [407]: jak jakos staly tu auta prezenterow z radia
[2022-08-18 16:33:39] [Output] : Alvnek^^ [407]: to nie przypieprzales sie
[2022-08-18 16:33:46] [Output] : Alvnek^^ [407]: ani nikt z sara
[2022-08-18 16:33:46] [Output] : maciejka47 [66]: ale prezenterzy moga parkowac
[2022-08-18 16:33:48] [Output] : maciejka47 [66]: maja zgode
[2022-08-18 16:33:49] [Output] : Alvnek^^ [407]: xddddddd
[2022-08-18 16:33:53] [Output] : Alvnek^^ [407]: co ty gadasz
[2022-08-18 16:33:55] [Output] : maciejka47 [66]: wojskowi tez
[2022-08-18 16:33:55] [Output] : Alvnek^^ [407]: dawaj admina
[2022-08-18 16:33:56] [Output] : Alvnek^^ [407]: jakiegos

[2022-08-18 16:33:58] [Output] : maciejka47 [66]: czekam

[2022-08-18 16:34:01] [Output] : Alvnek^^ [407]: reportuj kozaku
[2022-08-18 16:34:02] [Output] : maciejka47 [66]: az przyjmie repa

[2022-08-18 16:34:04] [Output] : Alvnek^^ [407]: okej
[2022-08-18 16:34:09] [Output] : maciejka47 [66]: co jest?
[2022-08-18 16:34:13] [Output] : Alvnek^^ [407]: przywalasz sie
[2022-08-18 16:34:18] [Output] : Alvnek^^ [407]: idz pracowac lepiej
[2022-08-18 16:34:20] [Output] : maciejka47 [66]: nie moga tu stac
[2022-08-18 16:34:23] [Output] : Alvnek^^ [407]: bo ja ci zaraz lawete zawine
[2022-08-18 16:34:27] [Output] : maciejka47 [66]: tak?
[2022-08-18 16:34:28] [Output] : Alvnek^^ [407]: za stanie w nieodpowiednim miejscu
[2022-08-18 16:34:29] [Output] : freszz [7]: XDDD
[2022-08-18 16:34:32] [Output] : Alvnek^^ [407]: no ico robisz
[2022-08-18 16:34:32] [Output] : voiceptt: This server does not have voice enabled
[2022-08-18 16:34:35] [Output] : maciejka47 [66]: no to zabieramy :D  
W TYM MOMENCIE PAN DAWIDEK47 ZABRAL MOJE AUTO BEZ ZADNEGO RP

[2022-08-18 16:34:39] [Output] : maciejka47 [66]: ostrzegalem
[2022-08-18 16:34:44] [Output] : ✔ Zgłoszenie zostało wysłane!

Jak można zauważyć oskarżony pisał, że wezwie kogoś z administracji - niestety tego nie zrobił, po chwili ja wezwalem moderatora @Veon.ogf i zasugerował, że mam napisać skargę na pracownika. Tyle ode mnie. 

Dodam jeszcze, że zostałem obciążony dodatkową opłatą za "utrudnianie",  gdzie w taryfikatorze nie ma nic o takim zapisie 

https://imgur.com/a/HI6lj9d

Edytowane przez Alvnek^^
dodanie paru slow

Okej, faktycznie brałem udział, niech będzie, że się wypowiem nawet w imieniu maćka. 

Sytuacja była bardzo szybka, mój udział tak właściwie całą akcję zakończył, gdyż po rozmowie z maćkiem wywnioskowałem, że kierowca pojazdu nieprawidłowo zaparkowanego neguje słowa już prawie pełnoprawnego pracownika SARA. Z logów wynika, że zostałeś poinformowany o braku możliwości parkowania w tamtym miejscu. Nie widać w logach za to wiadomości gdzie rzekomo "czekasz na kolegę" (kłamstwo? nie wnikam). Przechodząc dalej, cała akcja została przeprowadzona zgodnie z regulaminem oraz taryfikatorem który przytoczę niżej. 

Cytat

● Do 3 minut od czasu ostatniego użycia pojazdu, pracownik ma obowiązek rozejrzeć się za ostatnim kierowcą lub właścicielem pojazdu na odległość "renderingu nicków", zaznaczając że pracownik ma się znajdować centralnie obok pojazdu, który kwalifikuje się do odholowania. W przypadku gdy ostatni kierowca znajduje się w zasięgu renderingu, pracownik ma obowiązek upomnieć daną osobę oraz poprosić ją o przeparkowanie pojazdu w odpowiednie miejsce. W przypadku gdy upomnienie nie poskutkuje, pracownik ma obowiązek wykonać screen dowodowy, a następnie odholować pojazd.

Następny punkt będzie z regulaminu frakcji, oczywiście jest on publiczny i do wglądu graczy także polecam poczytać

Cytat

§12. Pracownik nie ma obowiązku odegrania akcji RP odholowując pojazd z giełdy/z miejsca zatłoczonego oraz z miejsca, w którym nie ma w pobliżu graczy lub w momencie, gdy jest natłok wezwań.

Jak wiemy spawn LS jest to najbardziej zatłoczone miejsce na mapie pomijając np. kopalnie, i to już upoważnia mnie do ominięcia akcji RP, którą twoi koledzy mogli utrudnić stojąc zaraz między pojazdem a lawetą [https://imgur.com/a/U4CBiim], następnym czynnikiem, którego już tutaj nie udowodnię a będzie dostępny dla zarządu jest tzw. natłok wezwań.

Podsumowując, tutaj wypowiedź Moderatora @RIPSONx o parkowaniu w tym miejscu:

Cytat

[2022-08-18 17:52:25] [Output] : maciejka47 [66]: tu mozna parkowac?

[2022-08-18 17:52:27] [Output] : maciejka47 [66]: lub stac?

[2022-08-18 17:52:34] [Output] : RIPSONx [98]: to nie jest parking

[2022-08-18 17:52:36] [Output] : RIPSONx [98]: więc nie

52 minuty temu, Alvnek^^ napisał:

W takim razie jakbym stanął na poboczu, gdzie nie ma zakazu postoju to też auto zostałoby mi odholowane?

Nie jest to w żadnym stopniu podobna sytuacja do tej przedstawionej w skardze. Ale odpowiadając to nie.

to ja powiem tak, nie pisałem, że czekam na kolege bo według mnie nie było to wam do szczęścia potrzebne, po drugie ty wezwałeś moderatora ja wezwałem moderatora i co innego usłyszeliśmy, minęło zaledwie 2 minuty i zabrałeś mi auto, wciąż trzymam się swojej wersji, ponieważ w regulaminie nie ma dalej napisane, że jest to miejsce postojowe tylko i wyłącznie dla prezenterów radia/wojska/czy innych służb, nie ma tam żadnego znaku ostrzegającego zakaz parkowania, tak jak to jest po drugiej stronie spawnu, gdzie są dwa znaki, że grozi odholowaniem. Rozumiem jakbym stał na postoju TSA, wtedy bym się nie czepiał bo wiem ze to jest postój TSA, a ja wróżką wszechwiedzącą nie jestem, żeby wiedzieć, że to jest akurat postój dla radiowców i służb. Moim zdaniem mimo wszystko wina leży po waszej stronie, bo tak jak przytoczyłeś punkt z waszego regulaminu nie minęły nawet 3 minuty a auto zostało mi stamtąd zabrane, czekam na wypowiedz zarządu a pan @maciejka47 chyba potrafi pisać i nie potrzebuje adwokatów, żeby wszystko za niego było napisane, to ze cię podciągnąłem pod skargę nie znaczy, że tylko ty tu zabierasz głos, tak jak wspomniałem czekam na zarzad

a i dodam jeszcze ze akcja działa się tak szybko, ze nie miałem jak cokolwiek zareagować bo prowadziłem konwersacje z oskarżonym, wiec tymbardziej powinniście zachować profesjonalizm rozmowy i ją ze mną normalnie dokończyć a nie wygrażać na lewo  i prawo i czekam na wyjaśnienie co do taryfikatoea

a @RIPSONx jedynie do czego się odniósł to do tego, że nie można parkować, a ja tam stałem niespełna minutę, nie opuściłem pojazdu ani na moment wiec kolejny powód dla którego nie powinniście mi rekwirować pojazdu

i z tego co widzę to moderatora powyżej ściągnąłeś na tamto miejsce godzinę po zdarzeniu, a wtedy powiedziałeś mi że czekasz na przyjęcie zgłoszenia. Wiec co kłamstwo? 

a i pozwole sobie jeszcze dodać ze spawn wtedy nie był zatłoczony, wiec rp powinieneś odegrać a nie z buta zabierac pojazd

Edytowane przez Alvnek^^
już ostatni edit

45 minut temu, Alvnek^^ napisał:

to ja powiem tak, nie pisałem, że czekam na kolege bo według mnie nie było to wam do szczęścia potrzebne,

^ Tak czy siak, nie jest to brane pod uwagę w tej sytuacji.

45 minut temu, Alvnek^^ napisał:

w regulaminie nie ma dalej napisane, że jest to miejsce postojowe tylko i wyłącznie dla prezenterów radia/wojska/czy innych służb, nie ma tam żadnego znaku ostrzegającego zakaz parkowania, tak jak to jest po drugiej stronie spawnu, gdzie są dwa znaki, że grozi odholowaniem. Rozumiem jakbym stał na postoju TSA, wtedy bym się nie czepiał bo wiem ze to jest postój TSA, a ja wróżką wszechwiedzącą nie jestem, żeby wiedzieć, że to jest akurat postój dla radiowców i służb.

Nie jest to miejsce postojowe, parkingowe czy jakiekolwiek inne upoważniające do zatrzymywania się pojazdów. Co do innych frakcji czy biznesów, ich pojazdy (jeśli chodzi np. o wojsko) są pojazdami uprzywilejowanymi i jak najbardziej mogą tam zatrzymać swój pojazd. Co do radia, prezenterzy mają przyzwolenie z tego co mi wiadomo, ponieważ nie stają tam w celu blokowania ruchu tylko organizowania zlotów etc.  Pojazd zostaje uznany jako nieprawidłowo zaparkowany gdy stoi w miejscu innym niż wyznaczone parkingi, (ten najbliższy był dosłownie za rogiem). TSA ma swoje miejsce na zatrzymanie pojazdu. 

57 minut temu, Alvnek^^ napisał:

Moim zdaniem mimo wszystko wina leży po waszej stronie, bo tak jak przytoczyłeś punkt z waszego regulaminu nie minęły nawet 3 minuty a auto zostało mi stamtąd zabrane,

Otóż, analizując to co napisałeś wyżej:

Przed przyjazdem maćka stałeś 30 sekund ok. cytując twoje słowa

Pierwsza wiadomość w twoim kierunku została wysłana [[2022-08-18 16:32:25] [Output] : maciejka47 [66]: a ty co?]

Ostatnia wiadomość wysłana w trakcie odholowywania [[2022-08-18 16:34:35] [Output] : maciejka47 [66]: no to zabieramy ]

wychodzi ok. 2:40, dodajmy do tego, że przed założeniem blokady nie byłeś chętny do współpracy więc te 20 pozostałych sekund zostałyby zmarnowane

. Nie stosowałeś do upomnień więc pojazd został odholowany. 

Godzinę temu, Alvnek^^ napisał:

czekam na wypowiedz zarządu a pan @maciejka47 chyba potrafi pisać i nie potrzebuje adwokatów, żeby wszystko za niego było napisane, to ze cię podciągnąłem pod skargę nie znaczy, że tylko ty tu zabierasz głos, tak jak wspomniałem czekam na zarzad

Wraz z maćkiem postanowiliśmy, że wszystko co napiszemy będzie z mojego konta, aby nie robić zamieszania na skardze.

a i dodam jeszcze ze akcja działa się tak szybko, ze nie miałem jak cokolwiek zareagować bo prowadziłem konwersacje z oskarżonym, wiec tymbardziej powinniście zachować profesjonalizm rozmowy i ją ze mną normalnie dokończyć a nie wygrażać na lewo  i prawo i czekam na wyjaśnienie co do taryfikatoea

Akcja jak zobaczymy wyżej trwała jakieś 3 minuty, czas na reakcję w twoim przypadku to własnie 3 minuty, jak wynika z badań średnia reakcja człowieka to 250MS czyli w przeliczeniu 0,25 sekundy, także miałeś czas. Co do taryfikatora to ja już nie miałem czasu na poinformowanie o dołożonej karze w wysokości 250 PLN do normalnej opłaty 300 PLN za utrudnianie pracy. 

a [Moderator] jedynie do czego się odniósł to do tego, że nie można parkować, a ja tam stałem niespełna minutę, nie opuściłem pojazdu ani na moment wiec kolejny powód dla którego nie powinniście mi rekwirować pojazdu

Na spawnie stałeś nawet dłużej lecz akcja z pracownikiem trwała ok. 3min. W momencie kiedy pojazd jest do odholowania, nie ma znaczenia czy osoba jest w środku, dodam, że poprosiłem o wyjście przy holowaniu. 

a i pozwole sobie jeszcze dodać ze spawn wtedy nie był zatłoczony, wiec rp powinieneś odegrać a nie z buta zabierac pojazd

Spawn, oczywiście nie był lecz miejsce akcji juz tak, twoi koledzy sprawnie wchodzili między lawetę, starali się przeszkodzić oraz wejść w rozmowę, podczas gdy nie byli związani z akcją. Nadal nie zmienia to faktu, iż był natłok wezwań ze strony frakcji jak i graczy. :>

no niestety masz problem, bo to nie byli moi koledzy, spawn nie był zatłoczony (mozna zobaczyc na ss z imgura) 

definicja słowa zatłoczonego miejsca - taki, w którym panuje ciasnota spowodowana nagromadzeniem na niewielkiej przestrzeni dużej liczby ludzi

Po drugie, gdzie wg taryfikatora mogłeś uiścić dodatkową oplate 250 PLN? Bo jak na razie to to jest wyssane z palca.

Akcja nie trwała pełnych 3 minut, nie mogłeś zarekwirować pojazdu.

Po trzecie, wjechałem na tamto miejsce po czym twój kolega nagle znikąd przyszedł do mnie i od razu wyjechał wg. mnie aroganckim tekstem w moja stronę „a ty co?”. Z tego co wiem to reprezentując frakcje macie swoje pewne formułki zachowane, pracownik ani się nie przywitał, nie przedstawił swojego stopnia we frakcji ani nic. 

szkoda tylko ze nie odniosłeś się do momentu gdzie mówię o „przywołaniu” supporta o upewnienie sie czy na pewno możesz mi zabrać stamtąd pojazd, zrobiliście to dopiero godzinę po całym zdarzeniu jak napisałem na was skargę, a z tsgo co wiem to na służbie tak srednio kłamać. Czekam na wypowiedz zarządu.

a jak tak bardzo trzymamy się taryfikatora to 

Wyjątkiem od dwóch powyższych punktów jest sytuacja postoju lub zaparkowania w miejscach oznaczonych znakiem zakazu zatrzymywania się, w tym przypadku Pracownik niezależnie od sytuacji oraz tego, czy kierowca znajduje się w pojeździe, czy nie - ma prawo ów pojazd odholować.

niestety, nie było tam zakazu zatrzymywania się, ponieważ nie było to oznakowane wiec jest to równoznaczne z tym ze nie mogłeś zabrać mi stamtąd pojazdu 
gdzie przez caly czas w nim siedzialem

Edytowane przez Alvnek^^
edicik

14 minut temu, Alvnek^^ napisał:

no niestety masz problem, bo to nie byli moi koledzy, spawn nie był zatłoczony 

definicja słowa zatłoczonego miejsca - taki, w którym panuje ciasnota spowodowana nagromadzeniem na niewielkiej przestrzeni dużej liczby ludzi

Po drugie, gdzie wg taryfikatora mogłeś uiścić dodatkową oplate 250 PLN? Bo jak na razie to to jest wyssane z palca.

Akcja nie trwała pełnych 3 minut, nie mogłeś zarekwirować pojazdu.

Po trzecie, wjechałem na tamto miejsce po czym twój kolega nagle znikąd przyszedł do mnie i od razu wyjechał wg. mnie aroganckim tekstem w moja stronę „a ty co?”. Z tego co wiem to reprezentując frakcje macie swoje pewne formułki zachowane, pracownik ani się nie przywitał, nie przedstawił swojego stopnia we frakcji ani nic. 

szkoda tylko ze nie odniosłeś się do momentu gdzie mówię o „przywołaniu” supporta o upewnienie sie czy na pewno możesz mi zabrać stamtąd pojazd, zrobiliście to dopiero godzinę po całym zdarzeniu jak napisałem na was skargę, a z tsgo co wiem to na służbie tak srednio kłamać. Czekam na wypowiedz zarządu.

a jak tak bardzo trzymamy się taryfikatora to 

Wyjątkiem od dwóch powyższych punktów jest sytuacja postoju lub zaparkowania w miejscach oznaczonych znakiem zakazu zatrzymywania się, w tym przypadku Pracownik niezależnie od sytuacji oraz tego, czy kierowca znajduje się w pojeździe, czy nie - ma prawo ów pojazd odholować.

niestety, nie było tam zakazu zatrzymywania się, ponieważ nie było to oznakowane wiec jest to równoznaczne z tym ze nie mogłeś zabrać mi stamtąd pojazdu 
gdzie przez caly czas w nim siedzialem

To tak, nawet jeśli nie był zatłoczony, napisałem to 2 razy, napiszę jeszcze raz. Podczas akcji do frakcji wpływało dużo zgłoszeń co automatycznie zwalnia mnie z odgrywania rp w tak mało ważnej sytuacji. Niestety nie jesteś upoważniony do oglądania ilości, treści zgłoszeń etc.

Cytat

● Pracownik ma prawo nałożyć dodatkową karę w wysokości 250PLN w przypadku, gdy użytkownik pojazdu wykazuje się brakiem kultury lub utrudnia wykonywanie czynności służbowych.

tutaj masz punkt co do opłaty.

co do czasu akcji też już odpowiedziałem.

"przywołanie supporta" było niepotrzebne w tej sytuacji, gdyż jest to marnowanie czasu administracji. a zapytaliśmy tylko dla upewnienia się, więc nie musiało się to dziać podczas akcji.

owa sytuacja nie była tą którą przedstawia zacytowany przez ciebie punkt taryfikatora. kwalifikowała się do tego co zacytowałem wyżej.

6 minut temu, Dawidek47 napisał:

"przywołanie supporta" było niepotrzebne w tej sytuacji, gdyż jest to marnowanie czasu administracji. a zapytaliśmy tylko dla upewnienia się, więc nie musiało się to dziać podczas akcji.

owa sytuacja nie była tą którą przedstawia zacytowany przez ciebie punkt taryfikatora. kwalifikowała się do tego co zacytowałem wyżej.

to po co twoj kolega powiedzial ze to zrobil? ja tam stałem i czekałem na niego, a wy mi zabraliscie perfidnie samochod

a co do "natłoku zgłoszeń' to sprawdzi sam zarząd czy tak bylo czy klamiesz, wiecej sie juz nie wypowiadam 

Edytowane przez Alvnek^^
niewazne zobaczylem juz

dalej się nie dowiedziałem, gdzie jest napisane, że prezenterzy radia mogą parkować swoje pojazdy w tamtym miejscu, w takim razie, jeśli jest tam zakaz to czemu nie postawicie znaków tak jak to jest po drugiej stronie?

21 minut temu, Alvnek^^ napisał:

dalej się nie dowiedziałem, gdzie jest napisane, że prezenterzy radia mogą parkować swoje pojazdy w tamtym miejscu, w takim razie, jeśli jest tam zakaz to czemu nie postawicie znaków tak jak to jest po drugiej stronie?

Widzę, że nadal nie zrozumiałeś. Pozwól, że ostatni raz wytłumaczę. To, że np. jakiś kolega powiedział lub zobaczyłeś gdzieś, że jeśli nie ma znaku "zakaz zatrzymywania się i postoju" (jeśli nie wiesz to chodzi o znak z drugiej strony spawna przy rowerach) to możesz się tam zatrzymać. Niestety ale jesteś w błędzie. Oczywiście jeśli postój byłby na chodniku i zostałby zachowany odstęp to jak najbardziej możesz się tam zatrzymać i czekać np. uberując, jednak gdy ty wjeżdżasz już pod sam praktycznie spawn, nie jest to miejsce do zatrzymywania się, postoju, parkowania, czekania na kolegę etc. Od tego masz duży parking obok, ew. jak napisałem wyżej chodnik. Prezenterzy radiowi mają takowe przyzwolenie chyba, że też ktoś źle mi to przedstawił, tylko oni od zwykłego gracza różnią się tym, że chcą pogadać z ludźmi, potańczyć zrobić zdjęcia, coś co odciąga ich od afkowania w interiorze biznesu, oczywiście zaraz gdy zostają poproszeni o odjechanie robią to bez problemu. I właśnie tym ty różnisz się od nich.

5 minut temu, Dawidek47 napisał:

Widzę, że nadal nie zrozumiałeś. Pozwól, że ostatni raz wytłumaczę. To, że np. jakiś kolega powiedział lub zobaczyłeś gdzieś, że jeśli nie ma znaku "zakaz zatrzymywania się i postoju" (jeśli nie wiesz to chodzi o znak z drugiej strony spawna przy rowerach) to możesz się tam zatrzymać. Niestety ale jesteś w błędzie. Oczywiście jeśli postój byłby na chodniku i zostałby zachowany odstęp to jak najbardziej możesz się tam zatrzymać i czekać np. uberując, jednak gdy ty wjeżdżasz już pod sam praktycznie spawn, nie jest to miejsce do zatrzymywania się, postoju, parkowania, czekania na kolegę etc. Od tego masz duży parking obok, ew. jak napisałem wyżej chodnik. Prezenterzy radiowi mają takowe przyzwolenie chyba, że też ktoś źle mi to przedstawił, tylko oni od zwykłego gracza różnią się tym, że chcą pogadać z ludźmi, potańczyć zrobić zdjęcia, coś co odciąga ich od afkowania w interiorze biznesu, oczywiście zaraz gdy zostają poproszeni o odjechanie robią to bez problemu. I właśnie tym ty różnisz się od nich.

nie, od prezentera radiowego nie różnie się niczym bo są oni tak samo graczami jak ja, równie dobrze mogą wybrać inne miejsce do siedzenia i prowadzenia audycji, jak miałem stanąć na chodniku skoeo jest to chodnik dla uberow a ja takiej funkcji nie prowadziłem? I jakoś nigdy nie udało mi się dostrzec żeby sara się do nich przyczepiał i prosił żeby zabrali stamtąd pojazdy, bo ostatnio jak dostrzegłem to gracze razem z nimi stawiają tam auta. A co do RP to jestem ciekaw czy faktycznie mieliście taki natłok zgłoszeń, bo jak cię twój kolega wezwał to przyjechałeś po 10 sekundach

Edytowane przez Alvnek^^

1 minutę temu, Alvnek^^ napisał:

równie dobrze mogą wybrać inne miejsce do siedzenia i prowadzenia audycji,

Skoro niczym się nie różnisz od prezentera mogłeś wybrać inne miejsce do "czekania na kolegę" w tym przypadku parking. Czekamy na decyzję zarządu, pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin