Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Witam witam jestem nowy :D

DenyPies
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM jestem nowy na tym serwerze i pomimo że grać zaczne od Soboty (bo nie jestem w domu) to już mam pare pytań dotyczących samochodów i prac otóż jak byłem na serwerze freeroam to były tam inne aut niż w standardowym gta mam pytanie czy na tym serwerze jest możliwość posiadania tego typu auta? Jak tak to możecie podesłać SS's z tymi autami. A druga rzecz to czy 10 prac dorywczych to jedyny sposób na zarobek oprócz pracowania w służbach porządkowych?

Gotowke mozesz zdobyc rowniez handlujac pojazdami/posiadlosciami, loczac na szczescie w kasynie lub podczas eventu lub w zwyklych pracacj dorywczuch. Co do pierwszego pytania to jakie auta niestandardowe masz na mysli ? Oczywiscie witam :)

Gotowke mozesz zdobyc rowniez handlujac pojazdami/posiadlosciami, loczac na szczescie w kasynie lub podczas eventu lub w zwyklych pracacj dorywczuch. Co do pierwszego pytania to jakie auta niestandardowe masz na mysli ? Oczywiscie witam :)

chodzi o takie których nie ma w zwykłym gta sa na singlu lub w sampie

chodzi o takie których nie ma w zwykłym gta sa na singlu lub w sampie

Niestety nie nadawał takiej możliwości, ponieważ na serwerze na którym grałeś to było np BMW podmienione za np premiera a tutaj masz normalne auta z sampa i podstawowego GTA SA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin