Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam Feltzera DSD, Burrito oraz Ziona

xSerrek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Feltzer DSD
ID: 101762
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 115km
Dodatki: -
Cena: Oferty
Coś od siebie: Fajny wóz
SS’y:  https://imgur.com/a/ZttqiAE ( Nie mój ss, Feltzer w moim posiadaniu jest czarny, jesli ktos chce mojego ssa prosze pisac pv)

Model: Burrito
ID: 101560
Przebieg pojazdu: 515km
Dodatki: hydraulika, felgi (1076), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna ( DIAMOND)
SS’y: (Nie mój ss, Burrito w moim posiadaniu jest szaro niebieski, ma inne felgi, jesli ktos chce mojego ssa prosze pisac pv)

image.jpeg

Model: Zion
ID: 89603
Przebieg pojazdu: 900km
Dodatki: felgi (1079), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP4, tablica rejestracyjna (K5 Greem), podświetlenie licznika (███)
SS’y: https://imgur.com/a/XOuBc1F (Nie mój ss, zion w moim posiadaniu nie ma lamp, ma inne felgi i jest biały, jesli ktos chce mojego ssa prosze pisac pv)

Edytowane przez xSerrek

3 godziny temu, Mis_Przeklinak napisał:

za burrito dam 240k + 103419id

Meh

3 godziny temu, Dafieroo napisał:

Za ziona 290k dam.

Slabiutko, na serwerze najnizsza oferta to bylo cos w okolicach 300k, co i tak mnie nie zadowalalo

3 godziny temu, AngelOfDeath napisał:

2299 za ziona

Nie no bez przesady, jest to napewno niższa oferta od tej wyżej + jest w wymianie.
Czekam na dalsze oferty :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin