Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Admiral na Aqua 2.2, Hermes na Customach 2.2 FT z Nitro, Buffalo na Aqua 2.2, Slamvan 2.2 jeden z pierwszych aktywnych, Tahoma 2.0 na Kawach, 17778 ID, 21659 ID, 23116 ID, 27865 ID, 39090 ID

Olof_Majster
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM, DZIEŃ DOBRY, DOBRY WIECZÓR

Na sprzedaż oto niżej wypisane pojazdy, chętnie wymienię się z osobami, które posiadają wozy na ID jakieś ciekawe lub Turismo czy Infernus. Oczywiście wszystko do dogadania jestem otwarty na propozycje bo chcę zmienić swoją kolekcję troszkę. Także śmiało podbijać i pisać swoje oferty. A no i na końcu tak ode mnie żeby każdy wiedział, oferty pisane do mnie na discord, forum itd. nie są brane pod uwagę, liczą się tylko te wypisane pod tym tematem bo potem każdy pisze z kąd dana oferta etc. Dziękuję i zapraszam.

Model: Admiral
ID: 17778
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 28k
Dodatki: atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1076), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, przyciemnienie szyb (80%), Baki 90/75, Klucz
Cena: -
Coś od siebie: 3 dostępny adaś na tak niskim ID oraz 17 ogółem na serwerze licząc wszystkie od początku. Lampy/Licznik Aqua

Model: Hermes
ID: 21659
Przebieg pojazdu: 17k
Dodatki: atrapa nitro (1008), hydraulika, stereo, felgi (1085), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna (SF 21659), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, moduł nitro, moduł ABS, przyciemnienie szyb (20%), Baki 90/75, 2 klucze
Coś od siebie: Hermes super wóz, ID niezłe ma gość, Custom lampy/licznik, Jeden z pierwszych aktywnych na serwerze. Totalne FT z Nitrem jak z resztą widać.

Model: Buffalo
ID: 23116
Przebieg pojazdu: zawrotne 400km
Dodatki: atrapa nitro (1008), stereo, felgi (1073), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna (SF 23116), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, moduł ABS, przyciemnienie szyb (60%), Baki 90/75, Klucz
Coś od siebie: Buffalo na Lampach Aqua oraz Liczniku Jasnym Niebieskim również niedostępnym w komponentach. Super wóz lampki również niczego sobie chyba z tego co wiem jedyny buffek na aqua.

Model: Slamvan
ID: 27865
Przebieg pojazdu: 4k
Dodatki: progi (1120), dodatki - przód (1116), dodatki - tył (1109), hydraulika, stereo, felgi (1081), wydech (1114), przedni zderzak (1117), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP4, tablica rejestracyjna (SF 27865), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB, moduł ABS, przyciemnienie szyb (20%), Baki 90/75, klucz
Coś od siebie: Slamvanik na fajnym ID oraz jeden z pierwszych aktywnych, jak dobrze liczę 4 aktywny. Lampy/Licznik ICE.

Model: Tahoma
ID: 39090
Pojemność silnika: 2.0
Dodatki: atrapa nitro (1008), hydraulika, stereo, felgi (1076), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (SF 39090), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, radio CB, przyciemnienie szyb (60%), Baki 35/75, Klucz
Coś od siebie: Tahoma na Lampach/Liczniku Kawowym.

SSY: https://imgur.com/a/4uSPQJU

Edytowane przez Olof.

56 minut temu, AragiS* napisał:

buf 1.8kk

42 minuty temu, Aroo* napisał:

Buf 1.9ps

39 minut temu, fliks' napisał:

buf 2 ps/wymiana

Buffalo ciańko panowie lepsze oferty były o wiele ale no starty jak zawsze ciężkie ale dzięki za oferty oczywiście

24 minuty temu, AdekUchiha napisał:

Adam 2.4 ps

Fajnie, dzięki ale oczekuję więcej za niego patrząc na lampy i ogółem id itd.

2 godziny temu, WujekKruk napisał:

Hermes 2.7kk

tcWFt3G.png

2 godziny temu, fliks' napisał:

no to buf 2.1 ps/wymiana (jaka top ofa)

kurcze no słabiutko buffalo póki co

1 godzinę temu, AdekUchiha napisał:

Zwykłego za tyle nie kupisz XD

Hermes 7kk ps albo trade na start 

O tutaj niezły start już od pana Adka

W dniu 24.08.2022 o 14:13, Olof. napisał:

Model: Tahoma
ID: 39090
Pojemność silnika: 2.0
Dodatki: atrapa nitro (1008), hydraulika, stereo, felgi (1076), moduł UP1, moduł UP2, moduł UP3, tablica rejestracyjna (SF 39090), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, radio CB, przyciemnienie szyb (60%), Baki 35/75, Klucz
Coś od siebie: Tahoma na Lampach/Liczniku Kawowym.

Za tą ślicznotkę 40123 + dopka z twojej strony. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin