Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Sh4ddow - oskarżony przez Jerzy_Psikuta

Jerzy_Psikuta
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Sh4ddow

Data i godzina zdarzenia: 24.08.2022 / 17:03:07

Pełen opis sytuacji: O godzinie 16:42:40 przyjechałem na magazyn oraz zakupiłem bilet parkingowy na 60 minut. O godzinie 17:11:35 gry wyszedłem z magazynu i chciałem wrócić samochodem do miasta okazało się że pojazd jest zaparkowany na parkingu policyjnym z mandatem 300 zł z dopiskiem o źle zaparkowanym samochodzie. Na filmie widać że pojazd został zaparkowany na miejscu parkingowym, oraz został zaciągnięty hamulec ręczny tak więc nikt go nie mógł przestawić.

Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Zdjęcie:

241307996_Beztytuu.png.938532c15e78a5ce6f93cccef1eb6c5b.png

Film (posiadam pełne nagranie że nie wychodziłem z magazynu i nic z tym autem nie robiłem, lecz film jest dość ciężki i długi, dlatego postanowiłem zamieścić tylko fragment, ale jeżeli będzie taka konieczność na jutro mogę wgrać cały film):

Ja, Jerzy_Psikuta zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Jerzy_Psikuta

Witam.
Po krótkiej rozmowie z f-uszem oraz sprawdzeniu logów serwerowych - mamy tutaj typowy błąd, ze strony serwera.

W związku z zaistniałym - w stosunku do funkcjonariusza nie zostanie wystosowana kara, kwota 300PLN została zwrócona z konta serwerowej frakcji.
✔ Wykonałeś przelew na konto gracza Jerzy_Psikuta, o kwocie 300 PLN z konta głównego.

Edytowane przez QumiK^,^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin