Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

PROPOZYCJA *REWORK DODO*

PolakoVskY*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator

(Nie wiem czy dobry dział, nie mogłem znaleźć nic o propozycjach)

Siemka, mam propozycje a natomiast rework pracy dodo. Wielu graczy od dłuższego czasu chętnie pisze o reworku pracy dodo, od 2015r nic się nie zmieniło, a myślę ze są gracze którzy lubią polatać sobie samolotami/helikopterami ale ciągłe latanie po punktach bez niczego innego staje się nudne. Zadania dziennie które dotyczą dodo, tez wielu się nie podobają i nie mają chęci tego robić bo ta praca po czasie staje sie po prostu nudna. Moja propozycja brzmi następująco:

Aktualne dodo zostawić na Poziom 1. Ewentualnie można coś zmienić ale tutaj nie mam na razie pomysłu. Poziom 2 dawałby nam możliwość latania helikopterem/helikopterami np. cargobobem czy leviatanem, wyglądało by to tak że na lotniskach SF/LV/LS byłyby kontenery które trzeba dostarczyć w dane miejsca, (takie lawety tylko powietrzne). Na poziomie 3 czyli maksymalnym latalibyśmy od lotniska do lotniska włącznie z opuszczonym i transportowalibyśmy pasażerów. Samolot którym bysmy latali to Shamal. Mogłoby to wyglądać, że startujemy z SF zabierając pasażerów, lecimy do LS zabrać nastepnych pasażerów i wszyscy lecą do LV, potem z LV lecimy do LS po pasażerów i wtedy do SF. Oczywiście zarobki dostosować do kazdego poziomu, niekoniecznie zeby była to praca o najwyzszych zarobkach, ale np. na równi z lawetami. 

Pozdro ;D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin