Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Clover 2.2 na bardzo unikatowej lampie (TYLKO 4 AUTA MAJĄ TE LAMPY)

Majsterkowicz_Pat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Clover
ID: 39107
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 13418,6km
Dodatki:  stereo, felgi (1079), tablica rejestracyjna ( BRICK ), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, radio CB, przyciemnienie szyb (20%), lpg 50
Cena: offerty, długo nie grałem
Coś od siebie: Jest to jedyny Clover na unikatowych lampach - Ceglanych . Z tego co mi wiadomo tylko 4 auta znajdują się na serwerze z owymi lampami . Pojazd od dłuższego czasu jest w moim posiadaniu. Wystawiam pojazd by oszacować jego cenę , jeżeli cena mnie nie zadowoli pojazd pozostanie ze mną . 
SS’y: https://imgur.com/a/JTxC6hD

Prawdopodobnie ostatnia szansa na kupno tego pojazdu w tym roku i moze jeszcze w kolejnym, pozdrawiam 

Nie wiem ile już go mam ale przy zakupie miałem offerty powyżej tego co piszecie. Mogą być wymiany, oferta ważna do piątku chyba że nie będzie zainteresowania i temat zostanie zamknięty.

Edytowane przez Majsterkowicz_Pat

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin