Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Przerwa..

fake
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No i nadszedł czas, ciągle zapowiadałem że kiedyś ten moment nadejdzie..

Zostałem zbanowany dla tego robię przerwę z tym serwerem do wyjaśnienia tej sprawy bo potrwa to jeszcze z 5 miesięcy jak i pewnie więcej..

Szkoda że w ogóle nie zabezpieczyłem mojego konta, nawet nie miałem takiej możliwości no ale bywa...

Dziękuje wszystkim za poświęcony czas ze mną i zawalista grę! i spędzony czas jaki z wami spędziłem..

Chciałbym z dedykacją jak na ten moment pożegnać niby do wyjaśnienia tej sprawy lecz nie wiadomo czy jeszcze dalszy moment będzie..

Zasłużone osoby które zawsze służyły pomocą i byli zawalistę! Przy nich nigdy się nie nudziłem :D

Michal5505 - Osoba której nigdy nie zapomnę, był wspaniałym kolegą który służył pomocą nigdy na nim się nie zawidołem, po prostu najlepsza osoba jaką znałem :(

Answer - Dobra mordka.

KubaT- cejot który wszędzie jest xD

Drosiu - Mordka której nie zapomnę :D Spędziliśmy niby mało czasu ale zawsze była beka.

Syriusz - Zawsze próbował mnie ud****ć :X

Bolek - Poświęcił tyle mi czasu bo jeszcze żadne RCON nie poświęcił.

XQward - Mile wspominany, lecz gdy dostał rangę kontakt się urwał no i tyle.

MateuszeQ - Mile wspominam czasy z SAMD

Kasztan - Prawilny Cejot :D

Gregory - Dobry admin który czasem lubi sobie zespawnować hydrę! :D

Kasia - Ciągle odchodzi i przychodzi :X No ale KC always itp pozdrawiam lektor xD

Rockus - Ten to dopiero cejot.

19lazur08 - Było można z tobą kiedyś gadać teraz kontakt się urwał.

Krul - Gdy widze jego nick wiem że jest już weekend i to dopiero melanżu początek.

Enomek - Było można zawsze z sobą zrobić bekę, osoba mająca dystans do siebie.

Antymed - Lawety no i ten tego :D

Grzengol - pan POLICJANT i pan ATMIN

Nashlee - Osoba która odmówiła chodzić z siwym kiedy siwy zapytał się o chodzenie z nią xDD

Cola - Były ATMIN który no przesadzał z karami ale tak ogół to spoko mordka.

Przepraszam jeśli wszystkich tutaj nie napisałem lecz po prostu nie mogę, aż łezka w oku się kręci - mam nadzieje że jak najszybciej rozpatrzą moją apelacje i coś na ten temat dadzą mi dać, no a tym samym czasem, żegnajcie do zobaczenia :(

NUTKA DLA WSZYSTKICH GRACZY 4LIFE :)

https://www.youtube.com/watch?v=LHCob76kigA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin