Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Dyrektorem Deviseq17

Mefju4
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Starszy Administrator

5wNnuaX.png

Witam drogich czytelników, z tej strony Młodszy Redaktor @Mefju4 z Redakcji 4Life News. Serdecznie zapraszam was do przeczytania wywiadu z Dyrektorem @Deviseq17

Linie poziome z logiem i bez

XR5hArB.png

M: Cześć, z tej strony Młodszy Redaktor Mefju4 z Redakcji 4Life News. Czy jesteś chętny odpowiedzieć mi na kilka pytań?
D: Cześć, z tej strony Dyrektor Deviseq17 z biznesu Gold Car Leasing. Jasne, jestem chętny. 

M: Dobrze, więc może na początek, opowiesz coś o sobie?
D: Pewnie, zaczynając, nazywam się Jakub, interesuję się wykonywaniem różnych typów prac graficznych oraz montażem filmów. Na co dzień chodzę do 2 klasy Technikum na kierunek Technik Grafik i dotychczas idzie mi wyśmienicie. W wolnej chwili wykładam swoje siły na tworzenie nowości dla biznesu Gold Car Leasing, na ten moment idzie mi doskonale (więc będzie można wyczekiwać fajnych nowości w biznesie).

M: Skąd dowiedziałeś się o serwerze 4Life, jak wyglądały twoje początki?
D: O serwerze 4Life dowiedziałem się od mojego starszego brata, dokładnie zaczynaliśmy prawie w tym samym czasie, zainteresowało mnie bardzo, jak to wyglądało, więc zacząłem rozgrywkę razem z nim, i nie żałuję tej decyzji, gdyż gram do teraz i nie narzekam na owy serwer. 

M: Aktualnie na swoim koncie posiadasz 2520 godzin przegranych na serwerze, czy żałujesz tego czasu spędzonego w grze?
D: Dokładnie mam na moim koncie przegrane 2520 godzin i nie żałuję tego, jestem zadowolony, z tego, co osiągnąłem i mam nadzieję, że jeszcze więcej osiągnę na serwerze.

M: Nie widzę, żebyś obecnie pracował w jakiejś frakcji, czy planujesz do jakiejś dołączyć? Jeśli tak to dlaczego akurat tam?
D: Tak, niestety nie jestem w żadnej frakcji, ale chciałbym dostać się do Transport San Andreas. Kiedyś byłem w owej frakcji, ale zostałem wydalony z niej przez własną głupotę. Chciałbym ponownie do niej dołączyć, bo lubię pomagać nowym graczom, a przewożenie klientów po mapie byłoby dla mnie przyjemne.

M: Jesteś Liderem w organizacji Kingdom, jak tam wyglądają twoje obowiązki, oraz jak się organizacja sprawuje? 
D: Tak, jestem Liderem organizacji Kingdom, a obowiązki są takie jak w każdej organizacji np. ogłaszanie rekrutacji na forum/serwerze, dodawanie nowych osób do panelu i co najważniejsze pilnowanie porządku na naszym discordzie oraz pojazdów na serwerze. Organizacja dosyć fajnie się sprawuje, jest w niej coraz więcej nowych twarzy. Dwa lata temu to była największa organizacja na serwerze, ale poprzedni liderzy niestety ją zaniedbali, dlatego chciałbym zrobić jej reaktywację.

M: Skąd miałeś pomysł na nick Deviseq17? 
D: Mój nick wyszedł z gry w Minecraft, kiedyś byłem w takiej gildii na serwerach 1.8.8, znajomi mnie nazywali Deviseq, kiedyś kupiłem konto premium, to nick był zajęty, więc dodałem losowe cyfry i tak zostało do teraz.

M: Ciekawe, a czy chciałbyś nam powiedzieć, jak wygląda twój aktualny majątek?
D: Jasne, nie mam się czym chwalić, ale coś tam mam. A więc tak mam mój majątek między 5-6kk. Niestety kiedyś traciłem bardzo dużo majątku na kasynie oraz projektach aut, ale zawsze coś jest.

M: Jaką posiadasz kolekcję pojazdów?
D: Kolekcji nie posiadam, ale mam w planach kiedyś ją zrobić, aktualnie posiadam Hermesa 2.2 PFT oraz Sultana 2.2 RS PFT, posiadam również dosyć drogą bazę dla organizacji. W portfelu również znajdzie się coś na rozmnożenie pieniędzy. 

M: Przejdźmy może teraz do spraw biznesu, obecnie jesteś w biznesie Gold Car Leasing na stanowisku Dyrektora, jak wygląda twoja codzienna praca?
D: Moja codzienna praca wygląda tak, że akceptuje umowy, wysyłam wnioski do inwestorów, zakupuje pojazdy oraz przelewam wynagrodzenia.

p2IaDbr.png

M: Czy chciałbyś kiedyś dołączyć do Ekipy Administracyjnej 4Life?
D: Tak, jasne, że bym chciał. Ostatnio próbowałem swoich sił, lecz się nie udało.

M: Odejdźmy może od tematu MTA, porozmawiajmy o życiu realnym, masz jakieś hobby?
D: Głównie to jak wcześniej wspominałem to wykonywanie różnych typu prac graficznych oraz montażem filmów.

M: Jaki jest twój ulubiony rodzaj muzyki? Masz jakichś ulubionych wykonawców?
D: Głównie to drill oraz polski rap, a ulubiony wykonawca Maliś Montana.

M: Czy posiadasz jakieś największe marzenie, którym chcesz się z nami podzielić? 
D: Główne marzenie to takie, abym mógł sobie pozwalać w przyszłości na wyjazdy w piękne kraje, oraz co najważniejsze nie zapieprzać z łopatą, tylko taka swobodna praca w biurze, albo pójdę w stronę mojego zawodu. 

M: Czy grasz jeszcze w jakieś gry poza MTA?
D: Tak, pogrywam w Fife, Counter Strike'a i Minecraft'a z kolegami. 

M: Gdybyś dostał 1.000.000zł w prawdziwym życiu, jaka jest pierwsza lepsza rzecz, którą kupisz i dlaczego?
D: Kupiłbym na początku zapewne jakiś fajny pojazd, podzieliłbym się jakąś częścią z moimi rodzicami, może jakieś mieszkanie w fajnym mieście, a resztę bym pozostawił na swobodne życie.

M: To jest już chyba wszystko, o co chciałem Ciebie dzisiaj zapytać, czy chciałbyś kogoś pozdrowić na koniec?
D: Pozdrawiam cały biznes Gold Car Leasing, moją organizację, cały serwer 4Life oraz oczywiście ciebie.

M: Dziękuję za pozdrowienia, jak i możliwość udzielenia wywiadu. Również pozdrawiam cieplutko.

63UuocI.png

PIu566c.png

Autoryzował: @Polixon

Edytowane przez Polixon

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin