Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na yeeciok* - oskarżony przez xexistance

xexistance
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @yeeciok*
    Data i godzina zdarzenia:
 03/06/2023 ~19:20 
    Pełen opis sytuacji: Stojac w miejscu widocznym na zdj z imgur obserwowalem akcje SAPD nie przeszkadzajac nikomu, jeden z funkjonariuszy upominal innego gracza ze ma sie odsunac - gracz stal autem jakies 3m ode mnie a funkcjonariusz okolo 2m od gracza, lacznie z 5m. Pisal komendy skierowane do niego a nie do mnie, gracz podjechal i stanal kolo mnie. SAPD napisal ze mamy sie dalej odsunac(stajac dalej w tym samym miejscu) - na co Ja odpisalem ze nie slysze. Jak wiemy gdy ktos mowi cos do nas z 5m malo co sie da zrozumiec, zaznacze ze SAPD nie uzywal ani megafonu ani nic - nie odegral zadnego RP. Po chwili inny SAPD podszedl do aut i powiedzial ze mamy 3s na odsuniecie sie inaczej nas ostrzelaja, gdy to napisal od razu sie odsunalem do tylu - niestety moja opona w aucie zostala postrzelona mimo dostosowania sie do komendy. Napisalem reporta i poprosilem o oddanie 1200 za wzmocniona opone jak widac na filmiku. Funkcjonariusz zaczal zachowywac sie chamsko w stosunku do mnie, nie zaczal prowadzic w moim stosunku zadnej interwencji, nie przedstawil zadnej podstawy karnej, nie wylegitymowal sie. Zostalem skuty i odstawiony do radiowozu bezpodstawnie, gdy oznajmilem ze napisze skarge zostalem wypuszczony.  Jest to ewidentne naduzycie ze strony SAPD, oraz szkoda na 1200PLN.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/tDWE9rK
Ja, xexistance zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez xexistance
wzor

Co do opony to mozliwe ze nie jest wystarczajacy ale nauduzycie ewidentne widoczne na filkimu. Cytuajc: "jak nie odejdziesz w przeciagu kolejnych 3s to stracisz reszte" po czym zostalem od razu aresztowany bez powodu. Bylem po 2 stronie ulicy zdala od akcji wiec nie bylo podstawy do aresztowania i powodu zebym odchodzil dalej. Co dalej widac w 2s filmiku jak funkcjonariusz przyznal sie do rozwalenia opony, przy czym nie jest zbyt profesjonalny - " nie chciales odjechac piszac ze nie slyszysz" ,  "to (C*)i naprawilem sluch".

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin