Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Niestety,ale żegnam się z 4Life

SebaK|YT|
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Koniecznie puść tą piosenkę po czym zacznij czytać https://www.youtube.com/watch?v=60ItHLz5WEA

Witam!

​Z tej strony SebaK!

Niektórzy mogą mnie znać jako ''odwalacz cheetach'em'' lub po prostu ''handlarz Mirek''. Dużo godzin poświęciłem dla 4Life.Osiągnołem bardzo fajne  znajomości. Dołączyłem także do biznesu Specjalistycznej Grupy wypadkowej oraz do  San Andreas Fire Departament (na rangę podchorążego). chociaż, że miałem przegrane ponad 300 h dorobiłem się jak widać dużego majątku...

​Dla niektórych dużo jest 300 h a dla niektórych to mało. Rozstaję się z 4Life... nie wiem na jak długo i czy planuję powrót. Jednak wiem, że to jest bardzo fajny serwer :) . Niestety jak dla każdego kiedyś będzie taka chwila, że musi skończyć ze swoją ulubioną grą i zająć się życiem prywatnym... i taka chwila właśnie zastaje mnie teraz. Chciałbym podziękować wszystkim osobom w tym:​

Gregoremu= Za zbanowanie 1-ego konta które  już nie istnieje ;3

​TickYour= Za wspólne odwalanie

Bezczelnemu= Za bycie u boku i pomaganie mi. Chociaż, że byłeś troszkę słabszym graczem ode mnie

​Kafazinowi= Za bekę na czacie /g

​Rajstopą105= Za bycie śmiesznym oraz serdecznym

Kasi105=Za dodanie mnie do ASAFD na rangę podchorążego

Baker'owi= Za wyrzucenie z ASAFD

Krul'owi= Za zabranie tylu prawek ;3

​Dertix'owi= Za wszystkie awanse

HiTTY'iemu=  Za zaufanie

​Brianowi= Za pomaganie mi na każdej przeszkodzie

​oraz wszystkim osobom grającym na serwerze 4Life za wspaniałą rozgrywkę z wami.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin