Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Sprzedam ładne elegy i vincenta combi std

Limonampakiet
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Od razu zaznaczam zależy mi na szybkiej i dobrej sprzedaży ponieważ pieniążki mi są potrzebne na inne auto

Model:
 Elegy
ID: 93601
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 4491,4km
Dodatki: atrapa nitro (1010), felgi (1080), moduł UP1, moduł UP3, moduł UP4, tablica rejestracyjna (DK 93601), niestandardowe lampy (███), kolor felg (███), podświetlenie licznika (███), przyciemnienie szyb (80%), bak benzyny 90 litrów, klucz x1
Cena: 522,5k do małego nego
Coś od siebie: Piękne elegy na secie ultramaryna, prawdziwa gratka dla tych co robią kolekcje, auto w samej grze prezentuje się ładnie. Nic tylko brać i latać bo do tego jest przystosowane. Jeśli cena niestety będzie za niska lub mnie nie zadowoli to pojazd zostaje u mnie bo na prawdę cieszy oko.

Model: Vincent Combi STD
ID: 107376
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 5991,3km
Dodatki: felgi (1083), aplikacja eTransporter, klucz x1
Cena:
 Zacznijmy od 76.999PLN ( oczywiście liczę na więcej ), jeśli kogoś auto bardziej zainteresowało to 89.999PLN do strasznie małego nego bo i tak go wystawiam po cene zaniżonej, a u kogoś fajnie siądzie w kolekcji lub pod taxo i przy większym budżecie starczy jeszcze na up1
Coś od siebie: Fajna beta galareta pod donicę, projekt, taksóweczkę. Jeśli cena lub wymiana mnie nie zadowoli pojazd zostaje u mnie 
SS'y: mta-screen_2023-04-28_22-03-20.png?width
mta-screen_2023-04-27_19-49-22.png?width
PS. Vicek sedan z 1 ss nie jest mój, i cheetah z 2 ss też nie jest mój, auta w grze robią lepszą robotę niż na ss.

Edytowane przez Majster_Lechuuu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin