Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy - .SzymeK*

.SzymeK*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, Komisję Spraw Frakcyjnych.

Dnia 28 listopada 2021 roku zostałem wpisany na czarną listę z dwóch powodów, które oczywiście były zgodne z popełnionymi przez moją osobę czynami tj. "Pełnienie znaczącej roli na konkurencyjnym serwerze RPG, a także dopuszczenie się oszustwa zarządu frakcji SAFD przy odejściu". Na przestrzeni ostatnich dni stwierdziłem, że jest to moment na podjęcie próby wnioskowania o zdjęcie z czarnej listy KSF. Nie będę "owijał w bawełnę" przyznaję się do czynów, które zostały mi zarzucone żałuję ich i nie mam zamiaru powtórzyć ich ponownie. Przemyślałem swoje zachowanie i czyny, chcę wszystko naprawić, aby było jak wcześniej czyli przed wpisaniem mnie na czarną listę. Obiecuję, że sytuacja się nie powtórzy. Liczę na drugą szansę.

Pozdrawiam. 

• Starszy Administrator

Cieszymy się, że postanowiłeś się przyznać do winy i wyrażasz skruchę. Niemniej jednak, wniosek został napisany w pięć minut na kolanie. Niestety, w ten sposób nie przekonasz Komisji do tego, aby usunąć Cię z czarnej listy.

Spróbuj ponownie za jakiś czas, lecz przyłóż się do swojego wniosku.
Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych, pozostajesz na czarnej liście.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin