Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Niedzielny Event 11.06.2023

Xezario
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, przychodzę do was z propozycją zabawy, której dawno nie widziałem na serwerze 4Life a dawniej organizowałem je z byłym członkiem administracji MR_Magulon (którego pozdrawiam).
Zabawa ma polegać na konwoju z punktu A do punktu B a poruszać się będziemy na rowerach które możemy uzyskać z respów (lub jeżeli administracja pomoże to zrespi dla tych co nie mają) a każdy z was ma okazje się rozerwać trochę i odsunąć od tego codzienniego bieganiem za kasą a w graniu w gry komputerowe nie tylko chodzi o to, żeby grindować ciągle hajs, ale żeby mieć z tego zabawę i wychodzić z gry z uśmiechem na twarzy.

Planowany start godzina 18:00 LS lotnisko, planowane zakończenie zabawy godzina 20:00 Mount Chiliad.
Czy będą jakieś nagrody? Nie przewiduję takich na tym evencie, ale jak frekwencja dopisze to przy następnym owszem będą.
Co, gdy ktoś się spóźni? Dołączyć można w każdej chwili.
Czy frakcje mogą dołączyć frakcyjnymi pojazdami? Jeżeli zarząd frakcji lub administracja wyrazi na to zgodę to tak.
Od czego zależy zorganizowanie eventu taki jak ten? To wy decydujecie czy taka zabawa się odbędzie, ponieważ to wy tworzycie ten serwer i jeżeli zobaczę, że jest duże zainteresowanie to event powstanie (a w przyszłości będzie można organizować większe eventy).

Organizowany event nie ma na celu przeszkodzić komuś w graniu więc każdy odpowiada za siebie, jeżeli zrobi coś wbrew regulaminowi serwera.

Jeżeli ktoś ma wątpliwości co do moich eventów to zapraszam do zapoznania się z poprzednimi eventami które oragnizowałem dawniej.

Link #1:

Link #2:

Zdjęcie, które dodałem poniżej, przedstawia fajną zajawkę trzech ziomków, czyli przedstawiam wam PizzaHut i także można nazwać to eventem, ponieważ przez kilka dni przychodziło do nas połowe serwera. (A to wszystko dzięki temu, że jeden z członków tamtejszej administracji ustawił mi skina PizzaMan'a).

ZmMrJdv.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin