Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

skarga na pracownika aleks25262728 oskarżony przez Hexylo*

siner
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

twój nick: Hexylo*

Nick osoby oskarżonej: aleks25262728 

Powód napisania skargi:  zalozyl mi blokade na parkingu i nic z tym nie zrobil a z tego co wiem ze nie mozna zostawiac  zalozonych blokad i sobie pojechac.

Dowody: tu akurat nie zrobilem ss ale moze potwierdzic support  Grabi. i MichQs.   a najprawdopodobniej  zrobil to aleks25262728  bo kolega mial auto kolo mnie i zostal zabrany na pp przez gracza aleks25262728.  https://imgur.com/a/mSvU9lD

Edytowane przez Hexylo*
poprawka tytulu

46 minut temu, Masellko napisał:

@Grabi. @MichQs. mogę prosić o wypowiedź w tej sprawie w związku z "użyciem Was" jako "dowodu"?

Jasne, nie ma problemu.

Na magazyn zostałem zawołany przez @Grabi. abym ściągnął blokadę z koła, bo byłem wtedy na służbie SAPD. Po przyjściu na miejsce, zastałem gracza @Hexylo* z założoną blokadą na kole, który poprosił mnie, abym mu ściągnął blokadę, bo w pobliżu nie było żadnego pracownika SARA czy też SAPD, więc to wykonałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin