Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Tajemnicze czarne worki

Marsherox
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam wszystkich czytelników! Z tej strony Młodszy Redaktor @Marsherox i chciałbym was wszystkich zaprosić, do przeczytania artykułu o tajemniczych czarnych workach.

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

cia

Wprowadzenie:

Czarne worki to jedna z tajemnic w stanie San Andreas, którą do dziś do końca nie rozstrzygnięto. W workach są prawdopodobnie ciała ludzkie, ale nikomu nie wiadomo dlaczego na przestrzeni tych paru lat nikt ich nie sprzątnął, dlatego w dzisiejszych artykule zajmiemy się tą sprawą, i spróbujemy rozstrzygnąć tajemnice tego miejsca, jak i samych worków.

Worki z ciałami znajdują się na północ od opuszczonego lotniska, na południe od Strefy 69 oraz baru Lil'Probe'Inn, oraz na wschód od Las Venturas, dokładnie w lokalizacji El Castillo Del Diablo, co na język polski oznacza „Zamek Diabła", więc może sama nazwa położenia worków, ma jakiś wpływ na tę tajemnicę.

cia

Najbardziej prawdopodobna teoria dotycząca worków:

Gracze GTA San Andreas doszli do pewnej ciekawej teorii dotyczącej opisywanych worków, więc już wam opowiadam. Teoria mówi, że są to ciała osób, którzy podobno mieli sfotografować UFO. Kiedy rząd dowiedział się o zaistniałej sytuacji, to chciał wszystko „zatuszować" poprzez zabicie tych osób. Warto wspomnieć o tym, że w barze UFO na pustyni Bone County, a dokładnie w barze Lil'Probe'Inn, który znajduje się obok Strefy 69, jest powieszone na ścianie zdjęcie, które ma przedstawiać pięć osób, które są ustawione do zdjęcia, a za nimi widnieje prawdopodobnie latający statek UFO. Wspominając o sprawie z rządem, o której wspomniałem wyżej, to rząd chcąc pozbyć się dowodów, postanowił ich po prostu zabić, dlatego akurat worki znajdują się obok Strefy 69, ale dlaczego worków jest sześć, a osób na zdjęciu pięć? Już tłumacze. Na pewno znacie fotografa samobójcę, który po wykonaniu swoich zdjęć panoramie Los Santos kieruję się prosto w stronę wody, a następie tonie, popełniając samobójstwo. Jest duże prawdopodobieństwo, że jest to właśnie fotograf, który zrobił zdjęcie statkowi UFO. Fotograf wiedział, że nie ważne co zrobi to i tak nie ucieknie rządowi, dlatego wolał sam skończyć swój żywot, robiąc to, co lubi, czyli robiąc zdjęcia, a następnie wchodząc do wody i popełniać samobójstwo  poprzez utonięcie.

Historia osoby, która miała styczność z sytuacją:

W internecie udało mi się znaleźć mężczyznę, który miał dużą styczność z sytuacją, ponieważ był członkiem rządu. Zapytałem go, czy opowiedziałby dla was jego historie za czasów pracowania w rządzie. Niestety nie znam jego danych, ponieważ chciał on pozostać anonimowy ze względu na jego bezpieczeństwo, a o to jego historia:

Witam wszystkich czytelników! Niestety nie mogę się wam przedstawić ze względu na moje bezpieczeństwo, ale uznajmy, że mam na imię Rick i mam lat 61. W roku 1981 byłem członkiem największego rządu w San Andreas zajmującego się głównie ochroną Strefy 69. Nie byłem w rządzie z własnej woli, ponieważ zostałem zmuszony do służenia już od najmłodszych lat, co zniszczyło mi większość mojego życia, i to, co tam się działo, nie zapomnę do dziś. Przez Pana Marsherox'a zostałem poproszony o historię związaną z czarnymi workami na zwłoki, które są wrzucone do wykopanej dziury nieopodal Strefy 69. Był to rok 1994, czyli wtedy kiedy sytuacja z rządem była bardzo napięta, ponieważ doszły nas słuchy o tym, że ktoś wykonał zdjęcia Strefie 69 i upubliczniał na portalach, do którego mają dostęp wszyscy ludzie na ziemi. Kiedy się o tym dowiedziałem, to wiedziałem, że nie będzie przyjemnie, i robiłem wszystko, żeby nie być jednym, który by się przyczynił to rozwiązania tego problemu. Nie minął tydzień, a moi „koledzy" z rządu znaleźli lokalizacje tych osób, poza jedną. Kiedy wyruszyliśmy w celu poszukiwań tych osób, moi koledzy przygotowali ze sobą cały osprzęt broni białej po to, żeby jak najbardziej ich torturować przed skończeniem ich żywota. W chwili kiedy się dowiedziałem o tym, że planują coś takiego zrobić, chciałem jak najszybciej uciec, ale nie udało mi się to, ponieważ wycelowali na mnie swoimi pistoletami z kabury, i powiedzieli mi, że jak się wycofam, to skończę jak oni, no i niestety wyjścia nie miałem. Lokalizacja na mapie wskazała, że każdy, kto wykonał zdjęcia akurat w tej chwili, był w jednym punkcie, co mogło świadczyć o tym, że akurat mogą mieć jakieś spotkanie. Po dotarciu na miejsce okazało się, że była to niewielka drewniana chatka w dzielnicy Shady Cabin w Whetstone. Po dotarciu na miejsce oni wszyscy wyszli z pojazdu i udali się do tej chatki razem ze swoimi pałkami i nożami, weszli do środka i bez żadnego zastanowienia rzucili się na każdego z nich, a mi kazali wrócić do samochodu po czarne worki, które są w bagażniku, więc z wielkim przerażeniem to zrobiłem. Po zapakowaniu ciał do worków udaliśmy się do rzeki niedaleko chatki, i wrzuciliśmy do niej ciała, by mieć pewność, że nie żyją. Po upłynięciu 10 minut ponownie zapakowaliśmy ciała do bagażnika i udaliśmy się w jedno z pustynnych miejsc w celu stworzenia dziury na ciała, by je tam wrzucić i zalać wodą. Od zaistniałej sytuacji minął tydzień, a w internecie pojawiły się kolejne zdjęcia ze Strefy 69 ze źródła nowego użytkownika. Rząd od razu wziął się za poszukiwania lokalizacji osoby, która wykonywała zdjęcia i było to dokładnie miejsce kilka metrów od Los Santos na niewielkim osiedlu przyczep pod autostradą. Od razu wyruszyliśmy w miejsce pobytu tej osoby i jedyne co zastaliśmy to martwe ciało dryfujące przy brzegu, a na lądzie obok wody aparat. Oni ponownie bez żadnego zastanowienia zapakowali ciało w worek i pojechali w miejsce rozkopanej dziury z wodą, i wrzucili ciało do środka. Po upłynięciu roku czasu i straceniu paru lat życia, w końcu zostałem wypuszczony do życia normalnego, ale to nic mi nie zwróci lat zmarnowanego życia przez tych... nie chce wyzywać, ale wszyscy możecie wiedzieć, co miałem na myśli. Nie chcę tam wracać i nie chcę o tym pamiętać. Dziękuje Ci za danie mi słowa w tej sprawie i mam nadzieję, że moje bezpieczeństwo nie zostanie naruszone.

Z tego miejsca również chce podziękować „Rickowi" za przedstawienie mi o tym historii.

(historia została wymyślona przez autora artykułu, i nie jest związana z prawdziwymi zdarzeniami w grze)

ok91Hj3.png

Autoryzował: @Sheeker

5wNnuaX.png

Edytowane przez Sheeker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin