Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Mam pomysł na.....

ciasteczkowaty11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sam tak uzasadnil :)

A tak po za tym ty na lidera sie nie nadajesz 2 minuty przegrane i ty lider??

Jakie 2 min mam więcej ogółem na 4l prze grane niż ty. Ja mam na jednym koncie ponad 600h a tu 250h

Ty chyba nie myslisz, że gdyby to wprowadzili to ze ty hys miał lidera? Ka nie mówię, że to ma być wprowadzone tylko dałem przykład tego co.mogło by być wprowadzone. We się już może nie wypowiadaj bo mi ciśnienie ponosisz i jeszcze serducho mi stanie. Czekamy na decyzje rcona.

Napisałeś że w zarzadzie byli idioci. Hmmm...

Frakcja została usunięta dlatego że nie mieliśmy co robić, myślisz że każdy gracz będzie ci się bawił w porywanie itp. wątpie. 2 razy na tydzien mielismy jakies akcje. CIA to by było to samo co FBI.

Wogóle nie potrzebne to

Ty na serwie jesteś nie potrzebny był by spokój gdy hy cb nie było bo na wiadomość, która napisałeś by nawet nie muala miejsca. Skończ hejtowalem i idź pracować na kopalnie bądź na slizbieżąco w SAPD

I ty chcesz miec frakcje oczerniajac innych Ciasteczkowaty zarzad powinien byc mily do stosunku graczy ale swoja kulturą tracisz swoje szanse na frakcje a poza tym i tak ta frakcja nie wypali...

Napisałeś że w zarzadzie byli idioci. Hmmm...

Frakcja została usunięta dlatego że nie mieliśmy co robić, myślisz że każdy gracz będzie ci się bawił w porywanie itp. wątpie. 2 razy na tydzien mielismy jakies akcje. CIA to by było to samo co FBI.

Wogóle nie potrzebne to

Ty na serwie jesteś nie potrzebny był by spokój gdy hy cb nie było bo na wiadomość, która napisałeś by nawet nie muala miejsca. Skończ hejtowalem i idź pracować na kopalnie bądź na slizbieżąco w SAPD

I ty chcesz miec frakcje oczerniajac innych Ciasteczkowaty zarzad powinien byc mily do stosunku graczy ale swoja kulturą tracisz swoje szanse na frakcje a poza tym i tak ta frakcja nie wypali...
Proszę cię weź się nie wypowiadaj jk możesz...nie masz pomysłów to odrazu pod czyimś się wypowiadasz. Przypomnij sobie jaka byla moja kultura na służbie w SDSA wgl nie wzywał wilgow ani wyzwisk. Ja to bym się o cb martwił bo ty to nawet szkoleń przejść nie możesz...ja zostałem wydały tylko dlatego z SDSA bo nie było mnie na 1 spotkaniu ale mi owiedziano, że bym przeszedł wiec wiesz. I pomyśleć, że 1 mies temu razem jeździliśmy na służbę laweta.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin