Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

<<>> Grafika by Dertix - Powrót <<>>

Dertix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

zhkepeN.png

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eloszka ludzie z 4Life   :) Chciałbym otworzyć temat w którym będziecie mogli składać zamówienia na grafike. Moja przygoda z grafiką zaczeła się w ok. wrześniu 2015 roku, wtedy zaczełem się tym interesować i zaczełem wykonywać grafikę   :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chciałbym was też poinformować że nie będzie takiego czegoś że np. jak ktoś napisze że da więcej za grafike zostanie ona zrobiona szybciej, nic takiego nie będzie   :)

Aby nie było żadnych nie dogonien ani nic takiego zrobiłem wzór co do zamówienia aby wiedzieć dokładnie co chcesz   :) Wzór znajduje sie po niżej.

Typ grafiki: ( Avatar, Sygnaturka, Pasek, Logo, Banner na YT oraz inne. )

Co ma znajdować się na grafice: ( Tutaj wpisz co ma być na graficę np. nick lub inne. )

Rozmiar: ( Tutaj podaj rozmiary danej grafiki. )

Kolorystyka: ( Tutaj wpisz jakie kolory ma mieć grafika w danych miejscach itp. )

Tło: ( Tutaj daj linka lub powiedz jaki rodzaj tła chcesz na grafice. )

Cennik

Sygnaturka - 600 PLN

Pasek - 300 PLN

Logo - 400 PLN

Banner na YT - 800 PLN

Inne - Zależy

Podanie o grafikę piszemy jako odpowiedz w tym temacie według wzoru   :)

Po napisaniu ''Podania'' o grafikę zostanie ona wykonana oraz wklejona w tym temacie jako odpowiedz do twojego posta w ciągu 48 godzin   :)

Typ grafiki: Sygnatura

Co ma znajdować się na grafice: Coś takiego jak ty masz

Rozmiar: Taki jaki potrzeba na sygnature

Kolorystyka: Według cb

Tło: ......

​PS. Nick SoCz3Q, Frakcja SAMD, Biznesu brak, Pojazd banshee, org DarkTeam, marzenia to suport i koledzy

Typ grafiki: Sygnaturka

Co ma znajdować się na grafice: mój nick, Osiągnięcia : TSA, 500k+ , SDSA, fcr'ka z up1 1.8 , perek z up1 , 450h   marzenia:  support, być rozpoznawalnym graczem.

Rozmiar: takie na sygne

Kolorystyka: jakie uważasz

Tło:

http://www.telegraph.co.uk/cars/images/2015/12/29/Porsche-Cayman-GT4-front-xlarge_trans++ZgEkZX3M936N5BQK4Va8RWtT0gK_6EfZT336f62EI5U.jpg

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin