Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Do zamknięcia

DziadekTadek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Domek z podjazdem
ID nieruchomości: 608
Cena za dobę: 180
Cena: czekam na oferty 
SS’y: https://i.imgur.com/c4qMtEm.png
Sposób kontaktu: DC:Viper190, forum,serwer
Coś od siebie: Siemaa! Sprzedam domek z podjazdem posiada fajna lokalizacje autek trochę wejdzie bo możliwość przejechania swobodnego za dom, podstawić pod wiata na wjeździe i przed posesja na trawie. Więc aut ta posesja pomieści. Domek opłacony do 23 września kolejnym plusem tego domku jest lokalizacja blisko do urzędu LV  jak i na giełd do 250k czy do pracy na Lawety. Uważam dzielnice za cichą i spokojną więc bez obaw o swoje pociechy. Zapraszam do składania ofert lub pisania bez pośrednio na DC

Edytowane przez Viper190

4 godziny temu, VartosPL napisał:

15

Pisze że 24k na serwiem oferta. A ty piszesz 15. Proponował bym się się uczyć a nie spać na lekcjach. Logiczne że jak mam ofertę 24k to nie sprzedam ci za 15. Ale każdy ma "swój" świat widocznie. Rozpisze tobie bo widzę że masz problem z liczeniem i jaka liczba jest od siebie większa hehe 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15(twoja oferta)16,17,18,19,20,21,22,23,24(to jest oferta która została mi złożona zanim dałeś swoją)25,26,27,28,29,30(za taką cenę[cyferkę sprzedałem]) myślę że sprawa wyjaśniona i czegoś nauczyłem ciebie przy okazji. Domek SPRZEDANY! Do zamknięcia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin