Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rekrutacja do San Andreas Medical Department - Wrzesień'23

Rekomendowane odpowiedzi

DC609Ew.png

Rekrutacja do San Andreas Medical Department

rekru_samd.png

Informujemy, że rekrutacja do frakcji San Andreas Medical Department zostaje ponownie otwarta!

Czym tak właściwie zajmuje się SAMD?

San Andreas Medical Department (SAMD) to serwerowa jednostka Pogotowia Ratunkowego, która zajmuje się odgrywaniem akcji "RolePlay" w roli Ratowników Medycznych oraz Lekarzy. Naszym głównym zadaniem jest ratowanie życia graczy serwera 4Life. Wyposażeni jesteśmy we flotę pojazdów przeznaczonych do transportu oraz pierwszej pomocy dla poszkodowanych (zazwyczaj są to karetki), które posiadają sprzęt niezbędny na każdym rodzaju zdarzeniu. Posiadamy także pojazdy patrolowe, którymi poruszać się mogą pełnoprawni członkowie frakcji. Oprócz głównej jednostki SAMD są także podjednostki:

• Jednostka Ratownictwa Górsko-Wodnego (zajmująca się akcjami górskimi, wodnymi oraz typowo terenowymi)
  • Lotnicze Pogotowie Ratunkowe (zajmująca się szybkim, powietrznym transportem poszkodowanych)

W naszej frakcji nauczysz się wszystkiego co potrzebne, aby zostać pełnoprawnym Ratownikiem Medycznym. Oprócz akcji RP z zakresu pomocy medycznej organizujemy także pobory krwi, punkty medyczne oraz zabezpieczamy wszelkie eventy serwerowe. Zatem jeżeli interesujesz się medycyną, chcesz pomagać innym ludziom i ratować im życie to zapraszamy serdecznie do napisania podania. U nas każdy znajdzie coś dla siebie!

Temat Promocyjny San Andreas Medical Department

Poradnik jak dobrze napisać podanie do frakcji SAMD

Wymagania, które kandydat musi spełnić

Aby dostać się do frakcji musisz spełniać następujące wymagania:

• posiadanie komunikatora głosowego Mumble i umiejętność posługiwania się nim,
  • zsynchronizowane konto na forum z kontem na serwerze,
  • napisanie podania zgodnie z podanym poniżej wzorem,
  • posiadanie sprawnego komputera oraz mikrofonu,
  • posiadanie discord'a,
  • posiadanie minimum 14 lat oraz 50 godzin na serwerze,
  • brak aktywnej kary na serwerze oraz forum podczas spotkania organizacyjnego.

Proces rekrutacyjny

Proces rekrutacyjny podzielony jest na 4 etapy. Pierwszy etap to złożenie podania na forum zgodnie ze wzorem oraz podczas otwartej rekrutacji do frakcji. Drugi etap to selekcja podań spełniających wymagania frakcyjne oraz wybór tych najlepszych. Trzeci etap to przejście przez wszystkie szkolenia Szkoły Ratownictwa Medycznego. Czwarty i ostatni etap do przystępnie i zdanie egzaminu kończącego SRM. Po zebraniu wystarczającej ilości podań rekrutacja zostanie zamknięta, a każde podanie zostaje dokładnie sprawdzone w celu weryfikacji kandydatów na rangę Studenta Ratownictwa Medycznego. Gdy Twój nick pojawi się na oficjalnych wynikach naboru odbędzie się pierwsze spotkanie organizacyjne, o którym będziecie poinformowani.

Wzór podania do frakcji SAMD:

Spoiler

Imię:

Login z serwera:

Nick z serwera:

Obecny serial:

PID:

Identyfikator discord:

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Tak/Nie (jeśli tak, to w jakiej i jaki stopień)

Ilość godzin na serwerze:

Posiadasz i umiesz obsługiwać komunikator Mumble?: Tak/Nie

Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak/Nie

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie):

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze? (bany, licencje, prawo jazdy): Tak/Nie (proszę wypisać wszystkie kary w formie tekstowej oraz ukryć je w spoilerze)

Czy posiadasz aktywną karę na serwerze?: Tak/Nie (jeżeli posiadasz, to napisz jaką)

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Tak/Nie (jeżeli tak, to opisz jakie)

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem frakcji?: Tak/Nie

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?:

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?:

Ja (wpisz tu swój nick) potwierdzam, iż podanie jest autorskie i oświadczam, że napisałem/am całą prawdę.

Pisząc podanie pamiętaj o zasadach interpunkcji oraz ortografii (znacznie zwiększy to Twoje szanse). Podania niepełne będą odrzucane. Podczas pisania swojego podania zakazuje się używania cytatu wzoru podania lub całego postu informacyjnego (dopuszczalne jest jedynie skopiowanie wzoru). Podanie należy napisać tylko raz, stosując się do wzoru.

Rekrutacja posiada kolejkę moderacyjną, która zostaje zdjęta w momencie, gdy napiszesz podanie.

Proszę nie zadawać pytań o wyniki rekrutacji! Równać się to może z odrzuceniem podania!

UWAGA! Jeśli masz zamiar napisać podanie i od razu po wynikach odejść z frakcji, TO GO NIE PISZ I NIE ZAJMUJ INNYM MIEJSCA!

Powodzenia życzy cały Zarząd San Andreas Medical Department!

Podpisano
Zarząd frakcji SAMD

Imię: Paweł

Login z serwera: AbhorrentViolin2

Nick z serwera: lukaszdemon.

Obecny serial: BF36FA707D353A88748C31E318838783 

PID: 316069

Identyfikator discord: dzektritsus_

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Tak/Nie (jeśli tak, to w jakiej i jaki stopień) Nie

Ilość godzin na serwerze: 200 godz. 58 min.

Posiadasz i umiesz obsługiwać komunikator Mumble?: Tak/Nie Tak

Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak/Nie Tak

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie): Mam na imie Paweł mam 17 lat i pochodze z Województwa Swiętokrzyskiego. Moim hobby jest granie w piłke jak i jezdzenie na rowerze co jakis czas chodzi mi o codziennie. Lubie słuchać muzyki Disco Polo, Z lat 90 jak i te nowoczesne lecz nie nawidze tych rocku. najbardziej wk*******ą mnie osoby które mowią np "ej Paweł wiesz ze w minecraft najrzadrzym itemkiem jest netheryt?". Moją najlepszą wadą jest to że umiem pracować w grupie

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze? (bany, licencje, prawo jazdy): Tak/Nie (proszę wypisać wszystkie kary w formie tekstowej oraz ukryć je w spoilerze)  Tak

Spoiler

29 Sierpnia 2023, 19:44 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lukaszdemon. przez pomocnik2000, powód: Nieostrożna jazda, brak zapłaty za taran (dowód dost. administracji) (Ważne do: 31 Sierpnia 2023, 7:44)
20 Sierpnia 2023, 17:51 >> Wyciszenie gracza Stary.fernando przez |NT|TrondoZPL, powód: BK (Ważne do: 20 Sierpnia 2023, 22:51)
9 Sierpnia 2023, 11:41 >> Wyciszenie gracza Fernandez^mag przez Blender., powód: Obraza graczy/BK (Ważne do: 12 Sierpnia 2023, 11:41)
6 Sierpnia 2023, 14:31 >> Wyciszenie gracza Fernandez^mag przez |NT|TrondoZPL, powód: BK (Ważne do: 6 Sierpnia 2023, 19:31)
14 Lutego 2023, 18:51 >> Wyciszenie gracza Fernandez^mag przez Lisa_, powód: brak kultury (Ważne do: 17 Lutego 2023, 18:51)
7 Listopada 2022, 16:22 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Pablo_Bablo_Escobar przez Chrzano_o, powód: Zajeżdżanie drogi, taran (dowód u administracji) (Ważne do: 8 Listopada 2022, 4:22)
6 Listopada 2022, 16:10 >> Wyciszenie gracza Pablo_Bablo_Escobar przez Mai, powód: BK wobec innego gracza (Ważne do: 8 Listopada 2022, 16:10)
4 Listopada 2022, 13:37 >> Wyciszenie gracza Pablo_Bablo_Escobar przez Verago., powód: Ogłoszenia na /g (Ważne do: 4 Listopada 2022, 14:37)
26 Września 2022, 19:24 >> Wyciszenie gracza Mlody_Abrahham przez gethin., powód: Zakazane skróty (Ważne do: 27 Września 2022, 19:24)
24 Września 2022, 20:53 >> Wyciszenie gracza Mlody_Abrahham przez Maciek., powód: Brak kultury. (Ważne do: 25 Września 2022, 20:53)
18 Września 2022, 22:01 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Mlody_Abrahham przez Kameleon., powód: Taran, brak zapłaty za szkody. (Ważne do: 20 Września 2022, 22:01)
18 Września 2022, 21:59 >> Wyciszenie gracza Mlody_Abrahham przez zloty113, powód: bk (Ważne do: 18 Września 2022, 23:59)
15 Września 2022, 20:38 >> Wyciszenie gracza Mlody_Abrahham przez Byialy*, powód: BK mimo kar (Ważne do: 16 Września 2022, 20:38)
14 Września 2022, 21:50 >> Wyciszenie gracza AbhorrentViolin2 przez KavKa*, powód: BK (Ważne do: 15 Września 2022, 9:50)
11 Września 2022, 18:01 >> Zabranie prawa jazdy graczowi AbhorrentViolin2 przez Mai, powód: VDM na strefie DM (Ważne do: 13 Września 2022, 18:01)

Czy posiadasz aktywną karę na serwerze?: Tak/Nie (jeżeli posiadasz, to napisz jaką) Nie

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Tak/Nie (jeżeli tak, to opisz jakie) Nie

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem frakcji?: Tak 

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?: 4 Godziny Dziennie.

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?: Może nie jestem mądry, lecz mam doświadczenie. W pełni świadomy biorę odpowiedzialność za rzeczy, które są do mnie przydzielone i o nie dbam. Jestem radosny na swój sposób, gdzie w odpowiednich momentach się powygłupiać. Jestem otwarty na znajomości i chętny pracy w grupie.

Ja lukaszdemon. potwierdzam, iż podanie jest autorskie i oświadczam, że napisałem/am całą prawdę.

Imię: Igor

Login z serwera: szefszef

Nick z serwera: SzefSzefa

Obecny serial: E77FA03EA7ED2856298E95128CF898B3

PID: 296529

Identyfikator discord: lolek8590

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Tak/Nie (jeśli tak, to w jakiej i jaki stopień) Nie.

Ilość godzin na serwerze: 316

Posiadasz i umiesz obsługiwać komunikator Mumble?: Tak

Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak/Nie Tak.

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie): Mam na imię Igor ukończyłem szkołę branżową I stopnia w zawodzie mechanik-samochodowy z egzaminem czeladniczym na ocenę dobry. W życiu codziennym zajmuję się jako mechanik samochodowy, lubię pomajstrować w swoim samochodzie lub pomóc innym w naprawieniu danej usterki w samochodzie robię to nawet za darmo dobrym znajomym jeżeli tego potrzebują mi sprawia to przyjemność, a im dalsze korzystanie z pojazdu. W weekendy chodzę do szkoły zaocznej w Toruniu, dokładniej (liceum zaoczne). Od poniedziałku do piątku chodzę jak wspomniałem powyżej do pracy jako mechanik samochodowy. Uwielbiam w wolny czas wejść na jakiś czas na serwer i wykorzystać ten czas dla siebie, chociażby nie zawsze w poniedziałki środy i piątki po pracy chodzę na treningi siatkówki chce robić coś dla siebie nie lubię stania w miejscu. Wolę zrobić jeden krok w przód niż kilka stojąc w miejscu. Co do siatkówki uwielbiam być na zagrywce gorzej mi idzie na innych pozycjach ale wiadomo takie są już początki i nic tego nie zmieni tym bardziej, że wcześniej grałem jedynie w klasie sportowej w piłkę nożną. Chodziłem też na treningi ale musiałem je zakończyć z powodu szkoły oraz praktyk i braku czasu. W pracy bardzo pomagam swoim przydzielonym praktykantom, wręcz sprawia mi to przyjemność że mogę nauczyć kogoś tak samo jak ja byłem uczony. W ramach problemów z praktykantem bo czegoś nie dokręcił jestem zobowiązany żeby przyznać się do winy i wziąć odpowiedzialność w swoje ręce.

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze? (bany, licencje, prawo jazdy): Tak/Nie (proszę wypisać wszystkie kary w formie tekstowej oraz ukryć je w spoilerze) 

Spoiler
Nick ukaranego Typ kary, powód i osoba nakładająca karę Okres trwania kary
SzefSzefa   Powód: BK.
Nałożone przez: kondziolek
Od: 18 Września 2023, 17:57
Do: 19 Września 2023, 17:57
SzefSzefa   Powód: BK
Nałożone przez: MichQs.
Od: 31 Stycznia 2023, 21:47
Do: 2 Lutego 2023, 21:47
SzefSzefa   Powód: Brak kultury.
Nałożone przez: Penomeco
Od: 25 Września 2022, 22:21
Do: 26 Września 2022, 22:21

Czy posiadasz aktywną karę na serwerze?: Tak/Nie (jeżeli posiadasz, to napisz jaką) Tak, jestem aktualnie wyciszony od 18 września 2023 17:57 do 19 września 2023 17:57

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Tak/Nie (jeżeli tak, to opisz jakie) Tak, jeżeli zaliczamy BHP w pracy do medycyny. 

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem frakcji?: Tak/Nie Tak.

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?: Będę poświęcać wystarczającą ilość czasu w moim życiu codziennym, wiadomo nie każdy ma czas żeby spędzić czas przed komputerem natomiast w godzinach popołudniowych i wieczornych jestem zazwyczaj na serwerze

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?: Uwielbiam współpracować z innymi oraz jestem ciekawy świata jak to wszystko wygląda na czym się to opiera i jak to przebiega. Nigdy nie byłem w żadnej frakcji związanej z SAMD i chce poznać swoje możliwości. Przy czym gdy uwielbiam słuchać jak ktoś coś tłumaczy, oczywiście z sensem. Jestem także w kursie zdawanie prawa jazdy na kat. B więc pojęcie o pierwszej pomocy i powtórka z tego co przerabiałem kiedyś by zdać teorie na pewno mi się przyda. Niczego nigdy za mało, tak samo nigdy nie wiadomo co przydarzy mi się w życiu codziennym a zachowanie zimnej krwi w udzielaniu pierwszej pomocy na pewno ta frakcja mnie nauczy. Bynajmniej podstawowych rzeczy.

Ja SzefSzefa potwierdzam, iż podanie jest autorskie i oświadczam, że napisałem/am całą prawdę.

Edytowane przez SzefSzefa
Dodanie kilka słów od siebie.

Imię: Mikołaj 

Login z serwera: barka

Nick z serwera: barka 

Obecny serial:6FBAFCACEBB2E8223ED4086127C37382

PID:311959

Identyfikator discord: bareczka

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Tak, w SARA na randze starszy pracownik

Ilość godzin na serwerze: ~500

Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie): Mam na imię Mikołaj, mam 17 lat przez 4 lata grałem w piłkę ręczną na pozycji obrotowego, interesuje się sportem, trochę komputerami i w ostatnim czasie przez szkołę anatomią człowieka. Jestem spokojny, lubię pracować z ludźmi, jeżeli na czymś mi zależy daje w to 120% to co potrafię. Chodzę do 3 klasy liceum w Toruniu.

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze? (bany, licencje, prawo jazdy): Tak, dwa permy, jeden za podejrzane transakcje zniesiony tego samego dnia i drugi perm za brak oddania pieniędzy do właściciela pojazdu(dopłata)

Czy posiadasz aktywną karę na serwerze?: Nie

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Tak, miałem lekcje edukacji dla bezpieczeństwa i lekcje z pierwszej pomocy, znajomości ABC, ogólnie same podstawy 

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?: koło 2 godzin, w weekend wiadomo więcej

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?: Ponieważ, jestem osobą która lubi współpracować w grupie, która słucha osób doświadczonych i próbuje wykonać wszystko jak najlepiej, czasami wyjdzie gorzej a czasami lepiej ale tak już jest. Uważam, że nadaję się na to stanowisko i będę godnie reprezentować ową frakcję. 

Ja barka potwierdzam, iż podanie jest autorskie i oświadczam, że napisałem całą prawdę.

Imię: Aleks

Login z serwera: Ali

Nick z serwera: Ali

Obecny serial: 41891241E1D7499AC560E94411E985A2

PID: 605

Identyfikator discord: 471Ali#6299

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Nie

Ilość godzin na serwerze: 430h

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie):  Mam 21 lat jestem po szkole branżowej pierwszego stopnia na kierunku mechanik-monter maszyn i urządzeń aktualnie nie pracuje ze względu na nabytą podczas pracy kontuzje. Interesuję się motoryzacją od samochodów po stare sprzęty rolnicze. 

Jestem spokojną osobą, którą ciężko wyprowadzić z równowagi zawsze staram się zobaczyć problem najpierw w sobie a dopiero później w otoczeniu lub osobach trzecich. Lubię pomagać nowym graczom. Nie trawię toksyczności w sieci jak i sam jej nie powielam, moim zdaniem ludzie powinni szanować siebie nawzajem bez względu na to czy jest to wyjście do sklepu i rozmowa z ekspedientką czy pisanie na chat'cie na serwerze MTA.

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze? (bany, licencje, prawo jazdy): nie a przynajmniej sobie nie przypominam

Czy posiadasz aktywną karę na serwerze?: nie

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: nie

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?: aktualnie posiadam bardzo dużo czasu wolnego, ponieważ czeka mnie zabieg i siedzę na tkzw. L4 przez co bardzo dużo czasu spędzam na rozwijaniu się na serwerze.

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?: Chciałbym się sprawdzić w tej roli oraz więcej czasu poświęcać na granie z innymi graczami niż tylko zero jedynkowe zarabianie i wydawanie zarobionych pieniędzy, brakuje mi trochę współpracy z innymi graczami.

Imię: Maciej 

Login z serwera: Johny_Torpeda 

Nick z serwera: Johny_Torpeda 

Obecny serial: 7E54D84D3C5A431795AF125487A445FE

PID: 2355766

Identyfikator discord: 478869826182316032

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Tak/Nie (jeśli tak, to w jakiej i jaki stopień) Nie

Ilość godzin na serwerze: 74H 

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie): Cześć jestem Maciej mam 20 lat studiuje ratownictwo medyczne i w ciagu 20 lat życia przez 5-6 odgrywałem medyczne rp na większych i mniejszych servach 

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze? (bany, licencje, prawo jazdy): Tak/Nie (proszę wypisać wszystkie kary w formie tekstowej oraz ukryć je w spoilerze) Nie 

Czy posiadasz aktywną karę na serwerze?: Tak/Nie (jeżeli posiadasz, to napisz jaką) Nie 

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Tak/Nie (jeżeli tak, to opisz jakie)  Tak , jestem ratownikiem KPP i studentem 2 roku ratownictwa medycznego 

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem frakcji?: Tak/Nie Tak 

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?: 2-3 godziny  zalezy od dnia 

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?: Uwazam, że mam doświadczenie w rozgrywaniu medycznego RP i wstąpienie do tej frakcji da mi możliwości ,,praktycznego'' ćwiczenia procedur, których ucze się na studiach 

Ja Johny_Torpeda potwierdzam, iż podanie jest autorskie i oświadczam, że napisałem całą prawdę.

Imię: Piotr

Login z serwera: TheValdar

Nick z serwera: Mertolinio

Obecny serial: FA8FD9B2B316DBCFABCCD54AFAD52243

PID: 270004

Identyfikator discord: 711306251258167296

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Tak byłem jako strażak ale nie przeszedłem egzaminów

Ilość godzin na serwerze: 50

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie): Cześć jestem Piotrek mam 14 lat pochodzę z województwa Lubelskiego, mam dużo zainteresowań m.in. piłka nożna, siatkówka, bieganie. Jestem w MDP mimo to chciałbym progresować w medycynie i zdobywać wiedze na temat tego wszystkiego dlatego ratownictwo medyczne to też dla mnie ważna rzecz. Jestem osobą kreatywną lubię poznawać nowych ludzi jestem otwarty na robienie czegoś nowego w życiu, w wolnym czasie gram w różne gry m.in mta, valorant i wgl poświęcam na to dużo czasu.

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze? (bany, licencje, prawo jazdy): -

Czy posiadasz aktywną karę na serwerze?: -

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Nie mam niestety ale ostatnim czasem mam jakieś szkolenia medyczne w mdp.

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?: Na pewno sporo czasu  tak z 2/3 godzinki.

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?: Ponieważ jestem osoba która potrafi szybko się uczyć, oraz potrafię się dobrze komunikować z innymi jak i poznawać nowych ludzi dla mnie to czysta przyjemność. Biorę odpowiedzialność na siebie umiem opanować emocje jestem na ogół spokojnym człowiekiem.

Edytowane przez Mertolinio

Imię: Antoni

Login z serwera: Oxalyn

Nick z serwera: instinct

Obecny serial: 10FBFB2239A3889598D2EBA1CD6C3E71

PID: 202965

Identyfikator discord: instinctus

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Tak, (SAMD - Ratownik Medyczny, SARA - Pracownik)

Ilość godzin na serwerze: 616 godz.

Posiadasz i umiesz obsługiwać komunikator Mumble?: Tak.

Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie): Jestem głownie otwarty na nowe znajomości, jak i dobrze przychodzi mi odnalezienie się w grupie. Jeżeli chodzi o grupy to bardzo dobrze się mi w nich pracuje i moja praca jest bardziej efektywna. Jestem człowiekiem z poczuciem humoru, jeśli trzeba się zachować poważnie, potrafię to zrobić. Jeśli chodzi o zainteresowania to lubię sport i dobrze odnajduję się w piłce nożnej grając w bramce. Łatwo przychodzi mi też siatkówka. W wolnym czasie zajmuję się też grafikom komputerową, gdzie większość czasu spędzam na montowaniu filmów. Lubię wyzwania, w których raczej staram się wybrać inną drogę/odpowiedź niż inni.

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze? (bany, licencje, prawo jazdy): Tak, 

Spoiler
instinct mute.png Powód: Korzystanie z wulgaryzmów na czacie
Nałożone przez: Polixon
Od: 29 Marca 2023, 20:41
Do: 30 Marca 2023, 20:41
Antoksy mute.png Powód: Brak kultury
Nałożone przez: ThanKs.ogf
Od: 18 Sierpnia 2022, 22:53
Do: 25 Sierpnia 2022, 22:53
Antoksy mute.png Powód: brak kultury
Nałożone przez: Lisa_
Od: 18 Sierpnia 2022, 18:08
Do: 23 Sierpnia 2022, 18:08
Oxalyn prawajazdy.png Powód: skok z mc
Nałożone przez: SmutnyAdas
Od: 29 Stycznia 2022, 12:49
Do: 5 Lutego 2022, 12:49
Oxalyn prawajazdy.png Powód: VDM pojazdem
Nałożone przez: Reksio*
Od: 5 Stycznia 2022, 14:31
Do: 8 Stycznia 2022, 14:31

Czy posiadasz aktywną karę na serwerze?: Nie.

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Tak, mam "źródła" u członków rodziny oraz posiadam informacje z lekcji EDB.

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem frakcji?: Tak.

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?: Zależy od tygodnia i dnia ale tak od 3-4 godz.

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?: Ponieważ chciałbym urozmaicać rozgrywkę graczom na serwerze jak i uczestniczyć w akcjach RP. Chcę też powrócić do frakcji i pozostać tam na dłużej.

Ja instinct potwierdzam, iż podanie jest autorskie i oświadczam, że napisałem całą prawdę.

Edytowane przez instinct
Spoiler

Imię: Damian

Login z serwera: TeKMistrz

Nick z serwera: TeKMistrz

Obecny serial: C71F8F38E7A598034742E93CB67E353F

PID: 258943

Identyfikator discord: tekmistrz

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Nie

Ilość godzin na serwerze: 435 godzin

Posiadasz i umiesz obsługiwać komunikator Mumble?: Posiadam mumble ale nigdy go nie używałem

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie): Witam, jestem Damian i mam 18 lat (za parę dni 19) i jestem uczniem 5 klasy w technikum o profilu technik elektryk. Jestem kulturalnym i sympatycznym gościem. Lubię uczyć się nowych rzeczy. Interesuje się majsterkowaniem, kulinariami i pływaniem. Brałem 2 razy udział w Ogólnopolskim konkursie wiedzy pożarniczej i zająłem 2 i 3 miejsce w etapie powiatowym.

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze? (bany, licencje, prawo jazdy): Tak,

Spoiler

Dwie kary mute za brak kultury.image.thumb.png.4805d8c778d9275b968cdb36a25c0693.png

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Uczyłem się pomocy przed medycznej do konkursu i obowiązkowy kurs pierwszej pomocy dla osób zdających na prawo jazdy, czyli krótkim słowem same podstawy 

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?: Myślę że do 3/4 godzin dziennie

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?: Słucham się rang wyższych ode mnie, znam bardzo dobrze mapę co pomoże w jak najszybszym dojeździe na wypadek. Szybko się uczę nowych rzeczy. Jeżeli ktoś mi coś każe to robię to jak najlepiej potrafię. Także chciałbym pomagać w odgrywaniu RP i promować SAMD na serwerze na przeróżnych eventach. 

Ja TeKMistrz potwierdzam, iż podanie jest autorskie i oświadczam, że napisałem całą prawdę.

Edytowane przez TeKMistrz
Poprawki ortograficzne.

Imię:Marcin

Login z serwera:Spiner911

Nick z serwera:Spiner911

Obecny serial:0F30A2E344C9A1E737ED7C2AF9D2BD53

PID:303916

Identyfikator discord:.brawe/Brawe#4640

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Tak/Nie (jeśli tak, to w jakiej i jaki stopień)nie

Ilość godzin na serwerze:57

Posiadasz i umiesz obsługiwać komunikator Mumble?: posiadam ale tak średnio ogarniam

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie):jak ktoś mnie zdenerwuje to mogę go wzyać ale popracuje nad tym i jestem miły

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze? (bany, licencje, prawo jazdy): Tak ale nie wiem jak ukryć

Czy posiadasz aktywną karę na serwerze?: nie

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Tak na lekcjach Edb będę miał pierwszą pomoc

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?:3/5

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?:ponieważ jestem uprzejmy mógłby  stosować się do hierarchii itd. i będę robił więcej niż norma

Imię: Antek

Login z serwera: Antes

Nick z serwera: Antes

Obecny serial: 9DEA82C2D7FED96C5D8CC2856B2471A2

PID: 174217

Identyfikator discord: antes__

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Tak, w SAFD na stopniu starszy strażak.

Ilość godzin na serwerze: 289 godzin.

Posiadasz i umiesz obsługiwać komunikator Mumble?: Tak.

Posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście.

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie): Jestem osobą miłą, spokojną, ambitną oraz kreatywną. Interesuje się głównie strażą pożarną, oraz od kilku miesięcy ratownictwem medycznym, mocno mnie to zaciekawiło, ale jeszcze dużo rzeczy muszę się poduczyć, w wolnym czasie działam w MDP, uprawiam dużo sportów, typu jazda na rowerze (MTB), koszykówka, piłka nożna, pływanie, kajaki, żużel (zaczynam jazdę dopiero od wiosny, bo teraz już koniec sezonu oraz wszelkich treningów w moim rejonie), w te wakacje też dużo grałem w siatkówkę plażową, okazało się, że jestem w nią całkiem dobry. Jeżeli nie ma jakiejś dobrej pogody do robienia czegoś na dworze to niestety siedzę w domu gdzie najczęściej gram w różne gierki, GTA 5, emergency 4, ostatnio zacząłem grać w CMS 2018, dość mocno spodobała mi się ta gierka, ETS 2, MTA w które gram od prawie 4 lat, pierwszą przygodę z frakcjami zacząłem w roku 2020, gdzie z dnia na dzień przyswajałem coraz więcej wiedzy, na początku jak zawsze nie było łatwo, po jakimś czasie zacząłem  interesować się również ratownictwem medycznym oraz trochę policją, lecz to drugie jakoś do mnie nie pasowało. Strażą interesuję się od prawie 8 lat, ale pierwszą wiedzę jak wspomniałem wcześniej zacząłem nabierać dopiero w roku 2020. Teraz szkoła, chodzę do liceum, klasa o profilu strażacko- ratowniczym, przyznam, że jest tam naprawdę dobrze.

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze?: 

Spoiler
Antes bany.png Powód: Rozdawanie majątku //Sheeker
Nałożone przez: Lisa_
Od: 22 Sierpnia 2022, 20:29
Do: permanentnie

Czy posiadasz aktywną karę na serwerze?: Nie (wyżej miałem jedynie zerowane konto i po tym zdjętego bana).

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Oprócz szkoleń o KPP w straży, to nic. 

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem frakcji?: Jasne.

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?: Zależy ile będę w szkole, dziennie najczęściej jakoś 3/4 godzinki, w weekendy albo dni wolne więcej.

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?: Umiem pracować w dużej grupie ludzi oraz współpracować z nimi, mam również dużą dyscyplinę i cierpliwość do ludzi, co może się tu przydać w niektórych przypadkach jakie widziałem na serwerze. Chciałbym również spróbować czegoś nowego na serwerze, a myślę, że właśnie tutaj to zrobię. 

Ja Antes potwierdzam, iż podanie jest autorskie i oświadczam, że napisałem całą prawdę.

Imię: Paweł

Login z serwera: Zack

Nick z serwera: PscEveR.

Obecny serial: 133BECEA5B0910B2D99DAB2E9AC94094

PID: 82305

Identyfikator discord: pscever

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Tak/Nie (jeśli tak, to w jakiej i jaki stopień) Tak. SAMD Ratownik Medyczny

Ilość godzin na serwerze: 446h

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie): Witam, nazywam się Paweł. Posiadam 17 lat, mieszkam w małej miejscowości na Podkarpaciu. Interesuję się informatyką, mechaniką, oraz służbami mundurowymi. Staram się być osobą miłą, pomocną oraz kulturalną, nie lubię wchodzić w konflikty.

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze? (bany, licencje, prawo jazdy): Nie

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Nie

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?: 6-20h, zależy od tygodnia.

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko? Ponieważ tak jak wyżej napisałem jestem osobą miłą i pomocną. Staram się jak najlepiej zrealizować powierzone mi zadania. 

Ja PscEveR. potwierdzam, iż podanie jest autorskie i oświadczam, że napisałem/am całą prawdę.

Imię: Rafał

Login z serwera: Rafalrafi11

Nick z serwera: Rafalrafi11

Obecny serial: F4C2950A72334BF2668A1ECF9C36A8E4

PID: 292197

Identyfikator discord: rafal2589

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Tak/Nie (jeśli tak, to w jakiej i jaki stopień) nie

Ilość godzin na serwerze: 115h

Posiadasz i umiesz obsługiwać komunikator Mumble?: nie ale szybko sie uczę

Posiadasz sprawny mikrofon?:  Tak.

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie): jestem miłym młodym chłopakiem bardzo dużo grywam w mta na serwerach RP też dużo gram  jestem bardzo otwarty dla ludzi oraz bardzo uprzejmy potrafie się porozumieć z każdym i bardzo szybko się ucze rurznych żeczy

Imię: Konrad

Login z serwera: ikar777888@interia,pl

Nick z serwera: Dar_Kon

Obecny serial: A3B4C5EE2CE31DD74CE37E31852DAD53

PID: 283907

Identyfikator discord: dar_kon

Czy byłeś/byłaś zatrudniony/a w Służbach Mundurowych na 4Life?: Tak SARA, SAFD - Adept

Ilość godzin na serwerze: 2187h

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie): Jestem Konrad mam 18 lat. Na co dzień uczęszczam do Technikum o profilu Technik Pojazdów Samochodowych. Interesuję się zarówno motoryzacją jak i służbami mundurowymi. Jestem osobą opanowaną i miłą, natomiast potrafię dotrzymać swojej racji. Potrafię dostosować się do powyższych rang jaki wyznaczonych przez nich zadań.

Czy byłeś/byłaś karany/a na serwerze? (bany, licencje, prawo jazdy): Tak

Spoiler

7 Września 2023, 13:44 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Dar_Kon przez Penomeco, powód: Taranowanie oraz celowy VDM (Ważne do: 9 Września 2023, 13:44)
4 Września 2023, 22:19 >> Wyciszenie gracza Dar_Kon przez kondziolek, powód: BK. (Ważne do: 7 Września 2023, 22:19)
3 Września 2023, 22:13 >> Wyciszenie gracza Dar_Kon przez I_Was_There, powód: BK. (Ważne do: 4 Września 2023, 4:13)
1 Stycznia 2023, 23:52 >> Zbanowanie gracza Dar_Kon przez Broszko, powód: Bugowanie DM (dowody dostarczone adm) //gethin. (Ważne do: 31 Stycznia 2023, 23:52)
8 Grudnia 2022, 22:03 >> Wyciszenie gracza Dar_Kon przez Chrzano_o, powód: Prowokacje na DM (Ważne do: 9 Grudnia 2022, 1:03)
27 Listopada 2022, 21:19 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Dar_Kon przez Ksiadz_Natan, powód: VDM, taranowanie // BMA (Ważne do: 29 Listopada 2022, 21:19)
2 Października 2022, 18:30 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Dar_Kon przez Wonder., powód: Jazda pod prąd, taran. (Ważne do: 5 Października 2022, 18:30)
22 Września 2022, 18:40 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Dar_Kon przez Princessa*, powód: Utrudnianie działań pościgowych. (Ważne do: 24 Września 2022, 18:40)
18 Września 2022, 18:52 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Dar_Kon przez KavKa*, powód: taranowanie (Ważne do: 19 Września 2022, 18:52)
17 Września 2022, 14:16 >> Wyciszenie gracza Dar_Kon przez gethin., powód: Brak kultury na czacie organizacji (Ważne do: 19 Września 2022, 14:16)
5 Września 2022, 20:26 >> Wyciszenie gracza Dar_Kon przez Wonder., powód: Prowokacje. (Ważne do: 6 Września 2022, 8:26)
23 Sierpnia 2022, 18:42 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Dar_Kon przez TheTomson, powód: taran (Ważne do: 24 Sierpnia 2022, 18:42)
11 Sierpnia 2022, 16:06 >> Wyciszenie gracza Dar_Kon przez $Damixpl$, powód: Prowokacje. (Ważne do: 12 Sierpnia 2022, 5:06)
10 Sierpnia 2022, 20:17 >> Wyciszenie gracza Dar_Kon przez StaY, powód: Brak kultury wobec innego gracza. (Ważne do: 11 Sierpnia 2022, 4:17)
21 Maja 2022, 22:47 >> Zabranie licencji lotniczej graczowi Dar_Kon przez Fepher, powód: zamach dodo na spawn (Ważne do: 23 Maja 2022, 22:47)
17 Kwietnia 2022, 23:43 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Dar_Kon przez Franczesko.drip, powód: Taran (Dowody dost. administracji) (Ważne do: 18 Kwietnia 2022, 23:43)
7 Kwietnia 2022, 21:09 >> Wyciszenie gracza Dar_Kon przez Wonder., powód: Prowokacje. (Ważne do: 8 Kwietnia 2022, 21:09)
27 Marca 2022, 12:24 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Dar_Kon przez SpeedPower, powód: VDM (nagranie od gracza) (Ważne do: 28 Marca 2022, 12:24)
13 Marca 2022, 0:28 >> Wyciszenie gracza Dar_Kon przez zloty113, powód: Wyzwiska (Ważne do: 14 Marca 2022, 0:28)
9 Lutego 2022, 22:15 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Dar_Kon przez K4nciasty, powód: DM pojazdem (Ważne do: 12 Lutego 2022, 22:15)

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Nie wliczając podstaw to jeszcze nie, natomiast planuje wiązać z tym przyszłość

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?: 3/4h

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?: Dlaczego? hmm, a dlaczego nie? Próbowałem swoich sił w innych jednostkach mundurowych i żadna mi nie odpowiadała. Chciałbym spróbować w szeregach MD, być może to właśnie ta frakcja jest dla mnie. Powodem jest również to, iż planuje obrać studia w owym kierunku z racji gdyż, matura się zbliża (jestem w 4kl tech) i chciałbym się rozwijać jak i edukować. Uważam, że nadam się do frakcji gdyż interesuję się tematyką jaką zajmuje się MD. 

Ja Dar_Kon. potwierdzam, iż podanie jest autorskie i oświadczam, że napisałem całą prawdę.

Edytowane przez Dar_Kon

Imię: Tomasz

Login z serwera: Tifonik

Nick z serwera: Tiofnik

Obecny serial: AE6CEA520EDF7150CD43157F65E7E194

PID: 252959

Identyfikator discord: Tifonikk

Ilość godzin na serwerze: 420 

Coś o sobie (opisz swój charakter, napisz więcej niż jedno zdanie): Witam jestem Tomasz mam 15lat . Na co dzień uczęszczam do 1klasy technikum na profilu technik spedytor . 

Interesuję się piłką nożną oraz amatorsko wędkarstwem . Jestem pomocną osobą , często pomagam nowym graczom na serwerze . Jestem otwartą osobą i bez problemu nie będę miał problemu z poznawanie nowych ludzi. Wydaje mi się że bez problemu uda mi się zrealizować nadane mi zadanie .

16 Września 2023, 20:58 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Tifonik przez kondziolek, powód: Jazda pod prąd. (Ważne do: 16 Września 2023, 23:58)
22 Kwietnia 2023, 22:09 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Tifonik przez Ksiadz_Natan, powód: Jazda pod prąd, taran i brak zapłaty za szkody (dowód dostarczony do ADM) (Ważne do: 23 Kwietnia 2023, 22:09)
20 Stycznia 2023, 23:51 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Tifonik przez VeraX, powód: Brawurowa jazda, taran (Dowód dostarczony administracji) (Ważne do: 21 Stycznia 2023, 23:51)
20 Sierpnia 2022, 12:11 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Tifonik przez SpeedPower, powód: Taran ( nagranie od gracza ) (Ważne do: 21 Sierpnia 2022, 0:11)
10 Września 2018, 17:50 >> Zabranie prawa jazdy graczowi (Nieznany nick) przez Kacperix3, powód: NWFmM2RkMDIzYzI0MDdjODIwNmMyZGZjN2Q3MDRhYzA= (Ważne do: 5 Czerwca 2021, 17:50)

Czy masz doświadczenie w życiu prywatnym z medycyną?: Tak/Nie (jeżeli tak, to opisz jakie) Nie

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem frakcji?: Tak/Nie Tak

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł/mogła poświęcić na służbę?: 2-3h

Dlaczego akurat Ty zasługujesz na to stanowisko?: Wydaje mi się że bez problemu poradził bym sobie w tej frakcji . Chciałbym spróbować nowych rzeczy , może się czegoś nauczyć. 

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin