Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Brajanekk - oskarżony przez YeaBunny

YeaBunny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Brajanekk
    Data i godzina zdarzenia:  05.10.2023 godzina 20.48 jak dobrze pamiętam
    Pełen opis sytuacji: Podjechałem pod sklep i zostałem zastrzelony. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:   https://imgur.com/a/pb2LCMm

Ja, YeaBunny zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez YeaBunny

3 minuty temu, YeaBunny napisał:

Pełen opis sytuacji: Podjechałem pod sklep i zostałem zastrzelony. 

Uszanowanie, Police Officer I Brajanekk

Wcześniej już dostawałeś ostrzał za ciągły taran w moją strone, jeśli już piszesz skarge pokaaż pełne nagranie od początku gdy zacząłeś za mną jezdzić i taranować.

Ani razu w ciebie nie wjechałem, jedynie ty we mnie uderzyłeś i musiałem napisać do ciebie o to żebyś zapłacił za szkody. Po czasie oczywiście zapłaciłeś po tym jak napisałem: "Informuje o skardze". NIC złego nie zrobiłem, a ty zacząłeś do mnie strzelać za nic. Nie mam nic do ukrycia i w tym przypadku tylko ty zawiniłeś - bezpodstawnie użyłeś broni palnej. 

"Wcześniej już dostawałeś ostrzał za ciągły taran w moją strone" - Ani razu nie strzeliłeś w moją stronę przed tym zajściem. 

Edytowane przez YeaBunny

7 minut temu, YeaBunny napisał:

Ani razu w ciebie nie wjechałem, jedynie ty we mnie uderzyłeś i musiałem napisać do ciebie o to żebyś zapłacił za szkody. Po czasie oczywiście zapłaciłeś po tym jak napisałem: "Informuje o skardze". NIC złego nie zrobiłem, a ty zacząłeś do mnie strzelać za nic. Nie mam nic do ukrycia i w tym przypadku tylko ty zawiniłeś - bezpodstawnie użyłeś broni palnej.

Skoro uważasz, że nie taranowałeś wyślij klipa od początku, odkąd zacząłeś za mną jezdzić.

2 minuty temu, Brajanekk napisał:

Skoro uważasz, że nie taranowałeś wyślij klipa od początku, odkąd zacząłeś za mną jezdzić.

Chciałem ci oszczędzić tego, że jechałeś środkiem i staranowałeś lawetę, ale jeśli chcesz to proszę bardzo: https://imgur.com/a/XOULwkH

24 minuty temu, YeaBunny napisał:

Chciałem ci oszczędzić tego, że jechałeś środkiem i staranowałeś lawetę, ale jeśli chcesz to proszę bardzo: https://imgur.com/a/XOULwkH

Lawete staranowalem, to fakt ale zwrocilem mu pieniądze za tą kolizje, a to nagranir wciąż nie pokazuje całej twojej drogi za mną od początku

Godzinę temu, YeaBunny napisał:

To jest cały klip który posiadam. Nic innego wcześniej się nie działo. 

Skoro akurat ten fragment udokumentowałeś musiałeś również zacząć klipować wcześniej.

Godzinę temu, YeaBunny napisał:

Twoje zachowanie na służbie jest niedopuszczalne. 

Po czym stwierdzasz, że jest niedopuszczalne? Jezdziłeś za mną ciągle w kółko ze swoimi kolegami, i taranowaliście mnie na zmiane, czyli miałem prawo użyć broni palnej wobec was. Nawet na klipie widać, gdy zatrzymaliśmy się na poboczu wraz z f-uszem pepsiak01 odrazu staneliście obok nas, i czekaliście aż któryś ruszy. Na dodatek, po tym jak zostałeś zabity na Jefferson pod sklepem, znów wróciłeś, ignorowaleś nasze prośby o odjechanie, i  ponownie zostałeś ostrzelany, zatem kogo zachowanie jest tutaj kary godne?

Edytowane przez Brajanekk
poprawka

Powtarzam kolejny raz, ani razu w ciebie nie wjechałem. Co mnie obchodzi co robią "moi koledzy". Nie miałeś powodu, żeby do mnie strzelać, ponieważ ja nic ci nie zrobiłem. Później mnie ostrzelali, bo nie wykonywałem poleceń funkcjonariusza, wtedy to ja zawiniłem bo stałem cały czas i o to nie mam problemu. Wróciłem pod sklep bo wypchałeś moje auto na środek drogi. Miałem je tam zostawić i czekać aż je frakcja SARA zabierze? Czekam na odpowiedź zarządu bo widzę, że się z tobą nie dogadam. Pozdrawiam

Edytowane przez YeaBunny

34 minuty temu, YeaBunny napisał:

Powtarzam kolejny raz, ani razu w ciebie nie wjechałem. Co mnie obchodzi co robią "moi koledzy". Nie miałeś powodu, żeby do mnie strzelać, ponieważ ja nic ci nie zrobiłem. Później mnie ostrzelali, bo nie wykonywałem poleceń funkcjonariusza, wtedy to ja zawiniłem bo stałem cały czas i o to nie mam problemu. Wróciłem pod sklep bo wypchałeś moje auto na środek drogi. Miałem je tam zostawić i czekać aż je frakcja SARA zabierze? Czekam na odpowiedź zarządu bo widzę, że się z tobą nie dogadam. Pozdrawiam

No dobrze, jeśli twierdzisz, że ani razu we mnie nie wjechałeś pokaż klipa od początku twojej ciągłej jazdy za mną. Powód miałem chociażby taran, utrudnianie pracy, i ciągła prowokacja w moją stronę, a tutaj jest jej mały przykład; ((nie widać dokładnie na ss'ie)) image.png.a3cdfaba144168b14055af3d66b11adf.png

Jeśli twierdzisz, że stanie pod wjazdem do naszego garażu i używanie animacji /fuckyou to odpowiednie zachowanie to naprawdę jestem pełen podziwu twej postawy.

Czekam na cały filmik, lub decyzję zarządu.

Edytowane przez Brajanekk
.

Po raz kolejny ci powtórzę, że nie mam klipa z całej jazdy. Ustawione mam na ostatnią minutę czego ty nie rozumiesz? Wyczarować mam ci go? Jeśli twierdzisz, że wjeżdżałem w ciebie i ci utrudniałem pracę to ty pokaż swojego klipa, który potwierdza twoją wersję zdarzeń. Pozdrawiam cieplutko

Po raz kolejny ci powtórzę, że nie mam klipa z całej jazdy. Ustawione mam na ostatnią minutę czego ty nie rozumiesz? Wyczarować mam ci go? Jeśli twierdzisz, że wjeżdżałem w ciebie i ci utrudniałem pracę to ty pokaż swojego klipa, który potwierdza twoją wersję zdarzeń. Pozdrawiam cieplutko

No to w takim razie, pora przeczytać jeszcze raz regulamin składania skarg, ponieważ na klipie jest pokazany tylko i wyłącznie urywek gdzie Cie zabijam, nie pokazuje całej sytuacji od początku do końca.

image.png.6077c1bb9a127a16969f6ef40b26b917.png

Skąd miałem wiedzieć, że przyjdzie ci do głowy mnie zabić? Ostatnio sporo czasu spędzam na serwerze i nie mam jak nagrywać cały czas swojej rozgrywki na serwisie. Udało mi się tylko zrobić klipa ostatniej minuty. Na samym początku chciałeś, żebym wysłał ci całego klipa to dostałeś i cały czas masz jakieś problemy. Twoim zdaniem powinienem zamieścić 2-godzinny film z serwera na którym i tak nic się nie działo, coś co by przeszkadzało w pracy? Moim zdaniem jest to nierealne. Pozdrawiam

Skąd miałem wiedzieć, że przyjdzie ci do głowy mnie zabić? Ostatnio sporo czasu spędzam na serwerze i nie mam jak nagrywać cały czas swojej rozgrywki na serwisie. Udało mi się tylko zrobić klipa ostatniej minuty. Na samym początku chciałeś, żebym wysłał ci całego klipa to dostałeś i cały czas masz jakieś problemy. Twoim zdaniem powinienem zamieścić 2-godzinny film z serwera na którym i tak nic się nie działo, coś co by przeszkadzało w pracy? Moim zdaniem jest to nierealne. Pozdrawiam

Nie będę się więcej wypowiadał, bo ciężko Ci to przetłumaczyć. Czekam na decyzje zarządu.

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin