Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Propozycje.

tyrkat404
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

1. Nick: solty
2. Propozycja: Udzielanie kredytów na nieruchomości.
3. Dlaczego mamy to wprowadzić: Z waszej strony, urozmaicenie pobytu w biznesie. Od strony gracza, duże ułatwienie jeżeli mu sie jakaś nieruchomość podoba.
4. Coś od siebie: Coś jak GCL tylko w formie domków.

Jako iż rozmowy na ten temat już dawno, dawno temu ruszyły - Propozycję rozpatrzę pozytywnie.
Czas realizacji natomiast jest nieznany.

sEQruat.png

Edytowane przez tyrkat404

• 8 miesięcy temu...

1. Nick: Domiss
2. Propozycja: Dodanie informacji o stronie.
3. Dlaczego mamy to wprowadzić: Ponieważ, jako gracz chciałem przejrzeć oferty nieruchomości biznesu lecz, niestety nigdzie nie mogłem znaleść linku do strony który zazwyczaj jest podawany przy np licytacjach. Wystarczy edytować ostatnio dodaną podstronę discord i wpisać tam również informacje oraz link do strony. (Chyba że to ja jestem ślepy i nigdzie nie mogę go znaleść. Jeżeli tak zignorujcie prośbę hah)
4. Coś od siebie: Ułatwiłoby to życie człowiekowi cnie dzięki za rozważenie.

Gość
Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin