Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Doki1981 - oskarżony przez PB.100

PB.100
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Doki1981
    Data i godzina zdarzenia: 12:35 05.11.2023
    Pełen opis sytuacji:
Uciekłem temu funkcjonariuszowi i wsadził mnie przez pid za to że przejeżdzałem przez baze do której mam dostęp nie chowałem się ani nic.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: logi 12:30

Uszanowanie, Police Officer II Doki1981 z San Andreas Police Department.

Gracz został wsadzony do więzienia po PID-zie z powodu notorycznego wjazdu na teren bazy organizacji podczas pościgu. Został powiadomiony w trakcie pościgu że kolejne takie wjazdy będą skutkowały umieszczeniem go w więzieniu po ww. PID-zie.

Polecenie umieszczenia go w więzieniu w taki sposób zostało wydane przez @DawiSS*, który dowodził pościgiem.

Edytowane przez Doki1981

Witam,

Zgodnie z logami byłeś ostrzegany przez członków frakcji, że nie można wjeżdżać na teren prywatny podczas pościgu a ty notorycznie to robiłeś. Więc zostałeś prawidłowo wsadzony poprzez PID.

Funkcjonariusz zostaje uniewinniony.

Poniżej podsyłam logi z których wynika, że byłeś ostrzegany.

Spoiler

PM Maras. >> PB.100: Jeszcze raz wjedziesz do tego garażu, trafisz do więzienia poprzez PDID.

PM Maras. >> PB.100: Jest to teren zamkięty, zgodnie z taryfikatorem mamy prawo Ciebie umieścić przez PID

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin