Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

SKarga na Laykxs, oskarżony przez TenSamRaczej

TenSamRaczej
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: TenSamRaczej
Nick osoby oskarżonej: @Laykxs
Powód napisania skargi: Zabranie pojazdu z terenu bazy organizacji, oraz wstawienie na parking policyjny z powodem "pojazd porzucony/utrudniający ruch."
Dowody: https://imgur.com/a/syQ4lR0

• Support

Witam otóż sprawa wygląda tak że ss-ów nie mam żadnych z 11 listopada jedyne jakie posiadam to swoje prywatne nie związane z tą sprawą. Muszę zdementować to co napisałeś na samym początku "Zabranie pojazdu z terenu bazy organizacji" jest to wręcz nie możliwe zawsze sprawdzam tereny posiadłości na forum i takiej sytuacji nie pamiętam żebym spod jakiejś bazy czy też posiadłości zabierał owe auto. Jeśli dałem taki powód to auto znajdowało się gdzieś na boku drogi bez ręcznego, nie mam jak ci tego udowodnić zrzutem ekranu ponieważ takich nie posiadam z tego dnia jedynie jeśli była to baza organizacji to z góry przepraszam i pieniądze mogę oddać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin