Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na DawiSS - oskarżony przez Szymon511

szymon511
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:DawiSS
    Data i godzina zdarzenia: 23.11.2023
    Pełen opis sytuacji: 
Uciekalem przed nimi i po jakis 10 minutach udalo mi sie uciec specjalnie odjechalem pol mapy i zostawilem auto na parkingu zatloczonym zeby nie znalezli i wyszedlem bo nie moglem w tej chwili grac wracam na serwer a moje auto ma blokada a pan DawiSS wstawia mnie do wiezienia na 2 h mimo ze im ucieklem i nie mialem napisane poszukiwanie w lewym dolnym ucieklem im i lognalem pol mapy dalej a wracam gosc zabiera moje auto i odjezdza tak samo jak policjant i po okolo 5 min wsadza mnie do paki na 2 godziny
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/A1pqCZN

Uszanowanie, Police Officer III+1 DawiSS* - Police Department.

Po około 4 minutach od momentu gdy zniknąłeś nam z pola widzenia, na czacie ujrzeliśmy owy komunikat:

Pokaż ukrytą zawartość

Z racji, iż był to celowy Quit podjęliśmy decyzję o umieszczeniu Twojego pojazdu na PP, a Ciebie samego w Jailu po PID'zie.

Podczas pościgu odwalałeś - obijałeś się, wyskakiwałeś oraz doprowadziłeś do kolizji. Po tym jak Cię zgubliśmy z racji owego odwalania dowodzący pościgiem zezwolił na poszukiwania Ciebie poprzez nas system. W momencie gdy jechaliśmy w miejsce, które wskazywał nasz system ty nagle zrobiłeś Quit'a mimo tego, że ciągle byłeś osobą poszukiwaną o czym informował cie napis w lewym dolnym rogu.

nie mialem zadnego napisu w lewym dolnym rogu bo to sprawdzilem przed wyjsciem a quita zrobilem bo sadzilem ze juz was zgubilem nie wiedzialem ze macie jakies systemy namierzania nie jestem w stanie udowodnic ze nie bylo napisau bo shota zrobilem za pozno a co do skokow robilem tylko delikatne jakbym chcial zrobic skok to bym w sf przez pol miasta przelecial a tak to najwiekszy skok byl z drogi w lewo na wyjezdie z ls na autostrade ktora leci z ls do MC

W dniu 24.11.2023 o 20:35, szymon511 napisał:

nie mialem zadnego napisu w lewym dolnym rogu bo to sprawdzilem przed wyjsciem

Rozwiń  

Niemożliwe, że nie posiadałeś statusu osoby poszukiwanej - gdybyś go nie posiadał na czacie nie dostalibyśmy komunikatu o twoim Quit.

Edytowane przez DawiSS*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin