Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Doki1981 - oskarżony przez Uwierzwmarzenia

Uwierzwmarzenia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:Doki1981
Data i godzina zdarzenia: 08.11.2023 od godziny  około 21 15 do 21 40  
Pełen opis sytuacji: Gracz jeździł centralnie za mną ponad pół godziny, moim zdaniem czekając aż albo wyjdę z serwera albo złamię prawo. Zamieszczony film ma ponad pół godziny. Wielokrotnie na zamieszczonym nagraniu robiłem losowe manewry, jeździłem w kółko i robiłem sobie postroję aby zmniejszyć szansę na przypadkowe podążanie za mną. 
Dowód, który to potwierdza całe zajście:
https://www.youtube.com/watch?v=B0yETr8Efms

Ja, Uwierzwmarzenia zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję

Uszanowanie, Police Officer III Doki1981 z San Andreas Police Department.

Odnosząc się do całej sytuacji, na zamieszczonym przez ciebie nagraniu widać że jechała za tobą jednostka, lecz w niektórych momentach materiału widać, że również i ty jej szukasz. Z mojej strony była to zwykła jazda w oczekiwaniu na zgłoszenia bez złych intencji, gdybym chciał cię zatrzymać, zrobił bym to.

Nie mam nic więcej do dodania. Oczekuję na decyzję zarządu frakcji.

Police Officer III Doki1981

Dzień dobry.

Chciałbym spytać o w których momentach materiału szukam podążającej za mną jednostki. 

Od siebie pragną zwrócić uwagę na poniżej wymienione minuty w nagraniu:

1.30 jednostka skręca w lewo , ja jadę prosto na most następnie widać jak jednostka zawraca aby dalej podążać za mną.

2.22 jednostka wjeżdża za mną do bm. 

4.45 jednostka wyjeżdża za mną.

5.30 jednostka czeka przy wyjeździe z mostu po czym rusza prosto za mną gdy ja z mostu zjadę.

od 5.30 do 12 30 ja oraz podążająca za mną jednostka jeździmy kilku krotnie wokół północnej części sf oraz kierujemy się na kosiarki..

około 12 20 jednostka znika w trakcie mojej jazdy na kosiarki aby spotkać się ze mną na górze i kontynuować podążanie za mną od 13 35.

od tego 13 35 do 20 minut nagrania jednostka krąży za mną w rejonie giełdy sf oraz pracy dorywczej kilkukrotnie w tym czasie robiłem sobie przerwy aby wyeliminować możliwość przypadkowego podążania za mną.

Ciekawy fragment występuje od 17;35 do 18.10 w którym przepuszczam jednostkę przodem oraz gdy widzę ,że jedzie ona prosto ja skręcam w lewo po czym widzimy na nagraniu jak jednostka znowu pojawią się za mną.

po 20 minutach razem z jednostką udajemy się do ap. 

w 22 15 widać jak zostaje staranowany przez pojazd przekraczający prędkość jednak jednostka która jedzie centralnie za mną nie wszczyna w tym przypadku żadnego pościgu.

23.01 widzimy jak jednostka która dojechała za mną do Ap robi coś co wygląda jak z mojej perspektywy jak oczekiwanie na mój wyjazd.

od 24.10 do 26 37 jednostka jedzie za mną 80/h autostradą po czym wyprzedza mnie 

27.01 widzimy jak jednostka po raz trzeci w ciągu 27 minut stoi na poboczu w miejscu obok którego będę przejeżdżał (pierwszy był most w 5,30 następnie ap w 23.01) 

od 27.01 do 32.22 jednostka krąży za mną po ls 

32.22 jednostka po ponad pół godzinnym patrolu pisze wiadomość na say o treści,, Nie umiesz się bawić.,, do czego załączam ss razem z dokładną minutą na filmie https://imgur.com/a/EQpDAom

Zachęcam do obejrzenia całości na prędkości x2 natomiast wyżej są wypisane najciekawsze fragmenty. 

Z wyrazami szacunku 

Uwierzwmarzenia 

Moim zdaniem funkcjonariusz nie dopuścił się żadnego przewinienia. Jest to w pewnym stopniu nękanie. Skontaktuje się z oskarżonym i poinformuje go aby tak więcej razy nie robił. Nie mam za co go ukarać więc w takim razie zostaje uniewinniony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin