Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pokaż swoją twarz

RodowitY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

U never catch me B) 

XKmBVqqh.jpg

Nominuje :

@opelastra @JO_Bienieq @Mietekk @Karafik @Milas @JO_Strus_Azjatycki @Mai @grubyyo @Odklejony* @Sowa45 @resu @JO_Motyl @.KoDzo. @AngelOfDeath @architect @qvv@Mun_Cium_Pan @Ceglasty.oraz Całą organizacje Mulholand Gang ( @BollmeN )

Dziena za nominacje @asbesth <3 

Edytowane przez JO_ViP3R.

Dobra tera tak jestem po dziefczynah zdiecie było z nowom mojom rzonom ale nie pokaże jej bo nie będziecie zwracać na mnie uwagi. 

Te zdjęcie było robione jak był powrót do szkoły i ten pierwszy dzień bardzo dupka bolała. A dowiedziałem się że moja nowa rzona ma wolne dziefczyny raczej zna ale numery podam czy też inne dane jak wstawią tutaj następujące osoby zdiencie bo dziefczyny nie starczy dla wszystkich 

@JO_ViP3R. Ja jestem w bubhland geng, a belmondzio to słaby kider znaczy lider 

Oczywiście cała organizacja bubhland geng od belmondzia @BollmeN @merat śmiałeś się z moich statusów więc pokaż mordencje bo nie wiem czy mogę ciem bić @Nubax Bubax kłamca jeden też pokaż mordencje bo nie wiem czy cię bić @kseo777 Dzieciaku ciebie nie chce nic tylko na dziefczyny iść razem rzonka moja ma dużo fajnych @Razlov Ciebie to nie widziałem jeszcze bić nie chce tylko dziefczyny i ten tego kurna zapomniałem chwila zaraz przypomni mi sie jednak nie ;p 

a no jeszcze MPower gurom jak gang 2010PL

0atLDGB.jpg

łał neony

v9PKe9z.jpeg

dzk za nominacje @asbesth

Moje nominacje: @Prese$@Krystian6076 @6Suty_Studziana9 @gwynbieldd @Nenil @Kumi @MustHate @gf7.FM @XRichie @PL4C3K @Michu08

i oczywiście cała frakcja SARA i organizacja Frosty

B))

Edytowane przez Xiws

siea, fota robiona wczoraj z kolegom               Dzięki za nominacje @Xiws

https://imgur.com/a/ZzTjzeZ

@sit3k123  @NorbiiX. @Michu08  chopaki pokażta sie 

@Studzian008 a ciebie to wogule chcialbym zobaczyc 

Dziekuwa za nominacje @JO_ViP3R.

Tu wlatuje zdjęcie mojej krzywej twarzy robione jakieś kilka miesięcy temu. Nie robiłem sobie odtatnio zdjęć więc wrzucam takie oto stare

Nominuje oczywiście dobre mordeczki : @KwasieK @Niuniaa @Dezery.*999 @MasnaChmura @KaczorekDh @PolskaCebula. @resu @JO_Strus_Azjatycki @Aza* @Zreti*

Pozdrawiam cieplutko i z fartem mordeczki! received_193304536002658.thumb.jpeg.614b4d682ff27c0afaf6471908fedd5c.jpeg

Edytowane przez Odklejony*

Dzieki @Xiws i @Despi za nominacje! (chodziaż że despiemu usuneli post)
Nominuje:
@Pati_xx
@Razlov

@RomekPijak
@Anka16

@gwynbieldd

@BollmeN

@AreXsoN

Koniecznie musicie pokażać swoje buźki!

Spoiler

7NnvT0z.jpg

• Administrator RCON

https://www.youtube.com/watch?v=zYTJFmSK9Ms
pq0v8Yi.jpg

@.Nati nie rób tych konkursów bo się nie wypłacę

Edytowane przez Bilu.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin