Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pokaż swoją twarz

RodowitY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

@MustHate dziekuwa za nominacje

Wstawiam po miesiącu ponieważ za wcześniejszą akcje z zdjęciem zostałem pozbawiony możliwości dodawania jakich kolwiek komentarzy tzw. punkty na forum na okrągłe cztery tygodnie.

Nominuję całą byłą organizacje team faggiosy ponieważ wy to same wariaty i żaden bubhland geng wam nie podskoczy. 

u2fYoS3.jpg

oj kurde sporo z was mnie tu nominowalo to dodaje jakies random dzisiaj zrobione z moim ziomkiem o imieniu bongo, pozdrawiam <3 nie wiem co to za jakosc, bo przesylane przez dsc, to sora. tak to ten były moderator. to ja.

lRgUnp4.jpg

Nie no spotkanko z szefem @MustHate musiało być skromne ponad 600km przejechane pozdrawiam cieplutko

@merat @Razlov @Gwynbleidd. Ty świrku  wbiłeś na chwilę na DSC no i uciekłeś i was nominuję jak całą organizacje byłą team faggiosy jak i @BollmeN chłop co się boji że przez DSC organizacje mu usuną to moje nominacje 

a na zdjęciach to jest napój a nie żaden alkohol nic nam nie udowodnicie proszę o nie usuwanie ani ukrywanie, a no zapomniał bym ta Ukraina, koń na zdjęciu w tle to Harley @MustHate wypożycza on jak coś to kontakt priv ;)

a no jeszcze @maciek2010PL bo z musthatem oglądaliśmy razem premierę funny moment

raQ9kS9.jpg

Edytowane przez Despi

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin