Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pokaż swoją twarz

RodowitY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

TBRy9bL.jpeg  

Oj starsze troszkę zdjęcie z dnia 10.07.2021. Commander @Ferdel1111 (po lewo) i Commander @TymeK* (po prawo) w mieście Łodzi, koloryzowane.

A ja nominuję @Veon @BloodD @Nudzio. @NexiV.:) 

Edytowane przez Ferdel1111

nwP7mxU.jpeg

Lecimy dalej ze spotkaniami frakcyjnymi. Tym razem zdjęcie a jakże w Łodzi, tylko dzisiaj z Panem Administratorem @Broszko :D 
a ja nominuję znowu @Voxber @Veon @NexiV. @Niuniaa @j00lcia @Verago. @WerkaGamerka

@James_Valentino Dzięks za nominację cejuchu

Ja nominuję:
@Verago. wuja poka się, @Kubula ty cejuchu też, @LuKi16 oooo pokaż się też, @Bilu., @Matias2525 ojciec pokaż się, @wybielacz ty też pokaż się, @TheIndjana. poka się amerykaniec w kamizelce, @Aksiu też coś tam wrzuć :P, @NeT dziś solenizant też coś wrzuć, @NexiV. i @Reppo dwa saptory też się pokazujcie, @Karafik i pan Supervisor @Veon. A i @Kragenss krakerss poka się też. @Puszkowata na życzenie xD

Olimpy też mogą się pokazać i reszta SAPD pozdrawiam. I powodzenia w naprawie ekranu :P

KTO WIDZIAŁ TEN WIDZIAŁ EZ

Edytowane przez .SzymeK*

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin