Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pokaż swoją twarz

RodowitY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Starszy Administrator

Odpowiadając na nominacje takich osobników jak: @Byialy*, @japkooo., @ZbyK.gg, @DeltaRon, @Pavi oraz @Bilu.sus

Niech widzi co straciła B)

Spoiler

rsVKzwx.jpg

A ja nominuje wszystkich dobrych chłopaków i dziewczyny.

Terve! Z racji, iż dawno mnie tu nie było a @Marsherox nominował wszystkich Gasiorów - to niech będzie, że się pokażę po 1.5 roku. :P 

Pozderki <3

HyRIKO3_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

A ja nominuję:

@Jvkub;

@Koba@Dejw50 (pokażcie się wreszcie na wizji huehuehue);@erorek.@K3rtoz@FullaN@Gercio@Tony_Dripano@Piko0412@Dyziek*@Starosta
i resztę Gasiorów <3

• Administrator

Witam serdeczenie @Komert(nie mialem lepszego zdjęcia jak co)

Spoiler

.

Ja od siebie nominuję: @grubyyo @MoE @Szymol. @Broszko @Skooczny. @LORDG @Tony_Dripano @Dyziek* @Kreatywny. @EloBenc6969 @Gercio @KubaX* @Destri @AdrianeQ82 @Abush @Serg* @FaFikkk.de @SprytsBeng @L4MP3K. i @Avenged. Nominuję również całą frakcję SAFD, administrację oraz dev team serwera!

Edytowane przez erorek.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin