Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pokaż swoją twarz

RodowitY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie no spotkanko z szefem @MustHate musiało być skromne ponad 600km przejechane pozdrawiam cieplutko

@merat @Razlov @Gwynbleidd. Ty świrku  wbiłeś na chwilę na DSC no i uciekłeś i was nominuję jak całą organizacje byłą team faggiosy jak i @BollmeN chłop co się boji że przez DSC organizacje mu usuną to moje nominacje 

a na zdjęciach to jest napój a nie żaden alkohol nic nam nie udowodnicie proszę o nie usuwanie ani ukrywanie, a no zapomniał bym ta Ukraina, koń na zdjęciu w tle to Harley @MustHate wypożycza on jak coś to kontakt priv ;)

a no jeszcze @maciek2010PL bo z musthatem oglądaliśmy razem premierę funny moment

raQ9kS9.jpg

Edytowane przez Despi

Trzeba było nauczyć dziewczyny robienia waty :P

Spoiler

kngQJev.png

Nominacje przekazuje dla @Kacpercrx @Mibawek @.michu. @.Mich4U @PredatorXMister @Baor @xRamDiPVP @HeBe @Jvkub @Poi$on*|THC| @DuszeK* brat @Kameleon. @KrzychuGolona @Hinox  @Limitowany* @KoNiK123. @kzedo @HefreyPL @Calvin. @VenomeQ

Edytowane przez Deilo

Dziękuję za nominację @Deilo<3

97035943_1159953481005995_6663163489365786624_n_optimized.thumb.jpg.56660446fa59724628341d2db72a34fb.jpg

Nominuję: @_-JAGUAR-_ @Owcaaa* @LuKi16 @Princessa* @kikik @Poczciwy_Darek @Iguana @Sheeker @xRamDiPVP @FaggioBorn @Jvkub

Edytowane przez Poi$on*|THC|

Dzięki @Deilo za nominacje :) 

https://i.imgur.com/NrWJRYt

Ja od siebie nominuje: @Expikk7. , @Copecka. ,  @Hinox , @Greyna.gg , @Lajk* , @Norsek , @FaFikkk , @A$U$ , @Domciol , @.Mariuszek. , @KAMIL720.

Edytowane przez Calvin.

@Deilo Dzięki bracie za nominacje :P
Ja chce zobaczyć mojego kochanego @BlueCry szefową @Aza* @patrykfh i @urzel 

;D

G656Ou0.jpg

Edytowane przez Kameleon.

Odpowiadając na parę nominacji

Spoiler

Było i ni ma

A ja nominuję @bonit. @_-JAGUAR-_ @_-KODI-_ @HUbi_  @Czapla* @Bambo* @Pawi.

Edytowane przez .Mariuszek.

@Kameleon. dzięki misiu kolorowy za nominacje <3 

Ja chciałbym nominować szefową @Aza* każdy na to czeka ;) Do tego @adus12135 pokaż jak wygląda najbogatszy człowiek na serwerze. Nie może też zabraknąć najlepszego szefa JRWG @Zreti* wiesz co robić :D A no i nie wypada zapomnieć o liderze najlepszej organizacji na serwerze @Kodzio. Kurcze zapomniałem o najlepszym pracowniku prosektorium na serwerze @PAWELOS1122 dawaj poka mordeczke, tylko proszę nie z pracy :)  No i wiadomo zachęcam każdego pracownika frakcji SAMD do pokazania swoich mordek.

Spoiler

Py46qTF.jpg

Edytowane przez BlueCry

@Marcysia ok
image0.jpg

Ja nominuje - @KarolciaPlay, @HeBe, @MonDxY*, @Milas, @SNowRC3, @I_Was_There, @Dombao33, @Roxel, @Copecka.najlepszą Organizację Shady Paradise, oraz SAPD.

Edytowane przez Levi*

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin