Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Ocena Audycji - Desterek

Desterek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gra na audycji rewelacyjnie. Słychać, że jest stworzony do takiej roboty. Pełno zabawy i atrakcji, każda osoba niezależnie od gustu muzycznego nie będzie się nudzić. Podczas słuchania audycji czuje się wyśmienicie i jestem zadowolony, że 4Music jest wzbogacany przez takiego "Szefa". Nutki dają popis dlatego ocena to mocne 10/10. Nie rozumiem krytyki innych osób, bo nie da się tutaj do niczego przyczepić. Pozdrawiam serdecznie.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Szczerze mówiąc, długo się zastanawiałem, czy wgl wystawiać tą ocenę bo zwykle szkoda mi czasu na pisanie takich rzeczy, i nie mam parcia żeby komuś robić atencję, ale do rzeczy. 

Ocene jaką dam to taka mocna 0/11 ponieważ chłop zamiast normalnie prowadzić audycje przez cały czas nawija o swojej ukochanej dziewczynie. Jeśli się tak kochacie to idźcie sobie na priv, spotkajcie się i róbcie sobie tam co chcecie. A nie ,że przez całą audycję o xMimis tylko nawijasz | NIE POZDRAWIAM! |  warol

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Chłopak widać że ma pasję do muzyki 
Dużo energii, często można się pośmiać szczególnie jak myli się w nicku xD
Czyta praktycznie każdego pm'a przez co interakcja z nim jako prowadzącym jest naprawdę bardzo dobra

Jak dla mnie bardzo dobry człowiek na odpowiednim miejscu

• 2 tygodnie później...
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin