Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na umefor oskarżony przez bogdan122

dekoder;
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: umefor
    Data i godzina zdarzenia: 07.01.2024 22/23
    Pełen opis sytuacji: A więc tak byłem na strefie dm strzelałem się z graczami, po czym przyjechało sapd zostałem strzelony z tazera wtedy podbiegł umefor i chciał mnie zakuć, lecz przed zakuciem został on zabity i zakuł mnie po swojej śmierci.
    I zostałem wsadzony do więźnienia przez PID na 60 Minut. Lecz chciałbym również dodać, że jest to wykorzystywanie błędów gry, ponieważ Ludzie byli Banowani za rzucanie granatów podczas tego, jak byli zakuci i wynoszeni z dm, to jest to samo, co zrobił umefor zrobił tylko w     innej formie.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/fsmKXU0

Ja, bogdan122 zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

• Support

Witam, Sergeant I umefor,

Odnosząc się do twoich zarzutów, zakułem cię po mojej śmierci, ponieważ, gdy zostałem zabity, miałem już wpisaną na to komendę i akurat wciskałem już enter (widać na nagraniu, że po unieszkodliwieniu cię trochę przy tobie stałem), przez PID trafiłeś, ponieważ byłeś już powalony przeze mnie, a to wystarcza, by w przypadku mojej śmierci  w taki sposób cię wsadzić. Zostałeś umieszczony na 60 minut ze względu na wpis w MDT oraz ostrzał w stronę PD. Tyle mam do dodania.

Pozdrawiam.

Edytowane przez umefor

23 godziny temu, umefor napisał:

Witam, Sergeant I umefor,

Odnosząc się do twoich zarzutów, zakułem cię po mojej śmierci, ponieważ, gdy zostałem zabity, miałem już wpisaną na to komendę i akurat wciskałem już enter (widać na nagraniu, że po unieszkodliwieniu cię trochę przy tobie stałem), przez PID trafiłeś, ponieważ byłeś już powalony przeze mnie, a to wystarcza, by w przypadku mojej śmierci  w taki sposób cię wsadzić. Zostałeś umieszczony na 60 minut ze względu na wpis w MDT oraz ostrzał w stronę PD. Tyle mam do dodania.

Pozdrawiam.

Czyli rozumiem, że wy możecie wykorzystywać błędy gry, kiedy wam pasuje, A zwykły gracz, który jest zakuty i go zbugowaliście, przez co mógł rzucić granat już jest banowany. 

Edytowane przez bogdan122

• Support
2 godziny temu, bogdan122 napisał:

Czyli rozumiem, że wy możecie wykorzystywać błędy gry, kiedy wam pasuje, A zwykły gracz, który jest zakuty i go zbugowaliście, przez co mógł rzucić granat już jest banowany. 

A ja nie rozumiem, dlaczego porównujesz celowe działanie gracza bugującego, strefę DM rzucając granat podczas bycia zakutym do tej sytuacji, czas, jaki wynosił od zabicia mnie, a zakucia cię wynosił 2 sek (zostało to sprawdzone w logach), zakuwając cię, nie zwracałem uwagi, na grę tylko na czat, przez co nie miałem czasu na reakcję, tak czy tak byłeś już powalony, więc skutek byłby ten sam.

36 minut temu, umefor napisał:

A ja nie rozumiem, dlaczego porównujesz celowe działanie gracza bugującego, strefę DM rzucając granat podczas bycia zakutym

Porównuje to, dlatego że to, co zrobiłeś jest też wykorzystanie błędu gry świadomie.

zakuwając cię, nie zwracałem uwagi, na grę tylko na czat,

No to widzisz ty popełniłeś błąd, nie patrząc na grę tylko na czat w ogóle to śmieszne masz tłumaczenie, bo gdy zostałeś zabity to na pewno widziałeś na tym czacie, na który patrzyłeś, że zostałeś zabity, bo jest powiadomienie mogłeś wtedy  kliknąć „esc” i mnie zostawić. 

tak czy tak byłeś już powalony, więc skutek byłby ten sam.

Tylko wiesz, że jest duża różnica być powalony, a zakuty, ponieważ, gdy jestem powalony, to nie masz prawa mnie wsadzić do wiezienia, a to prawo dopiero masz, wtedy gdy mnie zakujesz.

Również chciałbym ci przypomnąć to, że ja do ciebie od razu pisałem na pm, że nie powinieneś mnie wsadzić poprzez pid po tym, co zrobiłeś, lecz zrobiłeś inaczej. 

Edytowane przez bogdan122

• Support
16 minut temu, bogdan122 napisał:

Tylko wiesz, że jest duża różnica być powalony, a zakuty, ponieważ, gdy jestem powalony, to nie masz prawa mnie wsadzić do wiezienia, a to prawo dopiero masz, wtedy gdy mnie zakujesz.

Tu wypowiedziałeś się o temacie, o którym widać, że nie masz całkowicie pojęcia, przy czym nie masz racji. Nie zamierzam się już wypowiadać, gdyż wszystko wyjaśniłem oraz nie zamierzam robić tu off-topicu. Czekam na decyzję ES.

W dniu 10.01.2024 o 19:36, umefor napisał:

A ja nie rozumiem, dlaczego porównujesz celowe działanie gracza bugującego, strefę DM rzucając granat podczas bycia zakutym do tej sytuacji, czas, jaki wynosił od zabicia mnie, a zakucia cię wynosił 2 sek (zostało to sprawdzone w logach), zakuwając cię, nie zwracałem uwagi, na grę tylko na czat, przez co nie miałem czasu na reakcję, tak czy tak byłeś już powalony, więc skutek byłby ten sam.

F-usz wyjaśnił wszystkie kwestie związane ze skargą.

Miał prawo umieścić Cię po PID.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin