Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Beshi

Davlo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: Beshi

Twój nick: Davlo

Powód: Wykonuje prace SAFD mimo iż nie ma zabezpieczeń itd.

Opis zdarzenia: Gdy jechałem obok spawnu zauważyłem że jest skoczek poczym podjechałem i zobaczyłem że u góry ( prawdopodobnie bez zabezpieczeń) SAMD ściąga poszkodowanego z dachu co jest bez sensem mimo iż za nim stoi SAFD. Od kiedy pamiętam SAMD nie wchodzi na budynki itd. po poszkodowanego, nie jest to pierwszy taki przypadek ale reszty nie uchwyciłem ponieważ to znosiłem. Jest to typowy przypadek odwalania przez pracownika SAMD ( Nie mówie że SAMD odwala ponieważ znam troche osób którzy bardzo dobrze wykonują swoją role).

Godzina i data zdarzenia: 16:30 około 2016-10-14

Dowody: http://imgur.com/a/u0HTz

Jeżeli SAPD nie mogli dysponować negocjatora a pierwszy na miejscu zdarzenia był mój pracownik nie widzę przeciwwskazań aby prowadził dialog z poszkodowanym, SAFD jak mniemam są tak samo upoważnieni do zajęcia się skoczkiem i uważam że SAFD nie mieli żadnego problemu z tym że Beshi uspokajał skoczka.

OMG dzieciaku ogarnij ból du*y..

Właśnie tym reprezentujesz swój poziom.

Nie napisałem na ciebie skargi ponieważ nie widziałem abyś odwalał.

A i w realnym życiu ratownik medyczny czekał by na przyjazd Straży pożarnej bo na logike nie wchodził by na 3 piętro.

OMG dzieciaku ogarnij ból du*y..

Właśnie tym reprezentujesz swój poziom.

Nie napisałem na ciebie skargi ponieważ nie widziałem abyś odwalał.

A i w realnym życiu ratownik medyczny czekał by na przyjazd Straży pożarnej bo na logike nie wchodził by na 3 piętro.

Nwm jak ty ale ja nie wyobrazam sobie ratownika na np. moscie ktory czeka spokojnie az straz przyjedzie do skoczka...raczej ze Ratownik bedzie chcial z nim pogadac itp. Takie bylo by realne 

Poczekam co na to zarząd 

Mam dość waszego wywyższania się. Ewidentnie widać, że stara się wykonać dobrą akcję RP. W dodatku, dlaczego nie poinformowałeś o tym samego ratownika? Dlaczego nie został zabezpieczony 'sprzętem' (szczerze nie obchodzi mnie jak to się nazywa, chyba każdy wie o co chodzi - uprzęże, sznury).
To nie jest praca SAFD, a SAPD, których w zasadzie nie było i każdy mógł przejąć ich obowiązki.
Radzę wam zaprzestać uważania się za najlepszą frakcję, która dowodzi wszystkim. Nie było nigdy o tym mowy i tym samym nie macie prawa nikomu rozkazywać.

//Z przyjemnością przyjmę punkty.

Najpierw trzeba coś wiedzieć.

1. Akcja już trwała, zauważyłem pracownika więc mnie to zdenerwowało ponieważ widziałem to kilka razy.

2.Jakie wywyższanie się? Nie jestem w żadnej frakcji dopiero chce dołączyć.

3.To nie jest praca SAFD? No dobrze niech SAPD zabierają uprząż i jadą na miejsce akcji.

Byłem na miejscu wypadku jako obserwator.Moi pracownicy spisali się znakomicie a SAFD przyjechały po kilku minutach więc Davlo piszesz skargi bo faworyzujesz SAFD albo nw gdzie ty tam jesteś dla to jesteś śmieszny skoro tak słabo to było wejść na służbę tam gdzie jesteś a nie patrzeć się jak ostatni debil.I jeszcze Ulica była zabezpieczona i wszystko po kilku minutach przyjechały SAFD SAPD i była znakomita akcja RP więc jeżeli ci się coś nie podoba to czekam aż ty to zrobisz lepiej.Łatwo napisać skargę trudniej zrobić to lepiej więc mój głos na to jest na NIE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin