Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Dyrektorką Szpitala Aza*

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Cześć, z tej strony Redaktor Kr3dka z Redakcji 4Life News! Zapraszam Was do przeczytania wywiadu z Dyrektorką Szpitala @Aza*.

5D4B3bb_d.webp?maxwidth=760&fidelity=gra

9BMVvR5.gif

K - Kr3dka
A - Aza*

K - Cześć, Redaktor Kr3dka, Redakcja 4Life News. Zechciałabyś odpowiedzieć na parę pytań?
A - Witam, Dyrektorka Szpitala Aza*, S. A. Medical Department. Jasne, pytaj śmiało.

K - Na samym początku opowiedz nam coś o sobie, co się u Ciebie zmieniło?
A - Cóż, od poprzedniego wywiadu z pewnością trochę się zmieniło. W końcu skończyłam studia i zaczęłam pracować. Zainteresowania są jednak niezmienne i wciąż jest to ratownictwo oraz niektóre aspekty biologii. W tym roku kończą także 24 lata. Niezmiennie także działam w ZHP na funkcji drużynowej. Ostatnio i tam udało mi się trochę pójść do przodu i kończę obecnie uzyskiwać kolejny stopień instruktorski.

K - Po odejściu Grzengola z funkcji Dyrektora Szpitala objęłąś jego rolę, jak bardzo zmieniły się twoje obowiązki, uważasz, że jest to trudniejsza funkcja niż praca jako Zastępczyni Dyrektora?
A - Owszem, jakoś w październiku zeszłego roku objęłam funkcje lidera SAMD. Zdecydowanie jest to stanowisko bardziej odpowiedzialne niż Zastępcy Dyrektora. Wcześniej aktywnie wspierałam Grzengola w jego pracy, przez co wiele zadań po objęciu lidera nie było mi obce. Jak to przy takich sytuacjach - byłam bardzo szczęśliwa i smutna zarazem. W końcu objęłam najwyższy stopień we frakcji, w której jestem już ponad 3 lata, ale z drugiej strony odeszła osobą, od której miałam niesamowite wsparcie i był nie tylko liderem, ale też dobrym kolegą, z którym można porozmawiać na każdy temat. Odejście było jednak nieuniknione po zdobyciu przez niego RCONa. Na całe szczęście nie pożegnaliśmy się z nim na dobre, bo został naszym Opiekunem ze strony KSFu. Podsumowując to pytanie to tak, funkcja lidera jest trudniejsza i bardziej wymagająca, niż vlider.

K - Czy uważasz, że frakcja SAMD idzie w dobrą stronę? Może zechciałabyś zdradzić nam parę informacji na temat najbliższych zmian?
A - Uważam, że ta frakcji idzie w dobrą stronę już od 3 lat, czyli od momentu przyjścia Grzengola na funkcje Koordynatora. Udało nam się przez ten czas wprowadzić mnóstwo zmian i nowych obiektów czy pojazdów. Niedawno chociażby otrzymaliśmy zestaw nowych skinów do frakcji, automatyczne zgłoszenia NPC czy wspaniałe pojazdy dla podjednostek. Uwierz, że nie zawsze było tak kolorowo. Aktualnie jest to frakcji mocno rozwinięta. Niedawno dokonaliśmy przeglądu i oceny podjednostek LPR oraz JRGW, co za tym idzie, zostały one poddane reorganizacji. Już niedługo ukażą się informacje na ten temat. Dodatkowo na przestrzeni maksymalnie dwóch tygodni pojawi się jeszcze jedna, nowa podjednostka dającą kompletnie inny zakres wykonywanych obowiązków dla pracowników.

K - Piastujesz funkcję Opiekunki Szkoły Ratownictwa Medycznego, co jest w twoich obowiązkach?
A - Jako Opiekunka SRM mam dość dużo pracy szczególnie w czasie trwania akademii. Oprócz dbania o ogólny przebieg toku szkoleń oraz egzaminów to prowadzę pierwsze, oraz ostatnie spotkanie, decyduje o wszystkich kwestiach związanych ze szkołą czy doglądam materiałów szkoleniowych, by były aktualne. Na tej funkcji jestem niemal od początku mojego pobytu w zarządzie i obecnie prowadzę 20-stą akademię. Zdecydowanie sporo się zmieniło między moją pierwszą, a obecną.

K - Czy podczas całej swojej przygody z Medical Department miałaś myśli, aby odejść z frakcji i odpocząć?
A - Oczywiście, że tak. Kto by nie miał, będąc 3 lata w jednej i tej samej frakcji bez przerw. Pamiętam szczególnie jeden moment na przełomie 2022/2023. O szczegółach nie będę opowiadać, lecz wtedy byłam najbliżej odejścia.

ddVjgdK.png

K - Odejdźmy od frakcji, pełnisz również rolę Opiekuna Biznesów, co należy do twoich obowiązków, czy według Ciebie jest to ciężka funkcja?
A - Owszem, od jakiegoś czasu dodatkowo oprócz bycia Dyrektorką Szpitala pełnie także obowiązki Opiekunki Biznesów, a dokładnie 4Wars oraz SAAF. Do moich obowiązków należy wspomaganie oraz mały nadzór nad wymienionymi biznesami. Z początku wydawało mi się to dość ciężkie, lecz z czasem poznałam ich wewnętrzne struktury i zasady, a rozwiązywanie problemów, czy akceptacja propozycji stała się łatwiejsza.

K - Aktualnie posiadasz przegrane na serwerze ponad 2300h, jak wspominasz ten czas spędzony na serwerze, co zgromadziłaś na swoim koncie?
A - Czas spędzony na serwerze wspominam bardzo dobrze. Poznałam mnóstwo wspaniałych osób, nauczyłam się nowych rzeczy, a także dostałam szansę, by pełnić funkcję lidera frakcyjnego. Jeśli chodzi o moje pojazdy to, posiadam 2 Buffalo, Huntleya, Cheetaha, Bulleta, Ranchera i kilka innych, tańszych pojazdów. Nie uważam to za szczyt możliwości, lecz więcej mi nie potrzeba.

K - Odejdźmy od tematyki serwera. Co aktualnie robisz w życiu realnym?
A - Aktualnie pracuję w jednym z większych laboratorium zajmującym się badaniem żywności, pasz oraz zdatności wody. Studia skończyłam w lipcu zeszłego roku na kierunku biologii stosowanej. Tak jak pisałam wcześniej, wciąż niezmiennie należę do ZHP, prowadząc swoją drużynę oraz pełniąc tam jeszcze inne funkcje. Nie wiem, co tu jeszcze mogę dodać - jestem, żyję, funkcjonuję i bawię się, póki jeszcze mogę.

K - Masz może jakieś motto, którym się kierujesz w życiu?
A - Raczej nie mam czegoś takiego jak motto, lecz kieruję się w życiu zasadą „jeśli chcesz, żeby coś zostało dobrze zrobione, to zrób to samemu".

K - Jako mała dziewczynka co było twoim największym marzeniem, kim chciałaś zostać w przyszłości?
A - Kim chciałam zostać? Policjantką, ratownikiem, żołnierzem, strażakiem i wszystkim, co mundurowe. Jako małe dziecko nie miałam chyba większego marzenia, jak posiadanie psa, co się spełniło.

K - Gdybyś znalazła złotą rybkę, co byłoby twoim życzeniem?
A - Gdyby mała złota rybka miała spełnić moje jedno dowolne życzenie, to chciałabym, żebym miała ich nieskończoną ilość. Wtedy moje życie byłoby trochę jak GTA SA na kodach.

K - To na tyle z mojej strony, chciałabyś kogoś pozdrowić?
A - Dziękuję Ci za wywiad. Chciałabym pozdrowić @Grzengol@Byialy*, @Caraguinss, @PoyeBunnY@Kju., oraz całą resztę SAMD.

K - Również pozdrawiam, dziękuje za wywiad!
A - Dziękuje, do zobaczenia!

swn1lxZ.png

Autoryzował: @Blender.

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin