Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Bądź wymienię - Sentinel ID 99999 z unikatowymi szybami!

Argen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Starszy Administrator

Model: Übermacht Sentinel (405)
ID: 99999
Pojemność silnika: 1600cm3
Przebieg pojazdu: 76km
Dodatki: Pakiet STD, moduł UP3, felgi o ID 1076 oraz unikatowe, przyciemnione szyby 0% (inaczej - 100% przyciemnienia, 0% przepuszczalności światła), więcej informacji - KLIK
Cena: Czekam na oferty, jeżeli któraś z ofert mnie zadowoli to nie wykluczam, że pojazd zmieni właściciela. Poprzednie oferty w wymianie oraz w pieniądzach opiewały w okolicach 2.000.000PLN, ale jestem otwarty na nowe propozycje. Wymiany również wchodzą w grę, uwzględniajcie jedynie od razu jakie pojazdy oferujecie.
Coś od siebie: Ciekawe, niespotykane ID oraz wyposażenie. Pojazd posiadał pełen pakiet wizualny STD oraz unikatowe szyby 0%. Samochód pierwszy raz do kupna pojawił się w lato w 2022 roku, na licytacjach z okazji zakończenia wakacji. Wówczas został on wylicytowany przeze mnie i od tamtego czasu jestem jego właścicielem. Sporo osób mnie o niego wypytywało ostatnio, więc postanowiłem wystawić go na sprzedaż. Być może, znajdzie się osoba zainteresowana jego zakupem.
SS’y: 

W7QLtUd.jpeg

Spoiler

urMZN1E.jpeg

rMIRu32.jpeg

OhYpxqd.jpegtmDBP3i.jpeg

• Starszy Administrator
W dniu 25.02.2024 o 19:19, solty napisał:

schafter dsdr 1.6 up123 lampy licznik cos tam jeszcze + dopłata 

W dniu 25.02.2024 o 21:11, Suuz191 napisał:

1.3kk

W dniu 25.02.2024 o 22:03, RainYou napisał:

1.5kk trade id 4575 co za tym idzie dopka z twojej stronki 

W dniu 25.02.2024 o 22:51, mean* napisał:

26887 i jakas tam dopka odemnie

Póki co dalej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin