Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Dziewiąte urodziny serwera! [2/3]

Kr3dka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witajcie drodzy czytelnicy Redakcji 4Life News! Oto kolejny artykuł ze świętowania drugiego dnia dziewiątych urodzin serwera, zachęcamy do przeczytania!

5D4B3bb.png

bz0MmOX.png

W drugim dniu urodzin administracja serwera przygotowała dla graczy premię zarobkową w pracach dorywczych i frakcjach od godziny 12:00 do 17:00. O godzinie 17:30 odbyła się planowana licytacja pojazdów z zerowań kont graczy. Od godziny 19:00 do 21:00 mogliśmy się bawić na imprezie zorganizowanej przez Radio 4Music w ich klubie. Dzień zakończyliśmy kolejną premią zarobkową od godziny 22:00 do 24:00.

5D4B3bb.png

SLOHMKM.png

Prócz zapowiedzianych atrakcji administracja przygotowała aktualizację panelu montażu komponentów do samochodu. Dodatkowo została dodana możliwość zwiększenia mocy silników w samochodach elektrycznych/hybrydowych oraz motocyklach spalinowych. Pojazdy takie jak Sabre, Phoenix, Zion, Clover oraz Huntley otrzymały możliwość rozwiercenia silnika do pojemności 2.4 bezpośrednio w warsztacie. Od dzisiaj butlę nitro może ładować każdy użytkownik pojazdu (osoba posiadająca kluczyki, właściciel). Dodano również możliwość podglądu podczas montażu koloru lamp oraz przyciemniania szyb. Dodatkowo wykonanie jakiejkolwiek akcji wymaga od teraz zatwierdzenia. Do gamy kolorów dla licznika oraz lamp dołączyły: Colgate, Lawenda, Akwamaryna, Niebiański, Rubinowa Róża.

5D4B3bb.png

SoRKdnW.gif

5D4B3bb.pnglSXyjGc.gif

5D4B3bb.png

Dodatkowo na serwer został wgrany nowy warsztat tuningu niestandardowego w Dillimore, który można zakupić poprzez wygranie licytacji na forum pod tym linkiem.

5D4B3bb.png

DZbEtLg.gif

5D4B3bb.png

q3V8hbK.png

O godzinie 17:30 rozpoczęły się licytacje pojazdów, które zostały zabrane graczom podczas zerowania konta. Do wylicytowania były takie pojazdy jak: 
Manana 1.6 o id 134033, którą wylicytował gracz @andi. za kwotę 100.000PLN,
Premier Electric 1.6 o id 2222, którego wylicytował gracz @obi.mody za kwotę 506.000PLN,
Stratum 1.5 o id 134034, którego wylicytował gracz @PerkuleZ. za kwotę 6.612.000PLN,
Cheetah 1.6 o id 7150, którego wylicytował gracz @AdekUchiha za kwotę 5.500.000PLN,
Sunrise 1.6 o id 49, którego wylicytował gracz @LepiKK za kwotę 2.820.000PLN,
Club 1.6 o id 671, którego wylicytował gracz @sqah za kwotę 650.000PLN,
Pony 1.6 o id 21717, którego wylicytował gracz @Argen za kwotę 1.000.000PLN,
Moonbeam 3.0 Sport o id 134032, którego wylicytował gracz @PerkuleZ. za kwotę 8.100.000PLN,
Comet 1.6 o id 5798, którego wylicytował gracz @fil_plpbjwts za kwotę 4.050.000PLN,
Bullet 1.6 o id 3847, którego wylicytował gracz @versun za kwotę 5.000.000PLN,
Tractor 1.6 o id 134031, który wylicytował gracz @sqah za kwotę 20.000.000PLN.

5D4B3bb.png

RoSKMl9.gif

5D4B3bb.png

Jednemu z naszych redaktorów udało się przeprowadzić wywiad z nowym właścicielem pojazdów Stratum 1.5 oraz Moonbeam 3.0 Sport graczem @PerkuleZ.. Zachęcamy do przeczytania!

M - @Mlonskyy
P - PerkuleZ.

5D4B3bb.png

M: Cześć, Dyrektor Naczelny Mlonskyy, chciałbyś udzielić wywiadu na temat dzisiejszych licytacji?
P:Cześć! Tak, pewnie, z chęcią odpowiem na pytania.

M: Zakupiłeś pojazd Stratum o niestandardowej pojemności silnika 1.5 oraz pojazd Moonbeam Sport 3.0, żałujesz zapłaconych kwot?
P:Może zacznę od przyjemniejszej dla mnie kwestii, czyli Moonbeama. Udało mi się go zakupić za kwotę 8 100 000 PLN, z czego jestem zadowolony, bo byłem gotowy wyłożyć za niego znacznie większe pieniądze. Także absolutnie nie mogę powiedzieć, że żałuję jego zakupu za tą kwotę. Sprawa ma się jednak inaczej w przypadku Stratuma, którego wylicytowałem za kwotę ponad 6 000 000 PLN. Pewnie większość osób oglądających licytację zorientowała się, że był lekki "missclick"... A to przez moją nieuwagę i pośpiech, bo nie zauważyłem, że niechcący kliknąłem jeszcze jedną cyfrę, wpisując kwotę. Także na pewno nie jestem z tego zadowolony, bo ten pojazd mogłem mieć w lepszej cenie, ale jestem zdania że to tylko gra i nie ma się co załamywać, ani żałować.

M: Najważniejsze, żeby mieć świadomość, że to tylko gra. Co zamierzasz zrobić z zakupionymi pojazdami? Sprzedać, czy może zostawić dla siebie?
P: Nie planuję sprzedaży tych aut, Moonbeam z silnikiem 3.0 idealnie pasuje do Manany 3.0, którą posiadam już jakieś 4 lata. Są to dwa jedyne auta z tym silnikiem na serwerze i jest to też największa dostępna pojemność, więc zdecydowanie chcę mieć je w swojej kolekcji. Sprzedaż Stratuma natomiast może być, delikatnie mówiąc, lekko nieopłacalna... dlatego pewnie też zostanie w moim posiadaniu.

M: Dzięki za udzielenie wywiadu, pozdrawiam.
P: Również dziękuję.

5D4B3bb.png

ufk9QTc.png

Od godziny 19:00 do 21:00 gracze mogli uczestniczyć w imprezie organizowanej przez Radio 4Music w ich klubie przy The Strip, Las Venturas. Gracze mogli bawić się przy muzyce puszczanej przez takich prezenterów jak: @TKO_Hugokopter oraz @superek15.
Podczas imprezy uczestnicy mogli wygrać nagrody pieniężne oraz pojazdy sponsorowane przez 4Music.

5D4B3bb.png

bhvX15B.gif

5D4B3bb.png

PDP4IHh.png

Ddf3YDx.png

jDrHWAk.png

PDfsMUx.png

5wNnuaX.png

Edytowane przez Kr3dka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin