Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[4LIFE GATE] - Zadania dzienne [vol.1]

ArthurFiNCH
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Gość deleted_Qubsonx
22 minuty temu, ArthurFiNCH napisał:

"Miej chociaż trochę odwagi i przyznaj się do tych filmów". Problem jest tutaj taki, że Ty nawet nie dopuszczasz myśli, że te filmy nie są moje. Dokładnie tak, wielka zemsta nadchodzi...  więcej dyskutował nie będę, na dobrą sprawę czego nie napiszę, Ty i tak pomyślisz swoje. Satyra kiepska, ale mam lepszą - sprawdź nazwę kanału, od teraz Ty jesteś autorem i nawet mi się tu nie tłumacz, że tak nie jest.

No i w tym momencie lekko mówiąc pałka się przegła cwaniaczku.

Edytowane przez ivanek.n.33@oun.upa.pl
.

20 godzin temu, Muflus napisał:

Zmiana zadania dziennego by była i wyobraźcie sobie sytuacje, że roluje z 225kg węgla i losuje mu 250kg węgla(nie wiem czy takie daily jest ale skoro na kurierze jest 45 paczek albo 20 to pewnie jest cos takiego) i znowu zataczamy koło śmiechu i głupawych filmików xD Z jego szczęściem pewnie by tak mu przerolowało :v

Mam proste 2 rozwiązania:
1. Dajcie im dostęp do kopania ale blokada wywozu węgla.
2. BAN BMA 

Piłka jest prosta Ja bym wybrał 2 opcję jest łatwiejsza :v

Osobiście zlałem zadania dziennie bo uważam, że lepiej sobie iść na kopalnie/nurka na 30 min dziennie i wyjdzie lepiej bo chociaż mamy PEWNE SIANO a nie 150 LP za losowanie xd

Tak jeszcze tylko napiszę, że od zawsze wychodziłem z założenia które mówi "Są ludzie i są taborety" Kto ma zrozumieć ten zrozumie.

Rel

Opcją 3 dopisanie do regulaminu ub linijkę o tym że osoby po UB akceptują brak możliwości tych Daily. Chociaż i tak te losowania to lekki scam jak latasz 2 tyg po pół godziny dla lp albo licznika. 

Edytowane przez Uwierzwmarzenia

1 godzinę temu, Uwierzwmarzenia napisał:

Ja przepraszam bardzo ale czemu nie ma nurka na daily

Siedź cicho XDD

Dopóki zbyk zapomniał przywrócić. To niech tak zostanie.

W sumie, lepsze pytanie mam. Dlaczego odśnieżarek nie było w daily?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin