Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika nyan*, oskarżony przez .kangur

.kangur
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: .kangur
Nick osoby oskarżonej: @nyan*
Powód napisania skargi: Adept nyan* zabrał mój pojazd z parkingu płatnego kiedy ten był opłacony, ponieważ zapomniałem zaciągnąć ręcznego i oznaczył jako "pojazd porzucony/utrudniający ruch".

Problem w tym, że pojazd nie utrudniał ruchu, ani nie był porzucony na co wskazuje opłacenie go w parkometrze, wyszedłem tylko na moment (dokładnie 4 minuty, co widać w logach które wstawiłem niżej), żeby zobaczyć konkretny pojazd, po czym wróciłem w momencie w którym adept nakładał blokadę na moje koło.

Jako pracownik SARA wiele razy spotykałem się z taką sytuacją, ale za każdym razem wystarczyło zaciągnąć ręczny - analogiczna sytuacja gdy pojazd jest delikatnie nierówno postawiony na parkingu, wtedy spuszczamy ręczny i poprawiamy, nie odwozimy go na parking policyjny, jest o tym mówione już na pierwszym szkoleniu.

Dowody: 

Spoiler

[2024-04-12 21:34:23] [Output] : * Bilet został pomyślnie opłacony do 22:04.
[2024-04-12 21:34:31] [Output] : Ylabedz [365]: g
[2024-04-12 21:34:58] [Output] : ✘ Gracz posiada nałożoną karę wyciszenia - nie będzie mógł Ci odpisać.
[2024-04-12 21:34:58] [Output] : >> Pierog_2115 [94]: na giełdzie do 250 stoi admiral na upach za 190k
[2024-04-12 21:36:53] [Output] : Gracz duszek_13 otrzymał ostrzeżenie od RIPSO, powód: słowa
[2024-04-12 21:36:54] [Output] : Gracz CzarnyMedyk otrzymał/a zakaz prowadzenia pojazdów przez Mefju4, powód: Jazda pod prąd mimo ostrzeżenia. ( 6 godzin )
[2024-04-12 21:37:54] [Output] : >> adult* [157]: 32k?
[2024-04-12 21:38:30] [Output] : << See_XD [483]: 60 oddam

[2024-04-12 21:38:46] [Output] : .kangur [30]: Witam, z tej strony Pracownik .kangur z San Andreas Road Assistance.

Dzień dobry, witam serdecznie.

Rozumiem Twoją frustrację oraz fakt, że także jesteś pracownikiem SARA, aczkolwiek...

W tym samym momencie jeździłem wspólnie jedną lawetą z pełnoprawnym pracownikiem SARA @Mani14. Siedzieliśmy razem na jednym kanale na Mumble i rozmawialiśmy. Po dotarciu na parking płatny przy giełdzie LV - pracownik pełnoprawny kontrolował wraz ze mną poprawność zaparkowanych pojazdów i to on wskazał, że ten pojazd ma niezaciągnięty ręczny i nakazał jego odholowanie. Zapytałem się czy nie będzie żadnego problemu z tego tytułu - odparł, że nie, zrobił screena z suszarki, który miał mi dostarczyć na dc, jednakże nie otrzymałem go w wiadomości i tu proszę o wypowiedź tego pracownika.

Przyznam się szczerze, że pracując PIERWSZY dzień w tej frakcji można nie być pewnym każdej decyzji oraz jest to stresujące, zwłaszcza gdy musisz brać pod uwagę wszystkie możliwości (podkreślam ponownie, że były to zaledwie 2h mojej dzisiejszej pracy, licząc spotkanie wprowadzające) dlatego też zdecydowałem się na zdanie kolegi, który jest na wyższej randze.

Bardziej jednak dziwi mnie to, że zamiast wejść na Mumble i omówić to wspólnie, skoro jesteś pracownikiem SARA - to piszesz skargę na Adepta, wiedząc, że stosunkowo niedawno sam nim byłeś i sam na pewno popełniałeś błędy.

Z mojej strony na ten moment to tyle, proszę o wypowiedź wskazanej osoby oraz oczekuję na werdykt Zarządu Głównego.
Serdecznie pozdrawiam,
Adept nyan*.

8 minut temu, nyan* napisał:

Przyznam się szczerze, że pracując PIERWSZY dzień w tej frakcji można nie być pewnym każdej decyzji oraz jest to stresujące, zwłaszcza gdy musisz brać pod uwagę wszystkie możliwości (podkreślam ponownie, że były to zaledwie 2h mojej dzisiejszej pracy, licząc spotkanie wprowadzające) dlatego też zdecydowałem się na zdanie kolegi, który jest na wyższej randze.

Bardziej jednak dziwi mnie to, że zamiast wejść na Mumble i omówić to wspólnie, skoro jesteś pracownikiem SARA - to piszesz skargę na Adepta, wiedząc, że stosunkowo niedawno sam nim byłeś i sam na pewno popełniałeś błędy.

Oczywiście jest to prawda, wziąłem to pod uwagę, ale nie potrafiłeś zatrzymać się i ze mną o tym porozmawiać, ponieważ zawinąłeś pojazd i odjechałeś nim - tym samym kończąc rozmowę, ponieważ Twoim jedynym argumentem było to, że jeden pracownik o wyższej randze tak Ci powiedział.

W takiej sytuacji gdy nie jesteś pewien jak powinieneś postąpić (w tej chwili miałeś dwie sprzeczne informacje od pracowników Twojej frakcji) mogłeś zapytać na czacie frakcyjnym co zrobić, a nie zostawiać mnie podczas wymiany zdań.

Skargę złożyłem na Ciebie, ponieważ to Ty zajmowałeś się odholowaniem pojazdu, a nie Twój kolega, ja nie wiem jak wyglądała Wasza korespondencja, natomiast wiem jak wyglądała nasza.

Dodam też, że nie miałem w danej chwili czasu, ani możliwości żeby dołączyć do kanału głosowego, dlatego też próbowałem rozwiązać tę sytuację poprzez wiadomości - co nie przyniosło żadnego skutku.

Kończąc - skarga by się nie pojawiła gdybyś dał szansę rozmowie i pozwolił na rozwiązanie sytuacji między nami.

Edytowane przez .kangur

W dalszym ciągu uważam, że sprawy wewnątrz frakcyjne można załatwić wewnątrz frakcji. Wystarczyłoby poinformować Zarząd Główny o zaistniałej sytuacji, a nie pisać publicznie skargę na innego pracownika tej samej frakcji.

Miałem dwie sprzeczne informacje Twoim zdaniem, jednakże stosowałem się do słowa tej osoby, która aktualnie na S1 przebywa ze mną w jednym pojeździe. 

Jakbyś poruszył ten temat chociażby w wiadomości prywatnej, także moglibyśmy to omówić, skonsultować z kimś bardziej doświadczonym i oddałbym Ci pieniądze bez problemu, jeżeli faktycznie miałbym pewność w 100%, że wina leży po mojej stronie.

(Przepraszam za brak cytatu ale odpisuje z telefonu)

Oczekuję na finalny werdykt Zarządu.

Edytowane przez nyan*

Z mojej strony wyglądało to tak sprawdzaliśmy na parkingu obok giełdy samochody twój samochód stał bez ręcznego więc go zabraliśmy. Nie złamaliśmy żadnego regulaminu, a co do screana to nyan* go ma ja mam tylko jednego pojazdu który musiał zostać wytepany przez administratora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin