Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Mateo00

laura.444
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: leexii
Nick osoby oskarżonej: Mateo00
Powód napisania skargi: Nieprawidlowe odholowanie pojazdu
Dowody: https://imgur.com/a/OjuL1sG (drugi ss ukazuje jak pojazd byl zaparkowany, nie ma w tym miejscu zakazu parkowania, nie utrudnia ruchu)

Teraz, leexii napisał:

nie utrudnial ruchu i stal tam doslownie niecale 2 minuty, zakazu parkowania tez tam nie ma, wiec byl zaparkowany prawidlowo

otóż nie , może i nie utrudniał  ruchu ale tam stać nie można powyżej 3min mogę zabrać a na ss widać że stał więcej niż 3min 

Dodam coś jeszcze od siebie.

Tutaj masz taki punkt w regulaminie: Do 3 minut od czasu ostatniego użycia pojazdu, pracownik ma obowiązek rozejrzeć się za ostatnim kierowcą lub właścicielem pojazdu na odległość "renderingu nicków", zaznaczając że pracownik ma się znajdować centralnie obok pojazdu, który kwalifikuje się do odholowania. W przypadku gdy ostatni kierowca znajduje się w zasięgu renderingu, pracownik ma obowiązek upomnieć daną osobę oraz poprosić ją o przeparkowanie pojazdu w odpowiednie miejsce. W przypadku gdy upomnienie nie poskutkuje, pracownik ma obowiązek wykonać screen dowodowy, a następnie odholować pojazd. Więc, według tego punktu auto stało 3 minuty. Rozejrzałem się czy jesteś w pobliżu, nie było Cię. Więc zabrałem auto. Nie widzę tu swojej winy. Czekam na ostateczny werdykt.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin