Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie czarnej listy KSF-Stuba.

Stuba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Szanowna Komisje Spraw Frakcyjnych,

Zwracam się do Was z uprzejmą prośbą o ponowne rozpatrzenie mojego umieszczenia na czarnej liście KSF za rzekome próby kradzieży materiałów szkoleniowych. Chciałbym wyjaśnić okoliczności i wyrazić swoją skruchę za zaistniałą sytuację. 
Na czarną listę trafiłem  13.04.2020. "@Stuba zostaje umieszczony na Czarnej Liście KSF, z powodu próby kradzieży materiałów szkoleniowych."

Chciałbym zaznaczyć, że owe materiały i tak zostały do mnie dostarczone. Otrzymałem hasła do materiałów szkoleniowych na forum do frakcji: "SARA" oraz "SAFD". Zdaję sobie sprawę, że moje działania były niewłaściwe. Świadomie zdobyłem materiały szkoleniowe. Otrzymałem je, ponieważ chciałem odnowić swoją wiedzę z zakresu role-play, aby podszlifować swoje umiejętności. Moje intencje skierowane wyłącznie na poprawę moich umiejętności. Materiały te były mi potrzebne wyłącznie do celów własnych, a nie dla osób trzecich. Mój czyn był poważnym naruszeniem zasad i zaufania, które społeczność oraz administracja serwera mnie obdarzyli Chciałbym wyrazić przeprosiny za swoje działania oraz za wszelkie zamieszanie, które mogłem spowodować. Moje intencje nie były złe, ale zdaję sobie sprawę, że sposób, w jaki postąpiłem, był nieodpowiedni. Chciałbym prosić o drugą szansę, aby móc naprawić swoje błędy i udowodnić, że jestem wartościowym graczem z sporymi umiejętnościami. Obiecuję, że będę przestrzegać wszystkich zasad serwera i działać w sposób transparentny oraz zgodny z oczekiwaniami administracji. W ciągu ostatnich czterech lat spędziłem wiele czasu na innych serwerach MTA, gdzie zdobyłem spore doświadczenie i znaczną wiedzę z zakresu "RP". Dzięki temu rozwinąłem swoje umiejętności i teraz posiadam wystarczającą wiedzę, aby samodzielnie tworzyć materiały szkoleniowe czy pomagać innym graczom w temacie Role-Play. Jestem przekonany, że mogę przyczynić się do rozwoju społeczności MTA, dzieląc się swoją wiedzą i doświadczeniem, jak i tworząc dobre akcje. Wspominam o tym, dlatego aby pokazać, że od tamtego czasu uległem zmianie, a to, co miało miejsce 4 lata temu, można uznać za nieodpowiedzialne i niedojrzałe.

Chciałbym również wspomnieć o statusach, które zamieszczałem po apelacjach. Były one w formie żartu i stanowiły wyraz lekkiego sfrustrowania po odrzuconych apelacjach. Zależy mi, aby podkreślić, że żałuję tych wpisów oraz rozumiem, że były one nieodpowiednie i dziecinne. Tutaj chciałbym osobiście przeprosić Pana @japkooo.. Dodatkowo, przez większość mojego pobytu na serwerze byłem spokojnym graczem, o czym mogą świadczyć moje dotychczasowe kary. Jestem przekonany, że mogę stać się wartościowym członkiem społeczności i wnieść pozytywny wkład w życie serwera. Z głębokim szacunkiem proszę o drugą szansę i obiecuję, że nie zawiodę zaufania, które mi powierzycie.

Pozdrawiam Artur.

Spoiler

• Starszy Administrator

Z przykrością informujemy, iż decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych nie zostajesz zdjęty z czarnej listy.

Niestety, ale za swoje zachowanie i swoje błędy trzeba brać odpowiedzialność - dlatego postanawiamy ten wniosek odrzucić. Aczkolwiek, cieszymy się, że nastał jakiś moment refleksji i padło słowo "przepraszam". 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin