Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z Czarnej Listy KSF - PAWELOSS

PAWELOSS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uszanowanie komisjo spraw frakcyjnych

Przychodzę tutaj z prośbą o zdjęcie mojej osoby z czarnej listy.

Zostałem wpisany na czarną listę z powodu wprowadzania burzliwej atmosfery w szeregi frakcji samd aroganckiego zachowania wobec zarządu frakcji stosowanie groźby wobec członka byłego zarządu (Ivan*) oraz braku szacunku do członków zarządu.
Data umieszczenia mojej osoby na czarną listę 21.04.2023 przez bilu. Sus.

Nie pamiętam, co dokładnie działo się wtedy było to ponad 10 miesięcy temu dużo działo się u mnie co też wpłynęło na to, że znalazłem się tutaj i nie powinno to wyjść z mojej osoby na osoby z frakcji, iż jesteśmy tutaj zasadniczo anonimowi i nie powianiem być tak wrogo nastawiony co do członków zarządu

wprowadzania burzliwej atmosfery w szeregi frakcji samd + aroganckiego zachowania wobec zarządu frakcji.
Zaczęło się od propozycji złożonych w podjednostce lotniczego pogotowia ratunkowego, gdzie poruszyłem kwestie z śmigłowcem cieżkim aby móc desantować ratownika wtedy doszło z (kju) do wymiany słów, które nie powinny tam paść z mojej strony następnie został mi postawiony warunek szkolenia przez opiekuna podjednostki o szkolenie z R16 był to śmigłowiec ciężki, na które było wymagane szkolenie, gdzie wróciłem poprzez wniosek i nie zostałem poinformowany o takim szkoleniu i obowiązku wykonania go zostałem poinformowany o szkoleniu po jednym wylocie taką maszyną do zdarzenia, gdzie potrzebowaliśmy odegrać z graczem RP, gdzie następnie otrzymałem minusa przez opiekuna podjednostki na taki wylot, gdzie wykłócałem się z opiekunem, gdzie również padły słowa, które nie miały prawa paść z mojej strony w stronę członka zarządu potem porozmawiałem jeszcze z opiekunem LPR, który przyznał się, że zapomniał mnie o tym fakcie poinformować  wydawało mi się, że jeżeli wracamy do podjednostki, a regulamin nie ma wzmianki o takim szkoleniu po powrocie ani w zasadach powrotowych nie było również wzmianki o takim fakcie w tamtym momencie, gdy wracałem do podjednostki następnie po wymianie słów z mojej strony zostałem wydalony z podjednostki LPR, gdzie dowiedziałem się już pod wieczór (kłótnia z członkami zarządu odbywała się jak byłem w pracy niestety, ale nie byłem w stanie zapoznać się z treścią wiadomości, które jeszcze tam były w moim kierunku pisane).
Po czym przenieśliśmy dyskusję na off topić główny frakcji, gdzie po krótkiej wymianie słów zostałem wyciszony

groźby wobec członka byłego zarządu (Ivan*).
Nie chodziło mi o grożenie członkowi zarządu odbywało się to poprzez grupę na messenger.
Źle zostało to zinterpretować przez osobę czytającą treść wiadomości niestety, ale przepraszam, że zostało to tak zinterpretować może również ja tę treść wiadomości ująłem żle,  w słowach, ale naprawdę nie miałem zamiaru kogoś zastraszać ani grozić rozmawiałem z (Ivan*), gdzie myślę, że już sobie to wyjaśniliśmy poprzez komunikator głosowy (mumble).

—  Oraz braku szacunku do członków zarządu
większość opisałem wyżej, ale tutaj chce przejść do już ostatniego członka zarządu, z którym prowadziłem rozmowę jest to p. Aza obecny lider frakcji SAMD.
Zapytałem lidera (w tamtym momencie jak dobrze pamiętam, to zastępca dyrektora).
Na jaką rangę zostaję zdegradowany, iż po kłótni zostałem zdegradowany podwójnie najpierw z rangi Ordynator SOR — Ordynator następnie pojawiło się ogłoszenie, że na rangę — Zastępca Ordynatora zostaje zdegradowany potem poprosiłem o rozmowę z zastępcą dyrektora, gdzie byliśmy umówieni na rozmowę na komunikatorze głosowym, gdzie niestety zostałem wystawiony w sposób niemiły poprzez Azę, gdzie w godzinach wcześniejszych zapytałem, czy spotkanie się odbędzie powiedziała, że tak niestety nie pojawiła się, gdzie zapytałem, dlaczego mnie nie poinformowała, gdzie czekałem ponad godzinę na kanale na.
p. Aze usłyszałem, że ona nie ma obowiązku mnie o tym informować nie rozumiem, dlaczego każde zapytanie kierowane do p. Aza było traktowane jakbym ją atakował ciągle tak odbierała każdą moją wiadomość kierowaną do niej.

- Kontakt z opiekunem
Potem kontaktowałem się z opiekunem już frakcji samd w tamtym momencie nexiv. Ogf.
Z którym byliśmy umówieni na godzinę 22:15, gdzie zostałem poinformowany, że nie da rady się pojawić, ale że będzie drugi opiekun kubula, gdzie przestawiłem swoją wersję swoimi słowami następnie zostałem wyciszony w spotkaniu brali udział lider grzengol kubula Aza greyna Ivan*oraz kju.
po czym zostałem od ciszony i zostałem poinformowany, że zostaje odsunięty z szeregów frakcji SAMD następnie poprzez znajomych zostałem poinformowany już, że ogłoszenie również zawiera wzmiankę o czarnej liście frakcji samd i następnie o czarnej liście KSF.

Podsumowując
10 miesięcy nauczyło mnie dużo i otworzyło mi oczy co zrobiłem źle pragnę przeprosić członków, jak również zarząd za moje dokonanie i zachowanie karygodne.
Rozumiem, że na dniach otwartych frakcji samd zachowałem się również karygodnie i wiem, że każda moja apelacja o zdjęcie z czarnej listy mojej osoby w tamtym momencie mnie skreśliła przez prowokacje członka głównego zarządu, ale po paru dniach od p. Byialy* dostałem informacje, że przez moje zachowanie w stosunku do jednego z członków głównego zarządu frakcji kara zostaje zmieniona na BMA (brak możliwości apelowania) decyzje rzekomo podjęliście państwo w całym gronie opiekunów i przewodniczącego, jakim jest Bilu. Sus zostałem poinformowany, że ten wniosek mam zamieścić głównym dziale, więc tak również postępuje jeszcze raz przepraszam za ową sytuacje, która tylko i wyłącznie wynikła z mojej osoby.Obiecuję poprawę swojego zachowania i stosunku do osób z tej frakcji i ogólnie na serwerze.
Mam nadzieję, że wniosek zostanie przejęty i zrozumiany przez osoby rozpatrujące ten wniosek z poważaniem PAWELOSS1122 aktualny nick PAWELOSS.

Spoiler

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin