Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Dabroo - oskarżony przez rokitekx

rokitekx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Dabroo
Data i godzina zdarzenia: 02-07-2024 ok 23:40
Pełen opis sytuacji: Podczas jazdy swoim samochodem dostałem niespodziewanego crasha, cóż, pech, niemniej jednak postanowiłem wejść na serwer jak najszybciej i dojechać na miejsce zdarzenia by usunąć samochód z drogi, niestety auto znajdowało się już na parkingu policyjnym a od momentu włączenia gry na nowo i do dojechania na miejsce zajęło mi to +/- 5 minut, podejrzewam iż pan Dabroo nie sprawdził o której samochód został porzucony, crash nie był z mojej winy a auto zostało zbyt szybko zabrane z miejsca zdarzenia, oczekuje na rozpatrzenie skargi i rekompensatę wynoszącą 500pln za wyciągnięcie pojazdu.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: Niestety jedynym dowodem jakim posiadam jest log z wyciągnięcia samochodu gdyż na moje nieszczęście nie zapisał się zrzut ekranu z informacjami dot. przyczyny umieszczenia pojazdu na parkingu policyjnym, jednak są serwerowe logi które można sprawdzić: 

https://i.imgur.com/Obb9OOh.png

Edytowane przez rokitekx

Uszanowanie, Cadet Dabroo.

Pojazd po czasie 3 minut od ostatniego użycia pracownik nie ma obowiązku rozglądać się za ostatnim kierowcą i może pojazd odholować nawet gdy ta osoba jest w pobliżu. Jak widać na załączonym dowodzie, w prawym dolnym rogu jest pokazana aktualna godzina, sugerując się informacjami z suszarki, pojazd był ostatnio używany: 23:32 a screenshot'a robiłem o 23:37:50, więc z obliczeń wychodzi, że pojazd stał już ponad 3 minuty i z tego powodu odholowałem. 
Dowód: https://imgur.com/gdXso8z 

28 minut temu, Dabroo napisał:

Uszanowanie, Cadet Dabroo.

Pojazd po czasie 3 minut od ostatniego użycia pracownik nie ma obowiązku rozglądać się za ostatnim kierowcą i może pojazd odholować nawet gdy ta osoba jest w pobliżu. Jak widać na załączonym dowodzie, w prawym dolnym rogu jest pokazana aktualna godzina, sugerując się informacjami z suszarki, pojazd był ostatnio używany: 23:32 a screenshot'a robiłem o 23:37:50, więc z obliczeń wychodzi, że pojazd stał już ponad 3 minuty i z tego powodu odholowałem. 
Dowód: https://imgur.com/gdXso8z 

witam, tak jak pisałem, wyrzuciło mi błąd a w ciągu 3 minut nie jestem w stanie wejść do gry i dojechać do miejsca w którym pojazd się znajduję, więc wychodzi na to że "otrzymałeś crasha, masz problem". Czyli mam za każdym razem płacić za wyciągnięcie pojazdu z pp gdy wyrzuci mnie z gry z nie mojej winy? Czy nie powinno być to oznaczone aby osoba z frakcji mogła być poinformowana że osoba może zaraz wrócić po swój pojazd?

Nie zawsze "crash" jest spowodowany przez serwer ale też przez Twój internet. A co do zasad, musimy się ich trzymać i każdego traktować tak samo. Po coś ta zasada 3 minut jest i nie ja ją wymyśliłem.

Pozdrawiam, tyle ode mnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin