Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

EVENT Urodzinowy! RasTi ;3 2016-11-04

RasTi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,a zarazem chciałbym Was wszystkich zaprosić na moje gorące urodzinki które mam w planie wyprawić w piatek o godzinie 20;00,odbędą się one w klubie prowokatorów.Liczę na to że będzie spora liczba osób i będzie się świetnie bawić zemną,na urodziny został zamówiony super Prezenter,więc myślę że wszystko powinno wypalić,ogólnie urodziny mam jutro tj.3 listopada ale na serwerze chciałbym wyprawić w ten piątek. Liczę także na służby mundurowe które będą pilnować i trzymać jakiś porządek w normalnym stopniu tam.Więc tak,o 19;45 będą przyjeżdżać wozy na spawn San fierro po graczy,aby przetransportowały do klubu prowokatorów.Cała ta impreza potrwa mniej więcej dwie godziny,odbędzie się ona dokładnie w Klubie prowokatorów

PuCKnSQ.jpg?1 .

Więc,trzymajcie się! Widzimy się w klubie! PS. Mam nadzieje że nie zawiedziecie styranego RasTiego i będziecie ;3  Event taki robię pierwszy raz na serwie,więc nie wiem jak wypali.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin