Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Zadania dzienne 4life - Czas potrzebny na ukończenie zadania.

Frixo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Od kwietnia tego roku prowadzę swego rodzaju statystyki dotyczące zadań dziennych na serwerze 4Life. Pod uwagę wziąłem:

- Rodzaj/Typ zadania - 'Praca' bądź 'Różne', które odpowiadają za to czy zadanie dzienne jest powiązane z jakąś pracą dorywczą, czy też z inną czynnością na serwerze;

- Nazwę zadania - Aby można określić o jakie zadanie dzienne chodzi.

- Ilość - Wymagana ilość do zaliczenia zadania dziennego.

- Czas ukończenia - Podawany w przybliżeniu w minutach, liczony od rozpoczęcia jakiejkolwiek aktywności związanej z danym zadaniem.

Proszę traktować ów czasy orientacyjnie; w większości z zadań można spokojnie uzyskać lepszy czas o parę minut, wszystko zależy od tego jak przypadną nam kursy, jak z nieba sypnie punktami Life-Points, itd.

Poniżej załączam grafikę z wszystkimi informacjami - natomiast dla ciekawskich osób: LINK do arkusza, gdzie opisana jest również częstotliwość oraz data przypisania danego zadania w miesiącu.

vGwP4zh.png

Nie wiem czy udało mi się wyłapać wszystkie zadania dzienne - jeżeli wpadnie jakieś nowe, grafika zostanie zaktualizowana! : )

Pozdrawiam serdecznie i wszystkiego dobrego.

Edytowane przez Frixo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin