Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Redaktorem Naczelnym Kr3dka!

Davvv_13
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Redaktor Specjalista @Davvv_13 z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z Redaktorem Naczelnym @Kr3dka!

5D4B3bb.png

ALoxwRk.gif

5D4B3bb.png

D - Davvv_13
K - Kr3dka

5D4B3bb.png

D: Witam, z tej strony Starszy Redaktor Davvv_13 z Redakcji 4Life News. Mam do Ciebie kilka pytań, czy zechciałbyś udzielić odpowiedzi?
K: Hej, z chęcią odpowiem.

D: Świetnie! Na sam początek wywiadu, opowiedziałbyś coś o swojej osobie i zainteresowaniach?
K: Na imię mam Paweł, w tym roku skończyłem 19 lat. Pochodzę z Kielc, gdzie chodzę też do technikum na profil technik informatyk. Moimi zainteresowaniami są motocykle oraz informatyka. Przechodząc do moich pasji, tą główną są służby mundurowe, głównie celuje w straż pożarną. Resztę mojego wolnego czasu spędzam na siłowni lub przy komputerze grając w gry komputerowe.

D: Przechodząc do sceny MTA, kiedy, jak i dlaczego trafiłeś na serwer 4Life?
K: W 2015 roku grałem na konkurencyjnym, dość znanym serwerze. Rozgrywka tam powoli mi się nudziła, więc postanowiłem poszukać czegoś innego, a w liście serwerów ujrzałem dość dobrze prosperujący serwer z dużą ilością graczy.

D: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze i jak je wspominasz?
K: Nie za bardzo pamiętam swoje początki, było to dość dawno, jednak najpewniej jak każdy gracz zarabiałem na swoje pierwsze auto. Jednak niedługo po tym gra w MTA mi się znudziła i postanowiłem sobie zrobić ,,przerwę", a do gry wróciłem pod koniec 2023 roku.

D: Jesteś w organizacji ,,Underground". Czy opowiesz nam, jak i kiedy trafiłeś do organizacji?
K: Do organizacji dołączyłem w momencie stworzenia jej, @XKrakroX zaprosił mnie do niej, a ja długo nie myśląc, postanowiłem im pomóc i dołączyłem.

D: W owej organizacji posiadasz rangę zarządową. Kiedy na nią awansowałeś?
K: Do zarządu trafiłem dość niedawno, bo 19 września tego roku.

D: Na czym polegają twoje obowiazki na randze U.G. Managment trainee?
K: Obowiązki są pewnie bardzo podobne do innych organizacji. Rozpatruje podania do nas, dbam o porządek w organizacji oraz organizuje eventy. Serdecznie zapraszam do nas każdego gracza, tego nowego, jak i tych już doświadczonych.

D: Aktualnie jesteś we frakcji S.A. Police Department. Kiedy udało dołączyć Ci się do owej frakcji?
K: Do frakcji dołączyłem po wynikach w kwietniowej rekrutacji, 22 kwietnia bieżącego roku.

D: Dlaczego akurat San Andreas Police Department? Co skłoniło cię do napisania podania akurat do tej frakcji?
K: Wcześniej byłem w S. A. Medical Department, frakcja ta już mnie nudziła i była dla mnie strasznie monotonna. W momencie pisania odejścia z niej pojawiła się rekrutacja do Police Department - ja długo nie myśląc, napisałem podanie.

D: We frakcji posiadasz rangę Police Officer III+1. Jak wyglądała i ile trwała twoja droga na to stanowisko?
K: Aktualnie jestem we frakcji od 5 miesięcy, miło spędzam czas spędzony na służbie.

D: Jakie posiadasz obowiązki na swojej randze?
K: Nie różnią się one niczym od innych osób z Patrol Division. Pomagam innym graczom, uczestniczę w pościgach, czy też po prostu patroluje ulicę San Andreas.

D: Czy miałeś kiedyś myśli nad zmianą frakcji, czy jednak SAPD to ta jedyna?
K: Na ten moment nie planuje zmiany frakcji, podoba mi się tu, gdzie jestem.

D: Obecnie jesteś w Redakcji 4Life News na randze zarządowej, kiedy udało Ci się dołączyć do naszego biznesu?
K: Do zarządu trafiłem na początku lipca tego roku.

D: Dlaczego akurat redakcja? Co skłoniło Cię, aby dołączyć akurat tu?
K: Miałem okazję w przeszłości wiele razy być członkiem jakiejś redakcji na innych serwerach, czy też pisałem różne teksty — głównie to mnie zachęciło do dołączenia do naszej serwerowej redakcji.

D: Jakie posiadasz obowiązki w zarządzie redakcji?
K: Pilnuje porządku w redakcji, zajmuje się rekrutacją oraz szkoleniem nowych redaktorów. Autoryzuje również materiały, które trafiają później na forum.

D: Na chwilę obecną na serwerze posiadasz przegranych ponad 680 godzin. Jak wspominasz ten czas? Czy nie żałujesz, że spędziłeś go aż tyle w grze?
K: Czas wspominam bardzo dobrze, myślę, że ludzie, z którymi miałem okazje się spotkać podczas mojej przygody, sprawiły, że nie żałuje przegrania tylu godzin.

D: Jak spory majątek udało Ci się zgromadzić przez ten czas? Czy uważasz, że na ponad 680 godzin jest on wystarczający, czy chciałbyś go zwiększyć? Co posiadasz w swojej kolekcji?
K: Majątek nie jest duży, jest to jedynie Cheetah z silnikiem 1.6 na rubinowym secie. Myślę, że nie jest to wystarczające w porównaniu do ilości godzin spędzonych na serwerze, jednak nigdy mnie nie ciągnęło do pracy w pracach dorywczych, liczyłem na dobrą zabawę i cały swój czas na serwerze spędzałem we frakcji.

D: Czy obecnie masz jakieś marzenia związane z serwerem? Jeśli tak, chciałbyś się nimi podzielić?
K: Nie mam aktualnie żadnego marzenia.

D: Na serwerze jesteś znany pod nickiem Kr3dka. Skąd pomysł na nick?
K: Nie pamiętam dokładnie genezy tego nicku, jednak wydaje mi się, że dobre parę lat temu potrzebowałem zmienić nick i wziąłem pierwszą lepszą rzecz, która była przede mną.

D: Pod koniec, jak zawsze mam dla Ciebie 3 luźniejsze pytania. Jeśli miałbyś dostać na teraz jaki tylko chcesz pojazd na serwerze, który byś wybral?
K: Jeżeli byłaby taka okazja, to wybrałbym Infernusa lub Infernusa Classica.

D: Jaki był twój pierwszy samochód na serwerze?
K: Był to Perennial od naszego ukochanego cygana.

D: Pogrywasz w jakieś inne gry niż MTA, jeśli tak to w jakie?
K: Tak, często gram ze znajomymi w CS2, Fortnite, Valorant. Zdarzy mi się również zagrać w EAFC, czy też jakieś gry singleplayer.

D: Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
K: Tak, chciałbym pozdrowić @Mlonskyy, @Mefju4, @MateuszXQ, @umefor, @Wr77zeR*, @p3gani, @kondziolek, @pepsiak01, @KrzychuL_, @XKrakroX, @MichQs., @erorek., @BalonK8, @rogis, @Yaokim, @.Mich4U, @TeKMistrz, @Maras., @Lumbago, @dianus, wszystkich członków SAPD oraz organizacji Underground oraz Ciebie. Szarałt dla nich!

D: To wszystko z mojej strony. Serdecznie dziękuję za udzielenie wywiadu, poświęcony na niego czas oraz za pozdrowienia.
K: Dzięki za przeprowadzony wywiad, powodzenia!

5D4B3bb.png

QAiRExa.gif

5D4B3bb.png

Bardzo dziękuję za przeczytanie wywiadu. Jeśli Ci się spodobał, zachęcam do pozostawienia reakcji i komentarza pod tym postem.

MR3whkN.png

Autoryzował: @MateuszXQ

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin