Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy Komisji Spraw Frakcyjnych.

Antoslaw123
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szanowną Komisje Spraw Frakycjnych

Dnia 24.09.2024 zostałem ukarany karą KSF jako iż nie wypełniłem obowiązków jako Adept frakcji TSA ponieważ nie podszedłem do egzaminu przez to że nie miałem wyjechanych odpowiednich ilości.
Teraz dlaczego tego nie zrobiłem. Jestem osobą która  ma bardzo napięty grafik jest to spowodowane szkołą,sprawami prywatnymi czy treningami łącząc to wszystko bo w tygodniu potrafie mieć przez to wszystko naprawde mało czasu na początku próbowałem sobie organizować mniej więcej czas aby mieć go na wbicie wyjechanych godzin i udawało mi się to ale przez dłuży okres było to cieższe ponieważ szkoła dawała mocniej po piętach miałem również  więcej treningów przez co nie byłem w stanie nawet usiąść do komputera.
Chciałbym również przeprosić frakcję TSA za zajmowanie miejsca potencjalnemu innemu kandytatowi. Również chciałbym prosić wydział KSF o umłożenie kary i obiecuje następnym razem na początku bardziej opracować grafik aby mieć czas na rozgrywkę.

Z poważaniem Antoslaw123

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin