Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na og.ruddyy0 - oskarżony przez Piotr_Aleksiejewicz

Piotr_Aleksiejewicz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @og.ruddyy0
Data i godzina zdarzenia: 21:55 08.10.24
Pełen opis sytuacji: W trakcie przemieszczania się na kosiarki funkcjonariusz nie wyrobił na zakręcie i przypadkowo w niego uderzyłem. Zatrzymaliśmy się obydwaj, po czym wyszedł z radiowozu i zaczął strzelać mi po oponach.
Dowód, który potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/AWAkyBb

Ja, Piotr_Aleksiejewicz zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuję.

Edytowane przez Piotr_Aleksiejewicz
Uzupełnienie formularza

Podczas pościgu, jechałeś prawie cały czas w kordonie, dostawałeś bindy o odłączeniu się lecz tego nie zrobiłeś więc zostałeś najpierw wytrącony co nie poskutkowało i wróciłeś, to zostałeś ostrzelany

3 minuty temu, Piotr_Aleksiejewicz napisał:

Po pierwsze nie wysyłałeś bindów, po drugie daj dowód.

Nie muszę wysyłać bindów ja, wystarczy że zrobi to inna jednostka a co do dowodu osoba która będzie rozpatrywać skargę i będzie go potrzebować to udostępnie jej nagranie 

To proszę zobacz nagranie, nie mam włączonego czatu /g, /cb itp. więc bind o odsunięciu się powinien być widoczny przez jakąkolwiek osobę, która by to wysyłała a nie jest, czyli nikt nic nie wysyłał a przynajmniej nie w mojej obecności. Nie zmienia to faktu, że nie wyrobiłeś na zakręcie, po czym wyszedłeś i zacząłeś sobie randomowo do mnie strzelać. Ja nie znam powodu dlaczego strzelałeś ale po pierwsze jechałem na kosiarki, po drugie nie było żadnego ostrzeżenia co z mojej perspektywy wskazuje na 100% Twoją winę.

Bind jest widoczny, ponieważ wysyłany jest na megafonie powinieneś to wiedzieć ponieważ jesteś w sara, to jest pierwsza rzecz, drugą rzeczą jest to że zaprzeczasz sam sobie ponieważ na twoim nagraniu czat jest włączony. Obejrzałem swoją powtórkę, mam je ustawione na 5 minut i przez te 5 minut jechaliście za kordonem, oraz dostałem informację na mumble że jesteście po kilku bindach o odłączeniu się od pościgu czego nie uczyniliście. Mam również uchwycony moment wytrącenia Cię, po czym odrazu wracasz do kordonu, więc zostałeś ostrzelany. Nic więcej do dodania od siebie nie mam czekam na wypowiedź Executive Staff 

Tak jak już wspomniałem, miałem włączony czat, zgadza się. Nie było jakiegokolwiek bindu z megafonem u mnie na nagraniu/nagraniach, ani w moich logach. Nie rozumiem dlaczego wytykasz mi bycie w SARA z tego powodu, że wysyłaliście rzekomo powiadomienia, których nie miałem prawa widzieć. Tak, zostałem wyrzucony z drogi ale najprawdopodobniej dlatego, że wtedy po raz pierwszy nie wyrobiłeś bo jechałeś szybko. Tak to wygląda z mojej perspektywy. Wcześniej podążaliśmy za Wami ale rozproszyliśmy się i każdy jechał w swoją stronę, więc pojechałem na kosiarki, więc dlatego mnie tam widziałeś. Nie zmienia to faktu, że za niewinność miałem przestrzelone opony. Mam świadków na to, że zostałem postrzelony specjalnie, bez powodu.

W dniu 9.10.2024 o 19:23, og.ruddyy0 napisał:

Podczas pościgu, jechałeś prawie cały czas w kordonie, dostawałeś bindy o odłączeniu się lecz tego nie zrobiłeś więc zostałeś najpierw wytrącony co nie poskutkowało i wróciłeś, to zostałeś ostrzelany

Funkcjonariusz postąpił prawidlowo.

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin