Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwal się autem z irl

pawelik001
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, możemy się pochwalić autkiem z naszego prawdziwego życia. Jeżeli mnie pamięć nie myli, był kiedyś taki temat, ale wyparował.
Zależnie od własnej woli - można dopisać coś o nim, a także ocenić autko gracza wyżej.

Ja zacznę: od ponad roku dumny posiadacz westchnień pokolenia wstecz - Opel Omega 98r. z silnikiem 2.5 V6. Od zakupu dołożyłem emblematy na klapę, zmieniłem nagłośnienie + dołożylem skrzynke i głośniki w półkę. Jak to Opel - gaz zamontowany, miejsca w bagażniku prawie brak, choć wciąż więcej niż w Toyocie Yaris z 2006 roku :D. Napęd na tył, więc w zime na zaśnieżonym parkiingu czasami sobie pozwolę potrenować umiejętność kontroli nad pojazdem w takich warunkach. Kontrola trakcji wyłączana jednym przyciskiem. Jak na ten model - stan idealny. Przebieg 166k, zero rdzy, trzeci właściciel.

Spoiler

FxGWiru.jpeg

xRsdwiR.jpeg

eRF5I5a.jpeg

Edytowane przez Princessa*

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • Moderator

Q5EslZN.png

Pozdro, ja i moja bestia, 5.0 500km(budda chciał odkupić pod projekt, ale nie oddałem), pokażcie swoje auta @Wymallowany @Kuziores @Oliwczka @Prezes_* @ven1kz @LuKi16 @KubiN*

Edytowane przez WarninG.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin