Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Supportem Wr77zeR*

bartoszek.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witajcie czytelnicy z tej strony Młodszy Redaktor @bartoszek. z Redakcji 4Life News. Zapraszam Was dzisiaj na wywiad z Supportem @Wr77zeR*!

5D4B3bb.png

16EtEkW.gif

b- bartoszek.
W- Wr77zeR*

b: Witam, z tej strony Młodszy Redaktor bartoszek. z Redakcji 4Life News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
W: Hej, z przyjemnością udzielę Ci odpowiedzi na twoje pytania.

b: Dobrze, czy opowiedziałbyś mi coś o sobie?
W: Zaczynając, nazywam się Emil, uczęszczam do 4 klasy Technikum o profilu Technik-Informatyk, z czym wiążę swoją przyszłość. Swój wolny czas poświęcam na wyjścia ze znajomymi lub granie w różnego typu gry, ewentualnie amatorsko zajmuje się montowaniem filmów, lub bawię się w photoshopie.

b: Czym się interesujesz?
W: Interesuję się głównie motoryzacją i informatyką, pasjonują mnie szybkie, ładne oraz sportowe auta. Dodatkowo interesuję się amatorskim robieniem grafik, miniaturek oraz montowaniem filmów.

b: Co zachęciło Cię do rozpoczęcia rozgrywki na 4Life i jak wyglądały twoje początki?
W: Do rozpoczęcia rozgrywki na serwerze zachęcił mnie mój brat Wojtek, którego pozdrawiam. Wcześniej w MTA grałem dla zabawy, najczęściej na serwerach typu freeroam. Potem do gry na serwerach RPG zachęcił mnie Wojtek, który finalnie pokazał mi serwer 4Life, który bardzo przypadł mi do gustu. Co do początków, raczej były jak większości graczy praca na magazynie, potem kurier i tak powolutku zarabiałem i wbijałem Life Pointsy. Natomiast z biegiem czasu zacząłem głównie zarabiać na handlu samochodami i punktami premium.

b: Jaki posiadasz staż i co udało ci się osiągnąć na serwerze?
W: Na serwerze posiadam staż ponad 5 lat, przez ten okres czasu przegrałem prawie 3900 godzin, udało mi się osiągnąć mój cel serwerowy, jakim jest Infernus 2.2 z nitrem oraz kilka pobocznych pojazdów, również 2.2. Dodatkowo udało mi się dołączyć do ekipy serwera, z czego jestem bardzo zadowolony.

b: Aktualnie znajdujesz się we frakcji San Andreas Police Department na stopniu Detective II. Jak czujesz się w tej frakcji oraz na czym polegają twoje obowiązki?
W: We frakcji czuje się bardzo dobrze, aktualnie nie wyobrażam sobie przynależenia do innej frakcji, w tej czuje się najlepiej. Co do moich obowiązków są to podstawowe obowiązki każdego z Officer'ów SAPD m.in. wyrabianie cotygodniowej normy, patrolowanie ulic San Andreas, pilnowanie porządku w całym stanie S.A., nakładanie mandatów lub ograniczenie wolności obywateli łamiących prawo.

b: Wcześniej byłeś we frakcji Transport of San Andreas. Co sprawiło, że postanowiłeś ją zmienić na San Andreas Police Department?
W: Po ponad 4 miesiącach we frakcji Transport of San Andreas z biegiem czasu ciągłe jeżdżenie z klientami z punktu A. do punktu B po prostu stało się dla mnie monotonne i po prostu nie widziałem się w tej roli. Zmieniłem ją na frakcję San Andreas Police Department, ponieważ już od dłuższego czasu myślałem nad tą frakcją i od samego początku wiedziałem, że się tam odnajdę i będzie to frakcja na dłuższy okres czasu.

b: Okej, przynależysz jeszcze do biznesu San Andreas Armed Forces. Czy mógłbyś zdradzić, jak wyglądają twoje obowiązki w tym biznesie?
W: Oczywiście, po niespełna 2 latach w biznesie udało mi się osiągnąć najwyższy stopień możliwy do zdobycia przez żołnierza, czyli stopień Pułkownika. Dodatkowo jestem Dowódcą Rzecznictwa Prasowego oraz pełnię funkcję Szkoleniowca w Ośrodku Szkoleniowym. Moimi podstawowymi obowiązkami w Rzecznictwie Prasowym są nadzorowanie oddziału, aby działał on prawidłowo, zatwierdzanie artykułów, przeprowadzanie rekrutacji nowych członków do oddziału oraz egzaminów sprawdzających wiedzę. W Ośrodku Szkoleniowym jako Szkoleniowiec moimi podstawowymi obowiązkami jest przeprowadzanie szkoleń dla Szeregowych, sprawdzanie obecności na szkoleniach, wypisywanie plusów oraz minusów, robienie powtórkowych szkoleń oraz nadzorowanie akademii.

b: Przejdźmy dalej, w grudniu tamtego roku dostałeś się do ekipy serwera. Czy mógłbyś powiedzieć, jak wyglądała twoja reakcja, gdy zobaczyłeś swoją nazwę w wynikach na supporta?
W: Graliśmy akurat ze znajomymi i jeden z nich powiedział do mnie "gratulacje, dostałeś się", na początku oczywiście uznałem to za żart, ale dla pewności sprawdziłem forum i nagle moim oczom na dole ekranu ukazała się informacja, iż Zbyk.gg wspomniał mnie w temacie wyników rekrutacji na rangę support. Byłem w lekkim szoku, ale również i bardzo zadowolony, że w końcu udało mi się spełnić jeden z celów serwerowych. 

b: Na czym głównie opierają się twoje obowiązki na randze Supporta serwera?
W: Głównymi obowiązkami jest oczywiście niesienie pomocy dla graczy, pilnowanie porządku na serwerze, karanie osób, które nie respektują regulaminu serwera.

b: Posiadasz 3900 godzin na serwerze, czy żałujesz poświęconego czasu na serwerze?
W: Nie żałuje spędzonej ani minuty, poznałem tutaj wiele ciekawych osób, wiadomo były, te lepsze chwile, jak i te gorsze, jednak zdecydowanie tych lepszych i śmieszniejszych chwil było o wiele więcej, dlatego nie żałuje spędzonych godzin na serwerze.

b: Czy masz może jakieś marzenia?
W: Na pewno jednym z nich jest zakup jednego z moich wymarzonych samochodów, czyli BMW M3 w wersji Touring.

b: Posiadasz może jakiegoś pupila? Jeżeli tak to, jakiego jeśli nie, to czy chciałbyś mieć?
W: Posiadałem psa, labradora niestety 2 miesiące temu odszedł z tego świata, we wrześniu kończyłby 15 lat. Co do nowego pupila, aktualnie nie planuję adoptować innego psa, ale nie wykluczam, że w przyszłości na pewno jakiś pojawi się rodzinie.

b: Masz może jakąś swoją ulubioną muzykę? Jeśli tak to jaką?
W: Nie posiadam ulubionej muzyki, słucham tego, co akurat jest na playliście spotify.

b: Okej, z mojej strony to już wszystko, bardzo Ci dziękuję za wywiad, chciałbyś może jeszcze kogoś pozdrowić?
W: Również dziękuję, co do pozdrowień, to pozdrawiam: @p3gani@f0rsen, @Kr3dka@SzarY*, @wojtek83, @Pablo.*@LuKi16@Lea*, @Sheeker, @kzedo, @bartoszek., @KavKa*, @vener, @Mefju4@ven1kz@Hinox@erorek., @Pavi, @Susekk, @TheSebaPL.

qa4DqUH.gif

Dziękuję za przeczytanie wywiadu. Jeśli się spodobał zachęcam do pozostawienia reakcji i komentarza.

ALaGzqO.png

Autoryzował: @kvmykk.ogf

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin